Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Sortiment - klassesett

 • LEGO® Education WeDo 2.0 grunnsett

  LEGO® Education WeDo 2.0 grunnsett

  Art.nr: 111235
  LEGO® Education WeDo 2.0 er laget for å utvikle elevers nysgjerrighet og ferdigheter innen teknikk, programmering og naturvitenskap. I programvaren som følger med er det både lærerveiledning og prosjekter som er enkle å bruke og komme i gang med. I tillegg noen mer avanserte prosjekt som gir rom for problemløsing og kreativitet for eleven. I hvert prosjekt tydeliggjøres også de spesifikke målene i læreplanen, noe som gjør det enkelt å følge elevenes kunnskapsutvikling. Settet leveres i oppbevaringseske med rom til sortering, etiketter, 1418 LEGO®-klosser, en hovedenhet, en motor, en bevegelsessensor og en tiltsensor. OBS! Krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Alder: 6-10 år (1-4 trinn).
  kr 1 920,00
 • LEGO® Education WeDo 2.0, 5-pack

  LEGO® Education WeDo 2.0, 5-pack

  Art.nr: 111962
  LEGO® Education WeDo 2.0 er laget for å utvikle elevers nysgjerrighet og ferdigheter innen teknikk, programmering og naturvitenskap, og lærer elevene programmeringstenkning. I programvaren som følger med er det både lærerveiledning og prosjekter som er enkle å bruke og komme i gang med. I tillegg noen mer avanserte prosjekt som gir rom for problemløsing og kreativitet for elevene, og viser de hvordan teknologi kan brukes til å forbedre vår verden og hverdag. I hvert prosjekt tydeliggjøres også de spesifikke målene i læreplanen, noe som gjør det enkelt å følge elevenes kunnskapsutvikling. Egner seg svært godt for tverrfaglige prosjekter som naturfag, kunst & håndverk og norsk som eksempel. Denne pakken inneholder 5 stk LEGO® Education WeDo 2.0 set, Hvert sett leveres i oppbevaringseske med rom til sortering, etiketter, 1418 LEGO-klosser, en hovedenhet, en motor, en bevegelsessensor og en tiltsensor. OBS! Hvert sett krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Alder: 6-10 år (1-4 trinn).
  kr 9 754,00
 • LEGO® Education WeDo 2.0, 8-pack

  LEGO® Education WeDo 2.0, 8-pack

  Art.nr: 111244
  LEGO® Education WeDo 2.0 er laget for å utvikle elevers nysgjerrighet og ferdigheter innen teknikk, programmering og naturvitenskap, og lærer elevene programmeringstenkning. I programvaren som følger med er det både lærerveiledning og prosjekter som er enkle å bruke og komme i gang med. I tillegg noen mer avanserte prosjekt som gir rom for problemløsing og kreativitet for elevene, og viser de hvordan teknologi kan brukes til å forbedre vår verden og hverdag. I hvert prosjekt tydeliggjøres også de spesifikke målene i læreplanen, noe som gjør det enkelt å følge elevenes kunnskapsutvikling. Egner seg svært godt for tverrfaglige prosjekter som naturfag, kunst & håndverk og norsk som eksempel. Denne pakken inneholder 8 stk LEGO® Education WeDo 2.0 set, Hvert sett leveres i oppbevaringseske med rom til sortering, etiketter, 1418 LEGO-klosser, en hovedenhet, en motor, en bevegelsessensor og en tiltsensor. OBS! Hvert sett krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Alder: 6-10 år (1-4 trinn).
  kr 15 349,00
 • LEGO® Education WeDo 2.0, 10-pack

  LEGO® Education WeDo 2.0, 10-pack

  Art.nr: 111964
  LEGO® Education WeDo 2.0 er laget for å utvikle elevers nysgjerrighet og ferdigheter innen teknikk, programmering og naturvitenskap, og lærer elevene programmeringstenkning. I programvaren som følger med er det både lærerveiledning og prosjekter som er enkle å bruke og komme i gang med. I tillegg noen mer avanserte prosjekt som gir rom for problemløsing og kreativitet for elevene, og viser de hvordan teknologi kan brukes til å forbedre vår verden og hverdag. I hvert prosjekt tydeliggjøres også de spesifikke målene i læreplanen, noe som gjør det enkelt å følge elevenes kunnskapsutvikling. Egner seg svært godt for tverrfaglige prosjekter som naturfag, kunst & håndverk og norsk som eksempel. Denne pakken inneholder 10 stk LEGO® Education WeDo 2.0 set, Hvert sett leveres i oppbevaringseske med rom til sortering, etiketter, 1418 LEGO-klosser, en hovedenhet, en motor, en bevegelsessensor og en tiltsensor. OBS! Hvert sett krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Alder: 6-10 år (1-4 trinn).
  kr 18 860,00
 • LEGO® Education WeDo 2.0, 15-pack

