Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

OPPDATERING AV NETTBUTIKK!

Vi oppdaterer for tiden vår nettbutikk og det betyr at i perioden tirsdag 9. april til fredag 12. april kan nettbutikkens funksjonalitet, oppdatering av lagersaldo samt våre leveringstider påvirkes. Kontakt vår kundeservice på 3372 9800 mellom kl.0800-1600 eller på mail bestilling@lekolar.no for mer informasjon. Vi beklager ev. bryderi dette medfører!

Ditt søk på grim ga 11 treff

Ditt søk på grim ga 11 treff

Mener du: gris grip rim gram
11 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Regnbue stor

  GRIMMS Regnbue stor

  Art.nr: 15167
  Byggesett av tre der delene kan settes sammen til en regnbue. Buene kan også brukes sammen med andre byggeklosser. Malt med giftfri, vannbasrt maling. 12 deler i flotte farger. Lengde 38 cm. Fra 0 år.
  kr 1 138,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Regnbue medium

  GRIMMS Regnbue medium

  Art.nr: 15168
  Byggesett av tre der delene kan settes sammen til en regnbue. Buene kan også brukes sammen med andre byggesett. Malt med giftfri, vannbasert maling. 6 deler i flotte farger. Lengde 17 cm. Fra 0 år.
  kr 500,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS De 4 elementene

  GRIMMS De 4 elementene

  Art.nr: 15164
  Spennende byggeklosser i flotte farger og former. Klossene er inspirert av naturen og de fire elementene. Kan med fordel kombineres med andre byggeklosser. Delene kan oppbevares på trebrettet dersom de settes riktig sammen. 23 deler. Malt med giftfri, vannbasert maling. Lengde på brettet 22,5 cm, klossene er 2 cm tykke. Fra 3 år.
  kr 1 138,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS små hus

  GRIMMS små hus

  Art.nr: 15162
  Små herlige trehus i ulike flotte farger. Kan brukes som tilbehør til byggesett eller togbane samt spennende fortellinger. Settet inneholder 15 deler som er samlet på et trebrett. Brettets totale størrelse med hus: 22 cm bred og 8 cm høy.
  kr 912,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS bokser av tre

  GRIMMS bokser av tre

  Art.nr: 12098
  Lite sett med bokser som kan plasseres i hverandre eller stables. Boksene har flotte farger i blått, grønt og gult. Kan også brukes som oppbevaring eller rekvisita til byggelek. 5 bokser, største mål: 11x11 cm. Malt med giftfri, vannbasert maling.
  kr 620,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS byggeklosser med bark

  GRIMMS byggeklosser med bark

  Art.nr: 15160
  Byggeklosser som er inspirert av naturen med bark på den ene siden. Klossene har ikke tradisjonelle geometriske former, men er mykt formet på ulike måter for å utfordre byggeleken og fantasien enda mer. Kan med fordel kombineres med andre byggeklosser, f eks 15161. Settet inneholder 15 ufargede klosser, utseende og størrelse kan variere,. Mål: 6-8 cm. Fra 3 år.
  kr 475,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Halvsirkler

  GRIMMS Halvsirkler

  Art.nr: 15652
  11 flate halvsirkler i vakre farger. Kan fint brukes sammen med GRIMMS Regnbue eller andre byggeklosser. Av FSC-merket tre. Beiset med giftfri, vannbasrt maling. Fra 1 år.
  kr 710,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Eventyrby

  GRIMMS Eventyrby

  Art.nr: 15163
  Tre herlige trehus i flotte farger. Kan brukes i barnas byggelek eller som tilbehør til spennende fortellinger. Settet inneholder 17 deler som kan brukes til å bygge de 3 husene eller egne kreasjoner sammen med andre byggeklosser. Malt med giftfri, vannbasert maling. Høyde blått hus 16 cm, rosa hus 29 cm, grønt hus 18 cm. Fra 1 år. (Dukker følger ikke med.)
  kr 1 133,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS byggeklosser

  GRIMMS byggeklosser

  Art.nr: 15161
  Byggeklosser som er inspirert av naturen. Klossene har ikke tradisjonelle geometriske former, men er mykt formet på ulike måter for å utfordre byggeleken og fantasien enda mer. Kan med fordel kombineres med andre byggeklosser, f eks 15160. Settet inneholder 15 ufargede klosser. Lengde 4-8 cm.
  kr 463,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Regnbue pastell, medium

  GRIMMS Regnbue pastell, medium

  Art.nr: 15649
  Byggesett i tre formet som en regnbue i vakre pastellfarger. Delene kna brukes som tunneller og broer sammen med andre klosser. Mindre barn kan stable og sortere klossene. Av FSC-merket tre. Beiset med vannbasert, giftfri maling. 6 deler, den største er 18 cm lang og 6,5 cm bred. Fra 1 år.
  kr 425,00
 • Et ekstra godt valg
  GRIMMS Buer, pastell

  GRIMMS Buer, pastell

  Art.nr: 15651
  Allsidige byggeklosser - stable delene, bruk som grotte, bro tunnel etc. Kan kombineres med andre byggeklosser. Av FSC-merket tre. Beiset med vannbasert, giftfri maling. 7 deler, den største er 20 cm lang. Fra 1 år.
  kr 689,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.