Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Kreative skriveesker

Art.nr: 118587
Et bibliotek med inspirasjon til å skrive og fortelle. Hver boks er et populært emne i barnehagen eller på skolen, og de inneholder et utvalg av gjenstander, effekter og karakterer som inspirerer til å skrive både fantasier og faktafortellinger. Ideell for bruk i stimulerende diskusjoner før det er på tide å skrive for å vekke forskjellige interesser og ideer. 10 figurer i hver eske.
Din pris:
kr 3 121,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Kreative skriveesker

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Språkspill Toporama preposisjoner

  Språkspill Toporama preposisjoner

  Art.nr: 50223
  Med dette språkutviklende materialet får barna mulighet til å trene forståelse av romslig posisjoner, rekkefølge og retning. Plasser figurene som vist på bildekortet på brettets ulike posisjoner. Pedagogen kan gi instruksjoner verbalt. Det presenteres flere ulike varianter av språkøvelser i den engelske veiledningen som følger med. Inneholder 24 bildekort 19x13 cm, 2 brett av tre samt 14 figurer av tre. For 2-4 barn. Fra 3 år.
  kr 853,00
 • Et ekstra godt valg
  Sound and spelling tubs, engelsk

  Sound and spelling tubs, engelsk

  Art.nr: 118586
  Øv på forskjellige uttaler og stavemåte for de 44 lydene i det engelske språket med taktile små objekter. Hver boks har små ting som representerer en bestemt lyd, og den tydeliggjør hvordan forskjellige stavemåter kan ha den samme lyden. Dekker initial lyd, lange og korte vokaler og digrafer. Kan brukes en lyd/boks om gangen for å øve uttale på en strukturert måte eller som en morsom og uformell øvelse med hele klassen.
  kr 4 050,00
 • Et ekstra godt valg
  Språkleken

  Språkleken

  Art.nr: 75191
  Trener barnet i forklaringer og å sette ord på tanker. Meningen er å skape situasjoner der de må kommunisere ved å forklare bildene foran seg. F eks: "Jeg ser etter en brun ape som har en gul ball foran seg". Opp til fire deltagere. Fra 4 år.
  kr 753,00
 • Sekvenskort mobbing

  Sekvenskort mobbing

  Art.nr: 50339
  Et sett med 5 ulike sekvenser for samtale rundt hvordan man kan forebygge og forhindre mobbing. Inneholder 20 kort. Mål: 11,5x11,5 cm. Av kraftig papp.
  kr 302,00
 • Et ekstra godt valg
  Språkspill - Ut i naturen

  Språkspill - Ut i naturen

  Art.nr: 10891
  Et språkutviklende materiale om naturen. På en morsom måte kan man lære om ulike miljøer. Inneholder 6 store illustrerte bildekort 32x23 cm og 48 små bildekort 7x7 cm, som skal plasseres i riktig miljø. Hvem bor hvor og hvordan ser det ut der? Utvikler ordforråd, obervasjonsevnen, sortering og kunnskap om miljøet. Kan spilles som spill eller brukes som diskusjonsunderlag. Av kraftig papp. Veiledning følger med. Fra 4 år.
  kr 787,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Babblarna kosedyr 6 stk

   Babblarna kosedyr 6 stk

   Art.nr: 12359
   Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. CE-merket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 26-30 cm. Fra 0 år.
   kr 1 029,00
  • Et ekstra godt valg
   Babblarna hånddukker 6 stk

   Babblarna hånddukker 6 stk

   Art.nr: 19248
   Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo som herlige hånddukker. Babblarna er en vel gjennomtekt språktrening. Ikke bare fordi de hjelper til i språkutviklingen, men de gjør det uten at man tenker på det. I leken med Babblarna utvikles språket gjennom Babblarnas navn og deres spesielle måte å prate på. Språktreningen egner seg for barn i tidlig språkutvikling. Babblarna prater sitt eget språk som bygger på lyden i deres navn. Ved å høre på Bablarna og herme deres måte å prate på trenes effektivt evnen til å bruke melodien i språket. Kan vaskes i maskin på 40°C. Høyde: 30 cm.
   kr 813,00
  • Et ekstra godt valg
   Trær og busker av tre

   Trær og busker av tre

   Art.nr: 12086
   10 stk/pk. Dette settet har en fin samling av trær og busker. Kan brukes sammen med byggelek eller eventyr. Av tre. Høyde 3,8-13 cm. Fra 3 år.
   kr 536,00
  • Et ekstra godt valg
   Eventyrbyen

   Eventyrbyen

   Art.nr: 50721
   32 deler. En fantastisk eventyrby som oppmuntrer til fortellende og kreativ lek. Inneholder hus og figurer til eventyrene Gullhår og de tre bjørnene, De tre små grisene, Snøhvit og Bukkene Bruse. Kompletter gjerne med eventyrfigurene 50722. Husene settes enkelt sammen med hverandre. 2 cm tykke figurer med trykk på begge sider. Mål på største huset: 25x25 cm, minste: 20x20 cm. Tredeler av lind. Fra 3 år.
   kr 1 601,00
  • Et ekstra godt valg
   Riddere

   Riddere

   Art.nr: 11410
   10 stk/pk. Fine og detaljerte riddere med 2 hester av god kvalitet. Høyde 9 cm. Av PVC, uten ftalater. Fra 3 år.
   kr 1 328,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.