Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

GRIMMS Eventyrby

Art.nr: 15163
Tre herlige trehus i flotte farger. Kan brukes i barnas byggelek eller som tilbehør til spennende fortellinger. Settet inneholder 17 deler som kan brukes til å bygge de 3 husene eller egne kreasjoner sammen med andre byggeklosser. Malt med giftfri, vannbasert maling. Høyde blått hus 16 cm, rosa hus 29 cm, grønt hus 18 cm. Fra 1 år. (Dukker følger ikke med.)
Din pris:
kr 1 133,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg FSC

Produktfakta

 • Tittel: GRIMMS Eventyrby
 • Miljømerking: FSC
 • Antal deler: 17

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Regnbue medium

  GRIMMS Regnbue medium

  Art.nr: 15168
  Byggesett av tre der delene kan settes sammen til en regnbue. Buene kan også brukes sammen med andre byggesett. Malt med giftfri, vannbasert maling. 6 deler i flotte farger. Lengde 17 cm. Fra 0 år.
  kr 500,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS De 4 elementene

  GRIMMS De 4 elementene

  Art.nr: 15164
  Spennende byggeklosser i flotte farger og former. Klossene er inspirert av naturen og de fire elementene. Kan med fordel kombineres med andre byggeklosser. Delene kan oppbevares på trebrettet dersom de settes riktig sammen. 23 deler. Malt med giftfri, vannbasert maling. Lengde på brettet 22,5 cm, klossene er 2 cm tykke. Fra 3 år.
  kr 1 138,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Regnbue stor

  GRIMMS Regnbue stor

  Art.nr: 15167
  Byggesett av tre der delene kan settes sammen til en regnbue. Buene kan også brukes sammen med andre byggeklosser. Malt med giftfri, vannbasrt maling. 12 deler i flotte farger. Lengde 38 cm. Fra 0 år.
  kr 1 138,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS små hus

  GRIMMS små hus

  Art.nr: 15162
  Små herlige trehus i ulike flotte farger. Kan brukes som tilbehør til byggesett eller togbane samt spennende fortellinger. Settet inneholder 15 deler som er samlet på et trebrett. Brettets totale størrelse med hus: 22 cm bred og 8 cm høy.
  kr 912,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS byggeklosser med bark

  GRIMMS byggeklosser med bark

  Art.nr: 15160
  Byggeklosser som er inspirert av naturen med bark på den ene siden. Klossene har ikke tradisjonelle geometriske former, men er mykt formet på ulike måter for å utfordre byggeleken og fantasien enda mer. Kan med fordel kombineres med andre byggeklosser, f eks 15161. Settet inneholder 15 ufargede klosser, utseende og størrelse kan variere,. Mål: 6-8 cm. Fra 3 år.
  kr 475,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Speilsteiner

   Speilsteiner

   Art.nr: 12090
   PVC-fri
   kr 1 322,00
  • Et ekstra godt valg
   Byggeklosser med speil

   Byggeklosser med speil

   Art.nr: 15218
   32 fine klosser med speilende, glatt metallfinish. Klossene har lav vekt og er enkle å gripe. Kan brukes til å stable, bygge og sortere eller til å diskutere egenskaper. Oppmuntrer til samarbeid. Inneholder kuber, rektangler og pyramider. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Av ABS. Mål: 10x5 cm.
   kr 1 700,00
  • Et ekstra godt valg
   Sensoriske mysteriekuler

   Sensoriske mysteriekuler

   Art.nr: 58188
   6 stk/pk. Speilkuler som ser identiske ut, men som har induviduelle egenskaper. Noen vingler når de rulles, eller snur seg og ruller en annen vei. Noen lager lys når de vris eller ristes. Den reflekterende overflaten gir et forvrengt bilde som fasinerer barn. Kulene er av rustfritt stål og lette å håndtere for små barn. Ballene utvikler observasjonsevnen, øye-og håndkoordinasjonen og den auditive sansen. Mål: Ø10 cm. Fra 0 år.
   kr 666,00
  • Et ekstra godt valg
   Sensorisk brett

   Sensorisk brett

   Art.nr: 58149
   Et sensorisk brett med 9 ulike former og tekstur som skal passe inn på brettet. Her finnes mye å oppdage for små barn: rist for å høre en bjelle, se i kaleidoskopet eller kjenn på det myke stoffet. Oppmuntrer læring av form og farge, finmotorikk og øye-hånd koordinasjon. Av kryssfiner og gummitre. Mål: 21x21 cm. Fra 1 år.
   kr 940,00
  • Et ekstra godt valg
   Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

   Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

   Art.nr: 12339
   9 stk/pk. Fine treklosser i ulike farger som stimulerer den sensoriske sansen. Inneholder 3 klosser med lyd for den audiative sansen, 3 klosser med ulik tekstur for den taktile sansen og 3 klosser som stimulerer den visuelle sansen. Laget av plantet gummitre og malt med økologisk, vannbasert og giftfri maling. Mål: 3,5x3,5 cm. Leveres med oppbevaringspose av stoff. Fra 1 år.
   kr 330,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.