Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Støydemping

 

     

Vi i Lekolar vet at et rolig miljø skaper trygghet og arbeidsro. Et stille miljø er ikke lydløst, men det gir rom for konsentrasjon og læring. Og mer energi til både voksne og barn.

Absorber mer

I lokaler der mange skal leke, lære, prate og herje, er det viktig å bruke myke materialer i tak, vegger og gulv. Slike materialer absorberer lyden, slik at den raskt avtar med avstanden fra lydkilden.

Samtidig er det viktig at det ikke blir fullstendig "stumt". Lyden må ikke avta så mye at de som for eksempel sitter bakerst i et klasserom, knapt hører noen ting. Derfor kan det være forskjell på hvordan du skal bruke lydabsorbenter i et samlingsrom, der mange aktiviteter skal skje samtidig, og et klasserom der det foreleses for elever. 

Tips og ideer for bedre et lydmiljø

Klasserom for undervisning

Når en pedagog står lengst fremme i klasserommet og snakker, skapes det en "direktelyd". Det er viktig at denne lyden når frem også til dem som sitter lengst unna pedagogen. Til det trenger man harde flater som direktelyden kan treffe eller reflekteres mot.

Samlingsrom

I et rom der mye skal skje samtidig, er det viktig å redusere etterklangen så mye som mulig uten at lyden blir fullstendig "stum".

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.