Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Sortiment klassesett

 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, grunnsett

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, grunnsett

  Art.nr: 111245
  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 er en komplett løsning for undervisning i programmering, teknologi, matematikk og naturfag. Den tilbyr full støtte for lærere med lærermateriell og et omfattende opplæringsprogram. Systemet inneholder en hovedenhet i form av en kompakt og kraftig programmerbar datamaskin som gjør det mulig å kontrollere motorer og samle informasjon fra sensorer gjennom intuitiv og ikonbasert programmerings- og datalogging som er inkludert i settet. Settet leveres i en solid oppbevaringsboks med sorteringsrom, 541 LEGO®-stykker, tre servomotorer, fem sensorer (gyrosensor, ultralydssensor, fargesensor og to trykksensorer), et oppladbart batteri, tilkoblingskabler og konstruksjonsinstruksjoner. For å lade det oppladbare batteriet, kjøp også 111368 Transformer.
  kr 4 806,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 5 stk

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 5 stk

  Art.nr: 111968
  Det spennende LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 konseptet tilbyr fullstendig støtte for lærere med lærermateriell for blant annet naturvitenskap, teknikk og matematikk samt et omfattende utdanningsprogram. Elever møter koding hver dag, printeren hjemme, minibanken og på vei inn og ut av kjøpesenteret. Mindstorms viser de hvordan dette fungerer, og lærer i tillegg til å kode eksperimentere, konstruere, problemløse, samarbeide, kommunisere, designe og evaluere og så gjøre alt på nytt igjen. Systemet inneholder en hovedenhet i form av kompakt og kraftfullt programmerbar data som gjør det mulig å styre motorer og samle inn informasjon fra sensorer gjennom intuitiv og ikonbasert programvare for programmering og datalogging som følger med i settet. Denne pakken inneholder 5 sett av LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sett leveres i oppbevaringskasse med rom til sortering og inneholder 541 LEGO® klosser, 3 servomotorere, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydsensor, fargesensor og 2 trykksensorer), 1 oppladbart batteri, tilkoplingskabler og byggeveiledninger. For å lade det oppladbare batteriet trenger du 111368 Transformator i tillegg. Alder 12-99 år (4 trinn til universitetsnivå)
  kr 25 565,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 8-pack

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 8-pack

  Art.nr: 111246
  Det spennende LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 konseptet tilbyr fullstendig støtte for lærere med lærermateriell for blant annet naturvitenskap, teknikk og matematikk samt et omfattende utdanningsprogram. Elever møter koding hver dag, printeren hjemme, minibanken og på vei inn og ut av kjøpesenteret. Mindstorms viser de hvordan dette fungerer, og lærer i tillegg til å kode eksperimentere, konstruere, problemløse, samarbeide, kommunisere, designe og evaluere og så gjøre alt på nytt igjen. Systemet inneholder en hovedenhet i form av kompakt og kraftfullt programmerbar data som gjør det mulig å styre motorer og samle inn informasjon fra sensorer gjennom intuitiv og ikonbasert programvare for programmering og datalogging som følger med i settet. Denne pakken inneholder 8 sett av LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sett leveres i oppbevaringskasse med rom til sortering og inneholder 541 LEGO® klosser, 3 servomotorere, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydsensor, fargesensor og 2 trykksensorer), 1 oppladbart batteri, tilkoplingskabler og byggeveiledninger. Alder 12-99 år (4 trinn til universitetsnivå).
  kr 38 293,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 10 stk

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 10 stk

  Art.nr: 111969
  Det spennende LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 konseptet tilbyr fullstendig støtte for lærere med lærermateriell for blant annet naturvitenskap, teknikk og matematikk samt et omfattende utdanningsprogram. Elever møter koding hver dag, printeren hjemme, minibanken og på vei inn og ut av kjøpesenteret. Mindstorms viser de hvordan dette fungerer, og lærer i tillegg til å kode eksperimentere, konstruere, problemløse, samarbeide, kommunisere, designe og evaluere og så gjøre alt på nytt igjen. Systemet inneholder en hovedenhet i form av kompakt og kraftfullt programmerbar data som gjør det mulig å styre motorer og samle inn informasjon fra sensorer gjennom intuitiv og ikonbasert programvare for programmering og datalogging som følger med i settet. Denne pakken inneholder 10 sett av LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Hvert sett leveres i oppbevaringskasse med rom til sortering og inneholder 541 LEGO® klosser, 3 servomotorere, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydsensor, fargesensor og 2 trykksensorer), 1 oppladbart batteri, tilkoplingskabler og byggeveiledninger. Alder 12-99 år (4 trinn til universitetsnivå). For å lade det oppladbare batteriet trenger du 111368 Transformator i tillegg.
  kr 47 509,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, stor pakke PLUS

