Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Teknisk vedlikehold

Vi har teknisk vedlikehold i vår nettbutikk. Vennligst kontakt kundeservice på 33 72 98 00 for bestillinger og mer informasjon.

Møbler og innredning

Fun Table

Art.nr: 80960
"Manico FunTable – et 32"" interaktiv nettbrett for barn. FunTable er et interaktivt skrivebord for barn. Fire barn kan samtidig peke på skjermen, skrive, søke informasjon, klikke og agere akkurat so Les mer >>
Pris fra:
kr 29 999,00

Andre kjøpte også

 • Tukluk

  Tukluk

  Art.nr: 90130
  Lag rom i rommet med disse myke veggene som også fungerer fint som lydabsorbent....
  kr 9 990,00
 • My Place

  My Place

  4 stk/pk. Mål: 50x50 cm. Sammenlagt mål: 50x50x6 cm. Vekt 1,4 kg. My Place™ og M...
  Pris fra:
  kr 9 450,00
  Vis alternativ
 • Tusjer Berol broad 42 stk

  Tusjer Berol broad 42 stk

  Art.nr: 46459
  42 stk/pk. 12 farger. Berol tusjer med høy kvalitet og lang levetid. Tørker ikke...
  kr 197,00
 • Stockholm storbyreol

  Stockholm storbyreol

  Art.nr: 36796
  Smart reol i utradisjonell design som skaper et helt nytt uttrykk i rommet. Skrå...
  kr 7 995,00
 • Produktinformasjon

  "Manico FunTable – et 32"" interaktiv nettbrett for barn. FunTable er et interaktivt skrivebord for barn. Fire barn kan samtidig peke på skjermen, skrive, søke informasjon, klikke og agere akkurat som på et nettbrett. La barnas kreativitet lede dem inn i den interaktive læringen der deres glede og entusiasme gjør at de blir oppslukt av det de holder på med. La barnas kreativitet flyte fritt i spill og pedagogiske program. Barnas sanser stimuleres til å ta til seg ny kunnskap. Fun Table er interaktiv 32" pekeskjerm bygget inn i en stabil boks. Sammen med en Android data, Wi-FI, et nettaggregat og et ekstra batteri kan bordet stå i et klasserom, bibliotek, kjøpesenter eller et annet sted for å underholde barn på en pedagogisk måte. Skjermen ligger i et robust bord og har 5 mm antirefleksbehandlet beskyttelsesglass. Ingen vanskelige innstallasjoner kreves - bare slå på og start utforskningen. Program finnes på Google Play Store eller hos en av de andre 3. parts leverandørene. Pedagogiske apper følger med.


  • Tittel: Fun Table