Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar  Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar

Fra avfall til skolemøbel

Lekolar vil redusere mengden av plastavfall. Vi har derfor etablert et samarbeid med Upcycling Scandinavia for å gjenbruke og omdanne avfall til noe verdifullt og lekkert, nemlig den bærekraftige elevstolen Karoline.

Lekolar lanserer en 100 % bærekraftig elevstol våren 2019 i samarbeid med det danske selskapet Upcycling Scandinavia. Selskapet produserer bærekraftige og resirkulerte møbler. Stolen Karoline skiller seg ut ved å ha et skall som er helt gjenvinnbar i tillegg til å være produsert av 100% resirkulert plast.

Karoline lanseres med tre ulike understell, alle er godkjent i henhold til EU-standarden om ergonomi for elevstoler (EN 1729-1). Skallet er helt fri for PVC og er produsert i Danmark. Stolen fås i fem farger som alle er kjemikaliefri, tre kommer fra svensk returplast og to fra dansk. Stolen har videre et bærehåndtak, en veskekrok og 3D-vippefunksjon. Den er gjennomtenkt ned til minste detalj, i alt fra håndtering og transport til kvalitet, ergonomi og bæredyktig produksjon.

- I Lekolar er vi veldig stolte av å stå bak produksjonen av en slik stol som i tillegg er miljøvennlig, enkel å montere, har god ergonomi og med kort leveringstid. Det var dessuten viktig for oss å lage en kostnadseffektiv elevstol som gjør det mulig for alle å tenke bærekraft, sier Kristofer Eidelöf.

- Vi bruker 1,9 kg fargesorterte plastgranulater til hver stol. Stolene støpes i Danmark. For at plasten skal være 100%resirkulerbart må returplasten fargesorteres før den bli granulat.

Fokus på bærekraftige alternativer
Tanken bak Karoline har vært å skape en ergonomisk elevstol som er med på å løse miljømessige utfordringer i skolesektoren.

- I Lekolar er miljøavtrykket vårt viktig og noe vi jobber med hver dag. Vi har en egen avdeling som arbeider med kvalitet, sikkerhet og miljø. Vi utarbeider en rapport som presenterer vårt arbeid med livssyklusanalyser, og setter tall på vår totale miljøpåvirkning. Vi er stolte av å gi våre kunder mulighet til å velge et bærekraftig alternativ uten at det går på bekostning av verken design eller ergonomi.

Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar Miljøvennlig stol Karoline fra Lekolar

For ytterligere informasjon kontakt,
Jesper Boberg

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.