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, stor pakke PLUS

  Art.nr: 111970
  EV3 er en helhetsløsning for å lære programmering, teknikk, matematikk og naturvitenskap ved å bruke det spennende konseptet LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Det tilbyr fullstendig støtte til lærere med lærermateriell for blant annet naturvitenskap, teknikk og matematikk samt et omfattende utdanningsprogram. Elever møter koding hver dag, printeren hjemme, minibanken og på vei inn og ut av kjøpesenteret. Mindstorms viser de hvordan dette fungerer, og lærer i tillegg til å kode eksperimentere, konstruere, problemløse, samarbeide, kommunisere, designe og evaluere og så gjøre alt på nytt igjen. Systemet inneholder en hovedenhet i form av en kompakt og kraftfull programmerbar data som gjør det mulig å styre moterer og samle informasjon fra sensorer gjennom intuitiv og ikonbasert programvare for programmering og datalogging som inngår i settet. Denne pakken inneholder 10 sett av LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, 1 sett LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, romutfordring samt 10 stk LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, ekspansjonssett. Hvert sett leveres i oppbevaringskasse med rom til sortering og inneholder 541 LEGO® klosser, 3 servomotorere, 5 sensorer (gyrosensor, ultralydsensor, fargesensor og 2 trykksensorer), 1 oppladbart batteri, tilkoplingskabler og byggeveiledninger. Romutfordringssettet inneholder 3 kunnskapsmatter, en utfordringsmatte, dobbeltsidig tape og alle Lego-deler som er nødvendig for å bygge utfordringsmodellene. Det medfølgende digitale innholdet tilbyr elevferdig materiale, lærernotater og byggeinstruksjoner. Ekspansjonssettet inneholder 853 LEGO®brikker, byggeinstruksjoner og program. For å lade det oppladbare batteriet trenger du 111368 Transformator i tillegg. Alder 12-99 år (4 trinn til universitetsnivå).
  kr 59 578,00

TILBEHØR

 • LEGO® MINDSTORMS® Transformator 10V DC

  LEGO® MINDSTORMS® Transformator 10V DC

  Art.nr: 111368
  Til lading av det oppladbare batteriet i LEGO® MINDSTORMS® og WeDo 2.0
  kr 385,00
 • LEGO® Education intelligent EV3-enhet

  LEGO® Education intelligent EV3-enhet

  Art.nr: 111352
  Denne programmerbare, intelligente klossen fungerer som hjertet og hjernen til LEGO Education Mindstorms. Det blir robotens kontrollsenter og kraftstasjon. Den har et opplyst enhetsstatuslys som endrer farge for å indikere klossens aktive posisjon. Den har en høyoppløselig svart-hvit-skjerm, innebygde høyttalere, USB-port, en mini SD-kortleser, fire innganger og fire utganger. Blokken støtter også USB, Bluetooth og Wi-Fi-kommunikasjon med en datamaskin og har et programmeringsgrensesnitt som lar programmering og datalogging direkte på blokken. Den er kompatibel med mobile enheter og drives av AA-batterier eller EV3-oppladbart batteri. Blokkfunksjoner: Operativsystem - LINUX, 300 MHz ARM9-kontroller, flashminne - 16 MB, RAM - 64 MB, enhetsvisningsoppløsning - 178x128 / svart og hvitt, USB 2.0-kommunikasjon med tilkoblet datamaskin - opptil 480 Mbits / s, USB 1.1-port - opptil 12 Mbit / s, SD-minnekort - støtte for SDHC, versjon 2.0, maks 32 GB, Motor- og sensorporter, Kontakter - RJ12, Støtte for automatisk identifikasjon, Strømforsyning - 6 oppladbare AA-batterier.
  kr 2 756,00
 • LEGO® Education Kabelsett

  LEGO® Education Kabelsett

  Art.nr: 111362
  Dette kabelsettet inneholder de samme syv RJ12-kablene som er inkludert i basissettet for Mindstorms (111245). Kablene kan også brukes med NXT. Bruk disse syv kablene som erstatning eller for å forlenge basissettet. Den inneholder 4 25 cm, 2 35 cm og 1 50 cm.
  kr 198,00
 • LEGO® Education EV3 Infrarød søkesensor

