Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Wille – et fantastisk multifunksjonelt skinnesystem!

Vårt skinnesystem Wille er fleksibelt og praktisk, og passer perfekt til alle barnehagens og skolens ulike miljøer.   Wille bidrar til ryddige og intuitive løsninger som er tilpasset alt fra en travel hverdag i garderoben til et trangt personalkontor med mange medarbeidere. 
Grunnenheten består av vegg- eller gulvskinne som man bygger på etter behov og med de deler man trenger til ulike løsninger, rom og miljøer. 

Det finnes et rikt utvalg av tilbehør som hyller, skuffer, sittebenker, kroker, skohyller, paneler med småoppbevaring, trådhyller, avdelere for å nevne noe. 

Wille er lett å sette sammen og bygge om etter nye behov. Alle enhetene kan kombineres. Hele Wille-systemet er grundig testet og produsert for å passe perfekt sammen med skolens eller barnehagens virksomhet. Overflatene er lett å holde rene, noe som er svært viktig i lokaler med masse mennesker og aktivitet.

>> Les mer og bestill produkter

 

(Klikk på bilder for inspirasjon. Svensk tekst.)

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.