  LEGO® Education WeDo 2.0, 15-pack

  Art.nr: 111965
  LEGO® Education WeDo 2.0 er laget for å utvikle elevers nysgjerrighet og ferdigheter innen teknikk, programmering og naturvitenskap, og lærer elevene programmeringstenkning. I programvaren som følger med er det både lærerveiledning og prosjekter som er enkle å bruke og komme i gang med. I tillegg noen mer avanserte prosjekt som gir rom for problemløsing og kreativitet for elevene, og viser de hvordan teknologi kan brukes til å forbedre vår verden og hverdag. I hvert prosjekt tydeliggjøres også de spesifikke målene i læreplanen, noe som gjør det enkelt å følge elevenes kunnskapsutvikling. Egner seg svært godt for tverrfaglige prosjekter som naturfag, kunst & håndverk og norsk som eksempel. Denne pakken inneholder 15 stk LEGO® Education WeDo 2.0 set, Hvert sett leveres i oppbevaringseske med rom til sortering, etiketter, 1418 LEGO-klosser, en hovedenhet, en motor, en bevegelsessensor og en tiltsensor. OBS! Hvert sett krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Alder: 6-10 år (1-4 trinn).
  kr 29 065,00

TILBEHØR

 • LEGO® MINDSTORMS® Transformator 10V DC

  LEGO® MINDSTORMS® Transformator 10V DC

  Art.nr: 111368
  Til lading av det oppladbare batteriet i LEGO® MINDSTORMS® og WeDo 2.0
  kr 385,00
 • LEGO® Education Smarthub 2 i/o til WeDo

  LEGO® Education Smarthub 2 i/o til WeDo

  Art.nr: 111236
  Smarthubben med 2 porter gir WeDo 2.0 sensorene og motorene liv. Ved å bruke WeDo 2.0 software og Bluetooth Low Energy (BLE), sendes data mellom et nettbrett eller PC og WeDo 2.0 Construction set. To AA batterier eller et Smarthub oppladbart batteri kreves.
  kr 655,00
 • LEGO® Education Medium motor til WeDo

  LEGO® Education Medium motor til WeDo

  Art.nr: 111238
  Få ting til å bevege seg med den medium store motoren. 2x2 knotter oppå og et klikkfeste foran gjør det enkelt å optimalisere integrering med Teknik og WeDo 2.0 konstruksjoner. Ingen installasjon behøves. Koble bare til motoren så identifiseres den automatiskt av WeDo 2.0 software.
  kr 244,00
 • LEGO® Education bevegelsessensor til WeDo

  LEGO® Education bevegelsessensor til WeDo

  Art.nr: 111239
  Koble en bevegelsessensor til WeDo 2.0 smarthub og oppdag objekter innen 15 cm radius, avhengig av hvordan det ser ut. Ingen installasjon behøves. Koble bare til bevegelsesensoren så kjenner den igjen softwaren i WeDo 2.0.
  kr 244,00
 • LEGO® Education Vippesensor til WeDo

  LEGO® Education Vippesensor til WeDo

  Art.nr: 111240
  Koble en tiltsensor til WeDo 2.0 Smarthub og oppdag syv ulike bevegelser: Tilte den veien, tilte den andre veien, tilte opp, tilte ned, ikke tilt, tilt hvor som helt og rist. Ingen installasjon behøves. Koble bara til tiltsensoren så kjennes den igjen av softwaren i WeDo 2.0.
  kr 244,00
 • LEGO® Education Smarthub, oppladbart batteri

  LEGO® Education Smarthub, oppladbart batteri

  Art.nr: 111237
  Oppladbart litiumbatteri til WeDo 2.0 Smarthub. Inkluderer en LED-pære for å indikere ladestatus.
  kr 655,00
 • LEGO® Education oppbevaringskasse liten

  LEGO® Education oppbevaringskasse liten

  Art.nr: 111378
  Boksen har et gjennomsiktig lokk og kan stables både med og uten lokk. Boksen er omtrent like stor som oppbevaringsboksen for WeDo 2.0. L42xB31xH10 cm.
  kr 177,00
 • LEGO® Education sorteringsbrett

  LEGO® Education sorteringsbrett

  Art.nr: 111380
  Brettet har omtrent samme størrelse som brettene i WeDo 2.0, Mindstorms og settet med enkle og motordrevne maskiner. Brettet er designet for å passe til oppbevaringsboksene, Small 111378 og Medium 111379. L39xB27xH3,5 cm.
  kr 83,00
 • LEGO® Education Reservedelssett til WeDo

  LEGO® Education Reservedelssett til WeDo

  Art.nr: 111243
  Ikke la en manglende del ødelegge gleden din med WeDo 2.0. Dette reservedelssettet inneholder 109 reservedeler til (111235) WeDo 2.0.
  kr 68,00
 • LEGO® Education Reservedelssett gummistrikk

  LEGO® Education Reservedelssett gummistrikk

  Art.nr: 111375
  LEGO® Education reservedelspakker er perfekte når du trenger å skifte ut viktige deler til LEGO Education-produktene dine. Denne pakken inneholder fire strikker i hvitt, rødt, blått og gult for Mindstorms Expansion Kit (111966), Set Simple & Motor-driven machines (111338) og WeDo (111235).
  kr 68,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.