Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tips

Tips

Sugerørsrakett

Tipsnummer 9064 Vanskelighetsgrad: Ganske lett
Dersom du har sugerør med bøy, klipp av og kast den bøyde delen. Klipp et bit papir, omtrent halvparten så lang som sugerøret. Snurr det rundt og tape det fast litt høyere over halveis opp på sugerøret. Klem toppen av papiret sammen og tape godt så det ikke kommer luft inn eller ut. Lag en topp av papir og lim på. Det er kun for å få et rakettutseende, og behøver ikke å gjøres. Fyll vann halvfullt i PET-flasken, tre på en ballong og dytt den ned i flastken sånn at den henger på innsiden. Nå er det klart for take-off, omtrent som en sprettert. Tips! Hvis dere er ute og vil skyte raketten enda høyere kan sugerøret settes på en ball- eller sykkelpumpe. Ønsker man litt mer stabilitet, kan man lage halefrynser som limes nederst på raketten.
Passer til 30 barn
kr 191,00

I settet inngår:

Et ekstra godt valg

Ballonger

Art.nr 77957
100 stk/pk. Runde Ø24 cm.
kr 120,00

Sugerør Ø3 mm

Art.nr 29110
1000 stk/pk. Sugerør i ulike farger. Kan ikke bøye...
kr 71,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.