Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Vil du bli vår LEGO® Education SPIKE™ Prime testpilot?

Lekolar er stolt partner til LEGO® Education, og i den forbindelse har vi gleden av å tilby 10 skoler/pedagoger en mulighet til å teste LEGO® Education SPIKE™ Prime.  Dine meninger, behov og ønsker er viktig for oss og gjennom en hands-on aktivitet vil vi få viktige tilbakemeldinger som igjen gjør at vi i enda større grad tilbyr produkter, tjenester og løsninger våre kunder trenger for å nå sine definerte mål og planer.

 

Dette er et helt nytt verktøy fra LEGO® Education med formål å tilby en ny måte å lære STEAM (naturfag, teknologi, ingeniørvitenskap, kunst og matematikk). Produktet hjelper elever å utvikle og opparbeide seg viktig kunnskap, samt bygge selvinnsikt og selvtillit i faget programmering og datalogisk tenkning.

 

Dette får du som testpilot:

• 1 LEGO® Education SPIKE™ Prime – til lån på skolen i 14 dager.

• Videomateriell for å komme i gang fra våre Lekolar eksperter i Hands-On Science via Youtube.

• Tips, idéer og veiledning etter behov.

 

Dette ønsker vi fra deg:

• Du tester, vurderer og gir oss tilbakemelding på LEGO® Education SPIKE™ Prime med eller uten kolleger/elever.

• Vi ønsker svært gjerne at du deler arbeidet med produktet eller selve testen i sosiale medier minst 1 gang under testperioden. Bruk gjerne disse hashtags: #Lekolar, #Lekolar_steam, #LEGOeduSPIKEprime og #LEGOEDUCATION.

Om du ønsker å beholde LEGO® Education SPIKE™ Prime produktet etter testperioden tilbyr vi produktet til en spesialpris kr 995,- eks.mva (ord.pris kr 3.906,- eks.mva).

 

JEG VIL GJERNE BLI EN AV DE 10 TESTPILOTENE!

Om du vil BLI TESTPILOT send en mail til post@lekolar.no med følgende informasjon:

  • E-postadresse
  • Skolens navn
  • Ditt navn og tittel
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Kort forklaring på hvorfor vi bør velge din skole.

Våre eksperter vil tilfeldig velge ut 10 innsendte forespørsler. Disse blir kontaktet innen kort tid. Har du spørsmål eller annet, ta gjerne kontakt med oss.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om LEGO® Education SPIKE™ Prime

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.