  LEGO® Education EV3 Infrarød søkesensor

  Art.nr: 111361
  Den infrarøde sensoren, også kalt "IR-sensoren", er en digital sensor som oppdager infrarødt lys som reflekteres mot hardt objekter. Den infrarøde sensoren kan også oppdage lyssignaler som f.eks sendes fra fjernkontrollens IR-sender. IR-sensoren kan brukes i tre forskjellige modus: nærhetsmodus, signalmodus og fjernkontrollmodus. NÆRHET MODUS I nærhetsmodus bruker IR-sensoren lysbølger som reflekteres fra et objekt for å estimere avstanden mellom sensoren og den reflekterende objekt. Sensoren rapporterer avstanden etter vis verdier mellom 0 (veldig nær) og 100 (langt borte). sensoren beregner dermed ikke en spesifikk avstand i centimeter eller tommer. Sensoren kan oppdage gjenstander ikke mer enn 70 cm unna, avhengig av objektets størrelse og form. SIGNAL MODUS Velg en av de fire kanalene til fjernkontrollsenderen fra den røde kanalvelgeren. IR-sensoren oppdager signaler som tilsvarer den programmert signal, hvis sensoren vender mot signalet og er innenfor omtrent 200 centimeter avstand. Når signalet er oppdaget, kan sensoren estimere det omtrentlige retningen og avstanden ("nærhet") til fjernkontrollsenderen. Fra den informasjonen kan du programmere en robot for å spille skjul hvis du bruker fjernkontrollsenderen som mål for skanne. Retningen er angitt med en verdi mellom -25 og 25, der 0 betyr at senderen er rett foran IR-sensoren. Nærheten er spesifisert som en verdi mellom 0 og 100.
  kr 198,00
 • LEGO® Education oppbevaringskasse medium

  LEGO® Education oppbevaringskasse medium

  Art.nr: 111379
  Hver boks har et gjennomsiktig lokk og kan stables både med og uten lokk. Boksen er omtrent like stor som lagringsboksen for Mindstorms basispakke og settet med enkle og motordrevne maskiner. L41xB31xH16 cm.
  kr 177,00
 • LEGO® Education sorteringsbrett

  LEGO® Education sorteringsbrett

  Art.nr: 111380
  Brettet har omtrent samme størrelse som brettene i WeDo 2.0, Mindstorms og settet med enkle og motordrevne maskiner. Brettet er designet for å passe til oppbevaringsboksene, Small 111378 og Medium 111379. L39xB27xH3,5 cm.
  kr 83,00
 • LEGO® Education EV3 Trykksensor

  LEGO® Education EV3 Trykksensor

  Art.nr: 111359
  Trykkføleren er en analog sensor som oppdager om den røde knappen trykkes og slippes. Dette betyr at trykksensoren kan programmeres til å fungere basert på tre tilstander: trykket ned, ikke trykket ned eller hurtigtrykk (dvs. trykket ned og umiddelbart sluppet opp). Med innspill fra trykksensoren kan du programmere en robot for å oppfatte og styre verdier som en svaksynt kan gjøre, dvs. ved å føle omgivelsene med hendene. Du kan bygge en robot med en trykksensor som ligger mot overflaten under roboten. Da kan du programmere roboten til å handle (for å stoppe!) Når den beveger seg over kanten av et bord, dvs. når sensorknappen slippes. En kjempende robot kan programmeres for å komme videre mot en utfordrer til den trekker seg tilbake. Kombinasjonen av de to tilstandene "trykket ned" og deretter "trykket opp" tilsvarer "hurtigtrykk".
  kr 244,00
 • LEGO® Education EV3 Ultralydsensor

