Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

600x250_microbit.jpg

Nå kan du søke midler til programmeringsutstyr

Den teknologiske skolesekken via Utdanningsdirektoratet utlyser en pott på hele 20 millioner kroner årlig over 5 år. Så trenger din skole oppgradering av programmeringsprodukter til undervisningen eller kompetanse/rådgivning så vil vi gjerne hjelpe deg!

Søknad om midler til undervisningsåret 2022/2023 lyses ut nå i mars. I fjor fikk 87 enheter støtte så sørg for å være tidlig ute med din søknad. Se søknadsskjema og søk om midler for undervisningsåret 2022/2023.

Les mer om den teknologiske skolesekken

Programmeringsstøtte.png
Trykk på bildet for å se alle våre programmeringsprodukter.

I fagfornyelsen har programmering fått en sentral plass i flere fag tverrfaglig, noe som gir masse muligheter. Vi har spesialkompetanse på kursing av lærere og pedagoger på alle ulike nivåer samt bistand til å velge rett produkt opp mot fagplan, alder, interesser og behov. Eller kanskje dere trenger hjelp til utfylling av søknad eller utvalg av løsninger.

I årets utlysning er det viktig å være oppmerksom på at det i år gjelder kun grunnskole og videregående skoler, og er forbeholdt skoleeiere som prioriterer videreutdanning og kompetanseheving for lærere i programmering. Her tilbyr vi 40–timers kurs som er i tråd med kravene til Den teknologiske skolesekken. Midlene må også brukes inneværende skoleår (2022/2023). Midler brukt må rapporteres i etterkant.

Det åpnes for at man kan søke tilskudd til programmeringsutstyr og nødvendige digitale enheter til bruk i klasserom, samt kompetanseheving av lærere og pedagoger. Blant annet kurs i programmering, løsninger og produkter.

Til søknadsskjema Søk om midler til programmeringsutstyr

Frist for å søke er 15. mai 2022 med ferdigbehandling innen skolestart i august 2022. Utbetaling skjer fortløpende i løpet av august/september 2022.

Vi gleder oss til høre fra deg!
Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge inn en søknad, samt ser på behov for opplæring og produkter. Våre pedagoger og programmeringseksperter står klare til å høre fra deg.

Kine&Kent sh.png

Kine Caspersen, T 402 47 282, kine.caspersen@lekolar.no
Kent Kirkhaug, kent.kirkhaug@lekolar.no

Les mer på utdanningsdirektoratets sider

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.