Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Maxi memory likhet

Art.nr: 118637
Et minnespill hvor man øver på å finne likheter ved å matche 17 yrker med både menn og kvinner. 34 kort. 9x9 cm.
Din pris:
kr 362,00

På lager

Merker og symboler

fsc

Produktfakta

 • Tittel: Maxi memory likhet
 • Miljømerking: FSC

Andre kjøpte også

 • Assosiasjoner

  Assosiasjoner

  Art.nr: 75080
  Dette lærerike materialet er basert på at man på logisk vis skal kunne finne 2 fotografiske bilder som assosierer med hverandre. Selvkorrigerende. Leveres i plastboks. 68 billedkort str 9x9 cm. Fra 3 år.
  kr 693,00
 • Memo Yrker

  Memo Yrker

  Art.nr: 129183
  Et minnespill som på en inkluderende måte viser forskjellige yrker. Her kan flest mulig barn kjenne seg igjen i spillet der normene rundt hudfarge, kroppsform, kjønn og statusyrker utfordres. En liste over yrker og forslag til forskjellige spill med brikkenefølger med. Eksempler på noen av yrkene er sykepleier, fotballspiller, veterinær, programmerer og astronaut. 20 par. Fra 3 år.
  kr 364,00
 • Språkspill - Les mine tanker

  Språkspill - Les mine tanker

  Art.nr: 50219
  Plasser alle bildekort med ramme på bordet foran dere. Legg tilsvarende bildekort opp-ned i en bunke ved siden av. En spiller tar en kort fra bunken og de andre stiller lure spørsmål for å finne ut hvilket kort spilleren har. Spilleren får bare svare med JA og NEI. Den som først samler 3 kort vinner. Flere vanskelighetsgrader og spilleideer følger med. Utvikler obervasjons- og assosiasjonsevnen samt kategorisering. 2-6 spillere. Spilletid ca 10 min. Fra 5 år.
  kr 258,00
 • Ordlotto

  Ordlotto

  Art.nr: 56493
  Et stort lotto med fotografiske dyremotiv som kan spilles på to ulike måter. Enten koble bilde på lottobrettet med bilde på kortet, eller koble bilde på lottobrettet med riktig ord på baksiden av kortet. Inneholder 12 lottobrett og 72 bildekort, samt sticker med dyrets navn som limes på baksiden av kortet. Stickers med norske navn følger med. Opp til 12 barn kan spille samtidig. Av kraftig papp. Mål på spillebrettet 18x12 cm, mål på kortet 5,5x5,5 cm. Fra 3 år.
  kr 629,00
 • Maxi memo romfart

  Maxi memo romfart

  Art.nr: 15984
  Fine store memokort med motiv fra romfart. 34 kort gir 17 par. Av kraftig, 100% resirkulert papp. Mål: 9x9 cm. Fra 3 år.
  kr 338,00
 • Liknende produkter

  • Globus interaktiv

   Globus interaktiv

   Art.nr: 118639
   Pek med IntelliPen hvor som helst på kloden, eller i den medfølgende World Discovery Book, og lær om vår jord. Interaktiv globus med over 30 000 fakta om verden. Det er også spill der du lærer hvor alt er på kloden. Slå din egen tid eller konkurrer mot en klassekamerat. Pennen lades med en USB-kabel som følger med. Fulladet kan den brukes i 2,5 timer på en lading. Engelsk tekst og engelsk tale. Måler Ø30 cm.
   kr 2 665,00
  • Koffert

   Koffert

   Art.nr: 125010
   En fantastisk koffert som kan fylles med akkurat det du trenger for å komme i gang med samtaler om forskjellige land, jordens indre, vikingtiden, samfunnet osv. Når du sakte åpner kofferten, er barnas/elevenes fokus på det du vil vise frem! Mål: L38xB22xH11 cm.
   kr 1 236,00
  • Trafikkskilt

   Trafikkskilt

   Art.nr: 13963
   14 stk/pk. 13 ulike skiler av tre. Høyde 10 cm.
   kr 306,00
  • Memo Yrker

   Memo Yrker

   Art.nr: 129183
   Et minnespill som på en inkluderende måte viser forskjellige yrker. Her kan flest mulig barn kjenne seg igjen i spillet der normene rundt hudfarge, kroppsform, kjønn og statusyrker utfordres. En liste over yrker og forslag til forskjellige spill med brikkenefølger med. Eksempler på noen av yrkene er sykepleier, fotballspiller, veterinær, programmerer og astronaut. 20 par. Fra 3 år.
   kr 364,00
  • Augmented reality-globus

   Augmented reality-globus

   Art.nr: 118638
   Globus med 125 figurer av mennesker, landemerker og dyr. Når globusen er opplyst vises skjulte havdyr, skipsvrak og kontinentale plater. Appen, som lastes ned gratis til iPhone/iPad (ikke android), gir deg tilgang til dyr, dinosaurer, landemerker, land, klima, solsystemer og verdensrommet. Bare sett nettbrettet mot globusen og begynn å utforske jorden vår. Klikk på et element og lære mer om det. Alt er på engelsk.
   kr 861,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.