  LEGO® Education EV3 Ultralydsensor

  Art.nr: 111356
  Ultralydsensoren er en digital sensor som kan måle avstanden til et objekt foran sensoren. Sensoren sender ut høyfrekvente lydbølger og måler hvor lang tid det tar før lydbølgene spretter tilbake til sensoren. Lydfrekvensen er så høy at lyden ikke blir hørt. Avstanden til et objekt kan måles i tommer eller cm. Det betyr at du kan programmere en robot for å holde deg en viss avstand foran en vegg. Hvis du bruker måleenheten cm, er den målbare avstanden 3-250 cm (med nøyaktighet +/- 1 cm). Hvis du bruker måleenheten, er den målbare avstanden 1-99 inches (med nøyaktighet +/- 0,394 inches). Verdien på 255 cm eller 100 tommer betyr at sensoren ikke oppdager noen gjenstander foran seg. Et fast lys rundt sensoren betyr at den er i målestilling. Hvis lampen blinker, er sensormodus "Forekomst" aktiv. I hendelsesmodus oppdager sensoren om det er en annen aktiv ultralydsensor i nærheten. Når den prøver å finne andre ultrasoniske sensorer, avgir den ikke sin egen lyd, men lytter bare til andre sensors lyder.
  kr 395,00
 • LEGO® Education EV3 Gyrosensor

  LEGO® Education EV3 Gyrosensor

  Art.nr: 111357
  Gyrosensoren er en digital sensor som oppdager rotasjonsbevegelser rundt en akse. Hvis du roterer gyrosensoren i henhold til pilene på sensorhuset, registrerer sensoren rotasjonshastigheten i grader per sekund. (Den høyeste rotasjonsfrekvensen som kan måles er 440 grader per sekund.) Den roterte frekvensavlesningen kan deretter brukes, for eksempel for å oppdage om en viss del av roboten beveger seg eller om roboten vipper. Gyrosensoren kan også brukes til å holde oversikt over den totale rotasjonsvinkelen i grader. Du kan bruke rotasjonsvinkelen til å måle hvor mye roboten har snudd. Dette betyr at du kan programmere rotasjonsbevegelser (rundt aksen som gyrosensoren leser) med nøyaktighet +/- 3 grader per 90 grader. MERK! Sensoren må være helt stille når den er koblet til EV3-enheten. Hvis gyro sensoren er koblet til en robot, må roboten være helt stille i en startposisjon mens du kobler gyro sensoren til EV3 enheten.
  kr 395,00
 • LEGO® Education EV3 motor medium

  LEGO® Education EV3 motor medium

  Art.nr: 111355
  Den mellomstore motoren har en innebygd rotasjonssensor med en oppløsningsgrad. Den er mindre og lettere enn den store motoren. Dette betyr at den "reagerer" raskere enn den store motoren. Du kan programmere den mellomstore motoren til å starte eller slå av, justere kraften eller kjøre i en viss tid eller for et visst antall motoromdreininger. Kjører ved 240-250 o / min og dreiemoment 8 Ncm. Driftsstansen er 12 Ncm (raskere, men svakere). Har automatisk identifikasjonsstøtte.
  kr 281,00
 • LEGO® Education EV3 Fargesensor

  LEGO® Education EV3 Fargesensor

  Art.nr: 111358
  Fargesensoren er en digital sensor som kan lese farger og lys som treffer det lille vinduet foran på sensoren. Sensoren kan brukes i tre forskjellige modus: fargemodus, reflektert lysstyrke og omgivelseslysstyrke. I fargemodus gjenkjenner fargesensoren syv farger, nemlig svart, blått, grønn, gul, rød, hvit og brun. Den kan også lese verdien uten farge. Siden sensoren har muligheten til å skjelne farger, kan du for eksempel programmere at roboten vil sortere fargede baller eller objekter, at den vil uttale fargene den ser eller stoppe når den ser rød farge. I Reflected Brightness-modus måler fargesensoren lysstyrken på lyset som reflekteres fra en rød lampe. En skala fra 0 (veldig mørk) til 100 (veldig lys) brukes for å rapportere lysstyrken. Dette betyr at du for eksempel kan programmere roboten for å kjøre på en hvit overflate til den oppdager en svart strek eller for å tolke et fargekodet ID-kort. I Ambient Brightness-modus måler fargesensoren lysstyrken som kommer inn i rommet fra for eksempel vinduer eller kommer fra lamper, lommelykter, etc. En skala fra 0 (veldig mørk) til 100 (veldig lys) brukes for å rapportere lysstyrken. Du kan deretter programmere roboten, for eksempel til å slå av alarmen når solen står opp om morgenen eller for å stoppe all aktivitet hvis lyset slukker. Fargesensorens målefrekvens er 1 kHz. For maksimal nøyaktighet ved avlesning når du bruker fargemodus eller reflektert lysstyrke-modus, må lyssensoren holdes i en viss vinkel og lukke - men ikke i kontakt med - overflaten som skal leses.
  kr 343,00
 • LEGO® Education EV3 Fjernkontroll IR

