Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Aktivitetskort - Klassero

Art.nr: 112376
I heftet Klassero finnes det øvelser for å øke selvtilliten hos hver enkelt elev samt skape trygghet i gruppen. Gjennom enkle øvelser knyttes ulike grupper sammen slik at de sammen klarer utfordringene. Passer fint til bruk i mikropauser og som pauseaktiviteter i en aktiv skoledag. Heftet Klassero 18 ulike øvelser av ulike slag.
Din pris:
kr 336,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: Aktivitetskort - Klassero

Andre kjøpte også

 • Tilbehør
  Kjegler med tall

  Kjegler med tall

  Art.nr: 75179
  10 stk/pk. Kjegler med tall i kontrastfarge, nummerert fra 0-9. Av PP og PE. Høyde 23 cm.
  kr 329,00
 • Tilbehør
  Nuppeball Ø8 cm

  Nuppeball Ø8 cm

  Art.nr: 56377
  Nuppete overflate som gjør ballen lett å gripe og gir en sensorisk og taktil stimulering. Passer for de som trenger øvelse i å gripe og ta imot baller. Kan også brukes i vann. Av TPR. Fra 3 år.
  kr 77,00
 • Tilbehør
  Samarbeidsbånd

  Samarbeidsbånd

  Art.nr: 71682
  6 stk/pk. Tren på ulike samarbeidsøvelser med disse båndene. Sett sammen to barns ben, armer eller hender når ulike aktiviteter skal utføres. Brede elastiske bånd kledd med mykt stoff. Med borrelås for enkelt å kunne tas av og på. 4 cm bred. Av polyester.
  kr 670,00
 • Tilbehør
  Øyebind

  Øyebind

  Art.nr: 58079
  6 stk/pk. Øyebind av dekkende nylon i barnestørrelse. Elastisk gummibånd som festes med borrelås. Av polyuretan. Håndvaskes, lufttørkes.
  kr 330,00
 • Aktivitetskort - Pulsglede & Klassero

  Aktivitetskort - Pulsglede & Klassero

  Art.nr: 114096
  Kjøp heftene Pulsglede og Klassero i ett sett. Ved hjelp av disse inspirasjonene kan du raskt komme igang med pulsøkende aktiviteter som gjør at elevene klarer skoledagen litt lettere samt at de presterer bedre i skolearbeidet. Heftene inneholder fine samarbeidsøvelser som på sikt skaper bedre fellesskap blandt elevene. I heftet Klassero finnes det øvelser for å øke selvtillitten hos hver elev samt skape trygghet i gruppen. Gjennom enkle øvelser knyttes ulike grupper sammen slik at de sammen klarer utfordringene. Passer fint til bruk i mikropauser og som pauseaktiviteter i en aktiv skoledag. Heftet Pulsglede innehholder 23 ulike aktiviteter og Klassero 18 ulike øvelser av ulike slag.
  kr 561,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   NinjaLine hinderløype

   NinjaLine hinderløype

   Art.nr: 110193
   En allsidig og morsom hinderløype som kan endres fra enkel til vanskelig. I settet følger det med en line med 12 ulike festepunkter samt 11 ulike fester til å sette på linen. Oppbevaringspose følger med. Totallengde 11 m. Fra 6 år.
   kr 1 836,00
  • Motorikkbane stor

   Motorikkbane stor

   Art.nr: 114936
   32 deler. Stor motorikkbane med mange muligheter. Inneholder 6 kjegler med hull, 8 fester til stav, 8 staver til kjegle, 5 lekeringer, 4 allroundkjegler og 1 løpestige.
   kr 1 717,00
  • Et ekstra godt valg
   Sjakk XXL

   Sjakk XXL

   Art.nr: 71024
   Stort og stabilt sjakk for utendørsbruk. Høyde på konge: 63,5 cm. Sjakkmatte 274x274 cm. Av nylon og PP.
   kr 11 849,00
  • Sport- og aktivitetspakke mega

   Sport- og aktivitetspakke mega

   Art.nr: 121953
   En stor og fantastisk aktivitetspakke for trening, gymnastikk, koordineringstrening eller bare som et morsomt element i pausen. Produktene er utmerket å bruke hver for seg eller som stasjoner. Settet inneholder 2 løpestiger, 16 koordineringsringer, 12 returhinder i 2 forskjellige størrelser, 6 slalomstolper, 12 stolper å plassere i kjeglene samt fester til dem, 24 markeringskjegler med tilhørende kjegleholdere og 8 større kjegler med hull.
   kr 5 291,00
  • Koordinasjonssett

   Koordinasjonssett

   Art.nr: 117751
   Et stort sett med produkter for trening inkludert kondisjon, fart, styrke. Settet gir mulighet for et stort utvalg av øvelser og kombinasjoner. Inkluderer 1 løpestige, 5 hoppetau, 10 slalåmpinner med spiss for god feste i bakken, 40 kinahatter med stativ, 10 kjegler med hull samt pinner til kjeglene.
   kr 2 538,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.