Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Strukturpensel grov solfjær

Art.nr: 41643
Strukturpensel med solfjærformet, grov syntetisk bust av piasavatype. Den lange og tynne busten gir fjærlette effekter og strukturer. Passer både tyktflytende og tyntflytende maling og strukturpasta. Kan også brukes på våt leire. Passer ved papirmarmorering. Busten måler 21mm ved mansjetten, høyde 115 mm. Svartlakkert mansjett av metall og rundt skaft av FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
Din pris:
kr 135,00

På lager

Merker og symboler

FSC

Produktfakta

 • Tittel: Strukturpensel grov solfjær
 • Miljømerking: FSC

Andre kjøpte også

 • Strukturpensel grov flat

  Strukturpensel grov flat

  Art.nr: 41641
  Rett, flat strukturpensel med grov og fleksibel syntetisk bust av piasavatype. Den lange busten gjør det mulig å variere penseldragene kraftig i bredden. Penselen passer for strukturer i tyktflytende maling, men kan også brukes for overflatestruktur på våt leire eller granuleringsflater. Fin til papirmarmorering. Busten måler 50x90 cm. Svartlakkert mansjett av metall og skaft av FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 177,00
 • Magneter 20 mm

  Magneter 20 mm

  Art.nr: 48898
  12 stk/pk.
  kr 23,00
 • Pappunderlag 35x50 cm 550 g

  Pappunderlag 35x50 cm 550 g

  20 ark/pk. Kraftig stødig papp hvor begge sidene er blanke. Fine til underlag i formingsklasser.
  Pris fra:
  kr 212,00
 • Et ekstra godt valg
  Voksfargestifter 15x10 stk

  Voksfargestifter 15x10 stk

  Art.nr: 42063
  10 esker. 15 farger/eske. Enkle voksfargestifter med papirbeskyttelse. Ø8 mm, lengde 60 mm. Fra 3 år.
  kr 199,00
 • Silikonpensel tagger

  Silikonpensel tagger

  Art.nr: 41635
  Pensel eller strukturverktøy med tagget topp i silikon. Mål: 50x24 mm. Kan brukes til å strukturere eller forme litt tykkere maling. Passer for akryl- og oljemaling eller maling blandet med strukturmedium. Kan også brukes til leire. Lakkert skaft av FSC-sertifisert tre, topp av silikon med rustfri mansjett. Rengjøres med vann og mild såpe innen malingen eller leiren har tørket.
  kr 103,00
 • Liknende produkter

  • Effektpensel rund

   Effektpensel rund

   Art.nr: 41640
   Effektpensel med topp av syntetisk semsket skinn. Toppen er rynkete og flikete. Fungerer med de fleste malinger med varierende effekt. Toppen måler Ø31 mm, høyde 35 mm. Rustfri mansjett. Kort skaft i FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
   kr 135,00
  • Rubber kidney

   Rubber kidney

   Art.nr: 41637
   Nyreformet silikonpute for utjevning, modellering eller fuging. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen leire, maling eller fugemasse har tørket. Mål: 12x6x0,9 cm.
   kr 51,00
  • Effektpensel flat

   Effektpensel flat

   Art.nr: 41639
   Effektpensel med topp av syntetisk semsket skinn. Toppen er rynkete og flikete. Fungerer med de fleste malinger med varierende effekt. Kan gi fjærlette effekter på tyntflytende maling og spre fargen ujevnt og med sprekker. Toppen måler 50x30 cm. Rustfri mansjett. Skaft i FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
   kr 93,00
  • Silikonpensel slett topp

   Silikonpensel slett topp

   Art.nr: 41634
   Pensel eller strukturverktøy med rett, slett topp i silikon. Mål: 50x24 mm. Kan brukes til applikasjon, utjevning eller forme litt tykkere maling. Passer for akryl- og oljemaling eller maling blandet med strukturmedium. Kan også brukes til leire. Lakkert skaft i FSC-sertifisert tre, topp av silikon med rustfri mansjett. Rengjøres med vann og mild såpe innen malingen eller leiren har tørket.
   kr 103,00
  • Semsket skinn

   Semsket skinn

   Art.nr: 24297
   Semsket skinn ekte mokka. Effektiv oppsugingsevne. Mål: 53x35 cm
   kr 276,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.