Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Mål
Trinn
7 Produkter
 • Makeblock LaserBox Pro Filter

  Makeblock LaserBox Pro Filter

  Art.nr: 124435
  Tilbehør til Makeblock Laserbox Pro. HEPA komposittfilter består av 4 lag: bomullsforfilter som fjerner store støvpartikler, finmaskede absorpsjonsfiltre som fjerner små partikler, aktivt kullfilter som absorberer store molekylære organiske gasser (f.eks. butangass, hydrogensulfid og annen lukt) og HEPA filter som består av et finmasket nett av fibre med små hull.
  kr 2 438,00
 • Makeblock Xtool M1

  Makeblock Xtool M1

  Art.nr: 138972
  xTool M1 er en laserskjærer, lasergraverer og bladkutter integrert i én maskin som er trygg og enkel å bruke. 2 teknikker, laser og kniv, er koblet sammen for økt kreativitet. xTool M1 har brukervennlig programvare som er kompatibel med datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner (Windows/macOS/Android/iOS) samt visuelt assistert betjening med et 16 MP vidvinkelkamera. En rekke materialer og å jobbe med, f.eks. rustfritt stål, akryl, kraftpapir, papp, treplater, lær, plast, MDF, glass, marmor, keramikk og jade. Innhold: 1 verktøymaskin 10W, basismaterialpakke, skjærematte (blå) med lett grep, skjærematte (rosa) med sterkt grep, 5 erstatningsblad 45°, 1 avgassrørsett, 1 xTool røykrenser og 1 filterbyttesett ( inne i renseren). Mål: 420x250x410 mm. Vekt: 14 kg.
  kr 23 400,00
 • Makeblock Xtool røykrenser

  Makeblock Xtool røykrenser

  Art.nr: 138973
  Tilbehør til 138974. Tredelt filter med ulike egenskaper: forfilter som fanger opp synlig røyk og støv, mellomfilter som effektivt absorberer og filtrerer skadelige partikler ned til 0,3 µm med 99,97 % rensehastighet, og hovedfilter som absorberer og fjerner skadelige gasser og ubehagelig lukt med aktivert kull med høy ytelse.
  kr 10 600,00
 • Makeblock LaserBox Pro Laserskjærer

  Makeblock LaserBox Pro Laserskjærer

  Art.nr: 124394
  En smart laserkutter spesielt utviklet for skole. Med høy oppløsning, vidvinkelobjektiv og AI har laserkutteren muligheten til å automatisk identifisere materialer og konvertere tegninger til konkrete objekter. Funksjoner: automatisk materialidentifikasjon, automatisk parameterprogrammering, autofokus, intelligent bildeutvinning og forhåndsvisning av utskriftstid. Trygg og miljøvennlig ved å sette utskrift på pause ved døråpning, filtrere/rense røyk, flere varslingssystemer og sikkerhetssertifisering. Kompatibel med MAC og Windows. Se PDF for ytterligere spesifikasjoner.
  kr 70 648,00
 • Makeblock LaserBox Pro Trebiter

  Makeblock LaserBox Pro Trebiter

  Art.nr: 124431
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Hver treplate er belagt med selvklebende papir for å forenkle utskriftsprosessen og forhindre at kantene gulner under utskrift. Platene er også merket med strekkoder slik at skriveren raskt og enkelt kan identifisere materialet. Behandlet for å tåle vann og korrosjon og for å forhindre sprekker.
  kr 1 758,00
 • Makeblock Xtool Filterinnsats

  Makeblock Xtool Filterinnsats

  Art.nr: 138974
  Tilbehør til 138972. 3-lags filtreringsinnsats som fjerner 99,97 % av partikler ned til 0,3 µm ved bruk av premium aktivert kull- og HEPA-filtre. Lite støy, lavere enn 55dB, og stor filterstørrelse, 250x195x390mm.
  kr 2 430,00
 • Makeblock LaserBox Pro Pappbiter

  Makeblock LaserBox Pro Pappbiter

  Art.nr: 124434
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Kartongbiter for laserskjæring og lasergravering.
  kr 442,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.