Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Mål
Trinn
2 Produkter
 • Cricut EasyPress 2

  Cricut EasyPress 2

  Art.nr: 139508
  Den perfekte pressen for varmeoverføringsprosjekter. Kombiner hastigheten til en varmepresse, enkelheten til et strykejern og fleksibiliteten fra Cricut Heat-appen. Send enkelt tid og temperaturinnstillinger via Bluetooth. Isolert sikkerhetsbase og automatisk avstengning. Et perfekt supplement til Cricut-skjæremaskinen. Pakken inkluderer Cricut EasyPress og sikkerhetsbase.
  kr 5 520,00
 • Cricut Mug Press

  Cricut Mug Press

  Art.nr: 139515
  Lag ditt krusdesign, fest det til kruset og la pressen gjøre resten. Brukes kun av voksne i et ventilert område. Det frigjøres damp under varmeoverføring. Pakken inkluderer Cricut Mug Press, USB-ledning for aktivering (produktet vil ikke fungere før det aktiveres ved hjelp av en datamaskin med USB-port og internettforbindelse) og strømledning.
  kr 4 190,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.