Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi gjør oppmerksom på at vi nå vil ha problemer med leveranser inneværende år. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen!

Farget lakk Lekolar 6x250 ml

Art.nr: 41474
Vannbasert lakk som tørker halvblank og med vannfast overflate. Kan brukes på ubehandlede overflater av tre, leire, stein og mye mer. Tørketid ca 30 min. Lakken kan smitte av i løpet av tørketiden og vi anbefaler å beskytte klær og underlag. Settet inneholder gul, rød, grønn, blå, brun og svart. Kompletter gjerne med vår praktiske pumpe 41007.
Din pris:
kr 268,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg Lekolar

Produktfakta

 • Tittel: Farget lakk Lekolar 6x250 ml

Dokumenter og filer

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Farget lakk Lekolar 250 ml

  Farget lakk Lekolar 250 ml

  Vannbasert lakk som tørker halvblank med vannbestandig overflate. Kan brukes på ubehandlede overflater av tre, leire, stein og mye mer. Tørketid ca 30 min. Lakken kan smitte av under tørketiden, beskytt klær og ømfintlige overflater.
  Pris fra:
  kr 57,00
 • Et ekstra godt valg
  Spraylakk 100 ml

  Spraylakk 100 ml

  Art.nr: 41437
  100 ml. Vannbasert lakk. Tørker med en transparent, halvblank, vannavvisende overflate. Pumpeflaske: Hold flasken rett og pump. Inneholder ingen drivgasser. Fungerer som lakk på malte overflater, men også som beskyttelse på kull- og blyanttegninger istedet for fixativ.
  kr 51,00
 • Et ekstra godt valg
  Readymix Lekolar 1000 ml

  Readymix Lekolar 1000 ml

  Høypigmentert, vannbasert dekkende maling. Tørker raskt med matt overflate. Innen malingen tørker er den vannløslig, men tørker vannfast. Tilsettes Artmedium blir malingen blankere og mer vannavvisende. Kan brukes på de fleste underlag. Tørketid ca 20 min. Kompletter med vår praktiske pumpe 41007.
  Pris fra:
  kr 111,00
 • Et ekstra godt valg
  Hobbymaling All Round 10x250 ml

  Hobbymaling All Round 10x250 ml

  Art.nr: 41288
  10x250 ml. En halvblank hobbymaling med god dekkevne. Fester på de fleste underlag som papir, stein, tre mm. Malingen kan brukes ute og inne. Mal gjenstanden inne og la den tørke i minst 24 timer før gjenstanden kan brueks ute. Inneholder fargene gul, oransje, rød, lilla, blå, turkis, grønn, lime, svart og hvit. Fargene kan blandes med hverandre til ulike nyanser. Tørker vannfast og værbestandig. Vask verktøy og klær innen malingen har tørket.
  kr 651,00
 • Et ekstra godt valg
  Hobbymaling All Round 250 ml

  Hobbymaling All Round 250 ml

  250 ml. Halvblank hobbymaling med god dekkevne. Fester på de fleste underlag. Malingen kan brukes både ute og inne. Mal gjenstanden inne og la den tørke i minst 24 timer før gjenstanden kan brukes ute. Fargene kan blandes med hverandre for ulike nyanser. Tørker vannfast og er værbestandig. Vask verktøy og klær før malingen har tørket.
  Pris fra:
  kr 77,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Artmedium Lekolar 1 l

   Artmedium Lekolar 1 l

   Art.nr: 46269
   Et utrolig lim som blir transparent når det tørker. Overflaten blir vannfast og blank. All maling kan blandes med Artmedium til nye konsistenser. Artmedium kan brukes som lakk (f eks på leire) for konservering av blomster og løv, som lim, til murbruk ved å blande inn sand eller sagflis. Tørketid ca 60 min. Pensler og verktøy rengjøres i vann umiddelbart etter bruk.Beholder av polyetenplast.
   kr 111,00
  • Pumpe til malingsflasker

   Pumpe til malingsflasker

   Art.nr: 41007
   6 stk/pk. Praktisk pumpe til de fleste av våre malingsflasker. Med pumpe på malingsflasken blir det enklere å dosere og det øker også malingens levetid når eventuelle bakterier hindres i å komme ned i malingen. Røret klippes til ønsket lengde avhengig av flaskens størrelse. Pumpen gjøres rent med mildt såpevann eller oppvaskmiddel dersom den har sittet på en flaske med vannløselig maling som Readymix. Fra 3 år.
   kr 217,00
  • Et ekstra godt valg
   Artmedium Lekolar 5 liter

   Artmedium Lekolar 5 liter

   Art.nr: 46270
   Et utrolig medium som blir transparent og blank når det tørker. All maling kan blandes med Artmedium til nye konsistenser. Artmedium kan brukes som lakk (f eks på leire) for konservering av blomster og løv, som lim, til murbruk ved å blande inn sand eller sagflis. Tørketid ca 60 min. Pensler og verktøy rengjøres i vann umiddelbart etter bruk. Kanne av polyetenplast. Vi anbefaler pumpe 46271 som reduserer svinn med enklere posjonering og øker innholdet levetid da mindre luft og bakterier kommer inn i kannen.
   kr 508,00
  • Et ekstra godt valg
   Tapetklister Lekolar 1 kg

   Tapetklister Lekolar 1 kg

   Art.nr: 26759
   Til papir og hobbyarbeide. Pulver. Glutenfri. Leveres i bøtte av polyetenplast.
   kr 258,00
  • Klarlakk spray 150ml

   Klarlakk spray 150ml

   Art.nr: 41300
   Ozon- og miljøvenlig spraylakk uten KFK- drivgass. Fargeløs spraylakk med høyglans. Velegnet til papir, papp, kartong, foto, metall, tre, glass m.m.
   kr 185,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.