Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Hvisketelefon

Art.nr: 118647
Ved å bruke en hvisketelefon når du leser eller snakker, får du en akustisk stemmeavspilling som lar barna fokusere og høre fonemet tydeligere når de lærer å lese. Du hører fonemer 10 ganger tydeligere og også over bakgrunnslyder. Her er også et hodesett som gjøt at man har begge hendene fri.
Din pris:
kr 283,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Hvisketelefon

Andre kjøpte også

 • AR T-shirt barn L

  AR T-shirt barn L

  Art.nr: 115466
  Augmented reality - AR. Den beste måten å lære mer om kroppen på
  kr 539,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk skrivebrett

  Sensorisk skrivebrett

  Art.nr: 118702
  Multisensorisk brett for å utvikle øye-hånd koordinasjon og for å øve på bokstaver og former. Inneholder sandbrett, plate med magnetisk tavle på den ene siden og krittavle på den andre, 0,4 kg sand, en tavlepenn, tre tavlekritt, et viskelær og et verktøy for å glatte ut sanden. Måler 30x30 cm.
  kr 379,00
 • Et ekstra godt valg
  Innspillingsplater, 10 stk

  Innspillingsplater, 10 stk

  Art.nr: 122865
  Ta opp og hør på dine egne lyder, ord eller setninger. Spill inn 10 sekunder på hver plate, sett dem sammen og start dem alle som en sekvens ved å trykke på den første. Du kan også skrive med en whiteboardpenn på overflaten. Nyttig for å lage ord og setninger eller historier. Krever 2 AAA-batterier (ikke inkludert). Mål:: 7x7x2,5 cm.
  kr 1 280,00
 • Et ekstra godt valg
  Innspillingsbare bokser

  Innspillingsbare bokser

  Art.nr: 122854
  6 stk/pk. Med disse fargerike boksene kan du spille inn en 10 sekunders melding i hver boks som spilles av når den åpnes. Egnet for å gjenkjenne tall og bilder. Legg et objekt i esken og noter en ledetråd om hva som er i den. Kommer i seks farger. Fra 3 år.
  kr 760,00
 • Et ekstra godt valg
  Innspillingsplate

  Innspillingsplate

  Art.nr: 122866
  En avtørkbar plate med 44 brikker hvor du kan spille inn en melding på 10 sekunder. Perfekt for å utvikle lese- og skriveferdigheter. Brukes med 2 x AAA-batterier (ikke inkludert).
  kr 303,00
 • Liknende produkter

  • Den første pakken med Babblarna

   Den første pakken med Babblarna

   Art.nr: 123375
   Dene snakkepakken med Babblarna innenholder: Fire bøker om Babblarna (Dadda kommer på besøk, I Babblarnas hus, I Bobbos veske, Hvor er Babbas ting?), Babblarna plastfigurer, figurpuslespill, Babblarna Lotto og en praktisk eske for å oppbevare alle produktene i. Også inkludert er en lett å følge veiledning som gir tips og ideer for hvordan materiellet brukes. En fin A3-plakat er inkludert som en ekstra bonus. En perfekt start for å komme i gang med språkspill der fantasien kan flyte fritt.
   kr 1 950,00
  • Babblarnas snakkepakke

   Babblarnas snakkepakke

   Art.nr: 123379
   Et herlig sett med materiell å snakke om og leke med. Settet inneholder følgende: Babble fingerdukker - lek og la fantasien flyte! 8-10 cm. Bilen Tut - hvem vil være med? Alle fingerdukkene får plass! Tittei puslespill med babblarne som gjemmer seg bak buskene i Babblarnes dal, men de titter fram når du snur puslebrikken. Morsomt tittepuslespill for de minste. Snakkeboken Daddiddoo Babblarna hvor vi får møte Tut og Babblarna og se inn i Babblarna hus, men hele tiden er det noen som mangler. Hvem? Pek, fortell og prat! Prateboken Babbibboo Babblarna. Hva gjør babblarne? Hvem gjemmer seg bak sofaen? Hvem har bart? Hvem kjører høyest i berg- og dalbanen? Dette er en bok som inviterer til mye snakk om de forskjellige karakterene i morsomme og fristende miljøer. Pek, fortell og prat! Pratebøkene er for det meste tuten tekst, og formålet er at voksne og barn skal utforske og snakke sammen om hvert oppslag og hva som skjer på bildene. Morsomt og lærerikt for de minste. Settet inneholder også en lett å følge guide med tips og ideer for hvordan materiellet kan brukes i gruppen.
   kr 1 290,00
  • Små whiteboardtavler

   Små whiteboardtavler

   Art.nr: 59103
   4 stk/pk. Praktiske magnetiske tavler som kan brukes på begge sider. Plastrammer i 4 forskjellige farger. Bruk whiteboard penner.Mål: 24x33 cm.
   kr 449,00
  • Et ekstra godt valg
   Oppdagelsesdører med lås

   Oppdagelsesdører med lås

   Art.nr: 122878
   2 stk/pk. Åpne låsen for å se hva som er skjult bak de nummererte dørene. Legg bilder som passer aktivieteten bak dørene somer nummerert 1-10. Egnet for å trene hukommelse, språk, tall og finmotorikk. Bilder av dyr og kjøretøy er inkludert. Av bjørk. Mål: 68x21 cm. Fra 0 år.
   kr 2 965,00
  • Dobbelsidig selvportrettspeil

   Dobbelsidig selvportrettspeil

   Art.nr: 58142
   Et dobbelsidig speil som er fint å bruke i taleterapi. Speilet fungerer også bra til å lære om egne ansiktsuttrykk, for motorisk og sensorisk aktivitet eller for å male selvportrett. Av PVC, uten ftalater. Mål: 20x28 cm. Fra 3 år.
   kr 790,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.