Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

AR T-shirt barn L

Art.nr: 115466
Augmented reality - AR. Den beste måten å lære mer om kroppen på
Din pris:
kr 539,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: AR T-shirt barn L

Andre kjøpte også

 • Merge Cube

  Merge Cube

  Art.nr: 115056
  Augmented Reality Merge Cube setter sammen den fysiske og digitale virkeligheten via det kraftige kameraet og sensorene i den mobile enheten. Dette er det første enheten i sitt slag. Nå kan du holde en galakse i håndflaten din, utforske fossiler og gamle gjenstander som en ekte arkeolog, se på at en vulkan får utbrudd foran øynene dine og spille spill på måter som aldri før var mulig! Brukes sammen med nettbrett eller smarttelefon. Den medfølgende aktiveringskoden er ikke lenger nødvendig for oppstart, men en konto må opprettes av brukeren for å få tilgang til produktets ressurser. Apper kan lastes ned for både iOS og Android.
  kr 511,00
 • AR T-shirt barn M

  AR T-shirt barn M

  Art.nr: 115465
  Augmented reality - AR. Den beste måten å lære mer om kroppen på
  kr 511,00
 • AR T-shirt voksen M

  AR T-shirt voksen M

  Art.nr: 115468
  Augmented reality - AR. Den beste måten å lære mer om kroppen på
  kr 511,00
 • Easi-scope trådløst

  Easi-scope trådløst

  Art.nr: 55345
  Et smart trådløst mikroskop med innebygd Wi-Fi som er kompatibel med både Android og Apples nettbrett og lades enkelt med USB, noe som gir stor fleksibilitet både i klasserommet og ute i naturen. Wireless Easi–Scope gir en fantastisk skarphet. Enkelt og smidig å bruke, både alene og i gruppe. Perfekt for å undersøke forskjeller i ulike materialer, se nærmere på insekter, løv, huden mm. Forstørrer opp til 43x. Kan også ta bilde av det du observerer og korte filmer på ca 30 sek. Mikroskopet veier 200 g og måler 11x7x14 cm. Fra 3 år.
  kr 2 310,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende baller

  Lysende baller

  Art.nr: 118580
  6 stk/pk. Fasinerende sensoriske baller med ulike taktile overflater som lyser opp i 60 sekunder når de ristes. De gir ro, trener finmotorikken og øye-hånd koordinasjonen. Rull de i leire for å lage spennende mønster. For de minste barna trenes årsak og virkning og stimulansrespons. Mål: 84 mm.
  kr 1 850,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Doktorveske

   Doktorveske

   Art.nr: 12403
   En doktorkoffert til rollelek. Med alt nødvendig tilbehør som stetoskop, sprøyte, blodtrykksmansjett etc. Mål 32x28 cm. Fra 3 år.
   kr 406,00
  • Torso med åpen rygg h87 cm

   Torso med åpen rygg h87 cm

   Art.nr: 123846
   Torso i naturlig størrelse tydelig fargelagt for å lette anatomiske studier av menneskelige indre organer. Modellen har avtagbare deler i overkroppen og i det avtagbare hodet, samt en ryggvirvel. Den åpne ryggen og nakken viser ryggraden med nerver, blodårer og muskelfester.
   kr 11 590,00
  • Et ekstra godt valg
   Puslespill - jente/gutt

   Puslespill - jente/gutt

   Art.nr: 16162
   2 pedagogiske trepuslespill i 5 lag. Viser hvordan kroppen er bygget opp fra skjelett, indre organer, muskler og den nakne kroppen til påkledning. Totalt 28 brikker, hvert lag er merket med et tall på baksiden. Mål 14x29 cm. Fra 3 år
   kr 714,00
  • Anatomisett

   Anatomisett

   Art.nr: 75102
   Se hvordan mennesket er "sammensatt". 11 deler til å ta fra hverandre. Høyde 50 cm. Stativ av ABS-plast og kropp av PVC, uten ftalater. Håndmalt i realistiske farger. Uknuselig. Fra 8 år.
   kr 985,00
  • Stetoskop

   Stetoskop

   Art.nr: 75139
   Et ordentlig stetoskop som hjelper barna å høre nye lyder. 55 cm lang slange. Av PVC uten forbudte ftalater. Fra 4 år. Brukes under oppsyn av voksne pga fare for høy decibel.
   kr 130,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.