  LEGO® Education EV3 Fjernkontroll IR

  Art.nr: 111360
  Dette er en egen enhet som du kan holde i hånden eller bygge inn i en LEGO-modell. Den trenger to AAA-alkaliske batterier. For å starte den, trykk på den store signalmodusknappen øverst på enheten. Et grønt LED-lys tennes, noe som indikerer at enheten er aktiv og overfører signaler kontinuerlig. Ved å trykke på signalmodusknappen igjen slås den av. (Hvis den pågår i en time uten å bli brukt, vil den automatisk slå seg av). Fjernkontroll: Du kan også styre senderen som en fjernkontroll og styre roboten med den. I fjernkontrollmodus kan IR-sensoren registrere hvilken knapp (og hvilke knappkombinasjoner) som er trykket på senderen. Det er totalt elleve mulige knappekombinasjoner: 0 = ingen knapp (og signalmodus er av) 1 = knapp 1 2 = knapp 2 3 = knapp 3 4 = knapp 4 5 = både knapp 1 og knapp 3 6 = både knapp 1 og knapp 4 7 = både knapp 2 og knapp 3 8 = både knapp 2 og knapp 4 9 = signalmodus er aktiv 10 = både knapp 1 og knapp 2 11 = både knapp 3 og knapp 4
  kr 343,00
 • LEGO® Education EV3 motor stor

  LEGO® Education EV3 motor stor

  Art.nr: 111354
  Den store motoren er en kraftig, "smart" motor. Den har en innebygd rotasjonssensor med en oppløsningsgrad, som gir presis kontroll. Den store motoren er optimalisert for å være robotens drivende base. Ved å bruke programmeringsblokkene "Driv - ratt" og "Drive - spak kontroll" kan du koordinere bevegelsene til to store motorer. Hastighet 160-170 per minutt og dreiemoment 20 Ncm. Driftsstansen er 40 Ncm (tregere, men sterkere). Har automatisk identifikasjonsstøtte.
  kr 343,00
 • LEGO® Education EV3 oppladbart batteri

  LEGO® Education EV3 oppladbart batteri

  Art.nr: 111353
  Et oppladbart litiumbatteri som passer EV3-enheten til Mindstorms. Den har en kapasitet på 2050 mAh. Det gir lengre batterilevetid enn AA-batterier og kan lades uten å bli tatt ut av konstruksjonen. Batteriet er inkludert i pakken 111245 og har en ladetid på 3-4 timer. Det krever 111368 transformator for å lades. Den selges separat.
  kr 1 035,00

RESERVEDELER

 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 1

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 1

  Art.nr: 111369
  LEGO Education reservedelspakker er den ideelle måten å erstatte deler til grunnsettene. Denne pakken inneholder deler til Mindstorms - Basic Kit (111245) og Mindstorms Expansion Kit (111966).
  kr 68,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 2

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 2

  Art.nr: 111370
  LEGO Education reservedelspakker er den ideelle måten å erstatte deler til grunnsettene. Denne pakken inneholder deler til Mindstorms Expansion Kit (111966).
  kr 68,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 3

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 3

  Art.nr: 111371
  LEGO Education reservedelspakker er den ideelle måten å erstatte deler til grunnsettene. Denne pakken inneholder en kule og kuleledd Mindstorms Basic Kit (111245).
  kr 68,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 5

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 5

  Art.nr: 111372
  LEGO® Education reservedelspakker er perfekte når du trenger å skifte ut viktige deler til LEGO Education-produktene dine. Denne pakken inneholder deler til Mindstorms Space Challenge Kit (111967).
  kr 68,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 6

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 6

  Art.nr: 111373
  LEGO® Education reservedelspakker er perfekte når du trenger å skifte ut viktige deler til LEGO Education-produktene dine. Denne pakken inneholder deler til Basic Kit (111245) og Expansion Kit (111966).
  kr 68,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 7

  LEGO® MINDSTORMS® Education Reservedelssett 7

  Art.nr: 111374
  LEGO® Education reservedelspakker er perfekte når du trenger å skifte ut viktige deler til LEGO Education-produktene dine. Denne pakken inneholder deler til Basic Kit (111245) og Expansion Kit (111966).
  kr 68,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.