Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Hva passer sammen?

Art.nr: 50227
Bildekort som skal sorteres og grupperes i ulike kategorier. Ved å navngi bildene og finne felles betegnelse utvikles barnas ordforråd. Barna trener på å sammenligne og finne sammenheng. Inneholder 48 bildekort i kraftig plast. Leveres i treeske. Fra 3 år.
Din pris:
kr 614,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Hva passer sammen?

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Sovepose barn "vinter"

  Sovepose barn "vinter"

  Art.nr: 73257
  En god og varm sovepose med ytterstoff av nylon og polyester og innerstoff i myk bomull. Fylt med 100% polyester. Øko-tex sertifisert. Soveposen kan åpnes helt ned og forlenges fra 110 til 127 cm. Bredde 50 cm. Vaskes i maskin på 40°C. Leveres med oppbevaringspose.
  kr 1 351,00
 • Vest med vekt M

  Vest med vekt M

  Art.nr: 59137
  En myk vest som fremmer kroppsbevisstheten, men ikke hindrer brukeren i å bevege seg fritt. Med et behagelig trykk kan denne vesten ha beroligende effekt på urolige barn. Vektene er plasserte i skjulte kaneler på framsiden og/eller på baksiden av vesten. Borrelåslukning i sidene. Mål rundt midjen: 86 cm. Justerbar lengde 43-56 cm.
  kr 1 535,00
 • Et ekstra godt valg
  Teaterkulisse, eventyrskog

  Teaterkulisse, eventyrskog

  Art.nr: 50723
  3 paneler med vakre og spennende motiv som skaper en fin kulisse. Med maljer for oppheng. Av microfiber. Justerbar høyde 2,5-3 m. Bredde 1,5 m/panel, 4,5 m totalt. Maskinvask 30°C.
  kr 1 754,00
 • Vest med vekt S

  Vest med vekt S

  Art.nr: 59136
  En myk vest som fremmer kroppsbevisstheten, men ikke hindrer brukeren i å bevege seg fritt. Med et behagelig trykk kan denne vesten ha beroligende effekt på urolige barn. Vektene er plasserte i skjulte kaneler på framsiden og/eller på baksiden av vesten. Borrelåslukning i sidene. Mål rundt midjen: 76 cm. Justerbar lengde 38-51 cm.
  kr 1 535,00
 • Et ekstra godt valg
  Teaterkulisse, eventyrby

  Teaterkulisse, eventyrby

  Art.nr: 50724
  3 paneler med vakre og spennende motiv som skaper en fin kulisse. Med maljer for oppheng. Av microfiber. Høyde 3 m. Bredde 1,5 m/panel, 4,5 m totalt. Maskinvask 30°C.
  kr 1 754,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Mitt første Villkatten

   Mitt første Villkatten

   Art.nr: 16347
   Mitt første Villkatten er et spill som trener barnas syn og reflekser og lar de skille mellom ulike bilder. Den spilleren som setter sammen flest kort og bilder vinner. Brikkene er tilpasset små barn med litt større bilder. Inneholder 1 spillebrett og 36 bilder. 2-4 spillere. Spilletid ca 20 min. Fra 2 år.
   kr 388,00
  • Junior Alias

   Junior Alias

   Art.nr: 16731
   Et morsomt og språkutviklende spill for barn.Forklar lagspilleren hva bildekortet forstiller slik at han/hun kan gjette riktig på så mange som mulig på 1 minutt. Minimum 4 spillere. Fra 5 år.
   kr 328,00
  • Et ekstra godt valg
   Alias Original

   Alias Original

   Art.nr: 16569
   Snu timeglasset og forklar ALIAS-ordet for laget ditt. Du har bare ett minutt på deg, så tenk raskt, bruk fantasien og uttrykk deg enkelt og tydelig, slik at laget ditt gjetter ordet så fort som mulig. Og husk at du ikke kan røpe det riktige ordet på noen måte, men må forklare det med dine egne ord! For hvert ord dere klarer før tiden er ute, får dere flytte ett steg fremover på spillebrettet. Hvem kommer først i mål og vinner spillet? ALIAS spilles som lagspill med to eller flere spillere på hvert lag. Spillet passer for 4 eller flere deltakere fra 10 år og oppover.
   kr 328,00
  • Et ekstra godt valg
   Se hva jeg kan!

   Se hva jeg kan!

   Art.nr: 18923
   Lær om årstider, ukedager, farger, begreper, tall, mengde, språk og ord. Spillet er beregnet på barnehagebarn og forbereder barnet på begreper som brukes i skolen. Spilletid ca 20 min. 2-4 spillere. Fra 4 år.
   kr 597,00
  • Et ekstra godt valg
   Babblarna Lotto

   Babblarna Lotto

   Art.nr: 16764
   Inneholder 36 lottokort og 4 spillebrett 20x20 cm. Fra 2 år.
   kr 211,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.