Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Tips

Gjæring

Tipsnummer 1309 Vanskelighetsgrad: Lett
5 dl melk 50 gram gjær 150 gram smør 0,5 ts salt 1,5 dl sukker 1,5 ts kardemomme 18 dl hvetemel Rør ut gjær i litt av melken. Tilsett resten av ingrediensene, og kna deigen til den blir blank og smidig og lett slipper taket i bakebollen. Trykk deigen i et reagensrør, kolber eller syltetøyglass og la den ese. Studer og se hva som skjer! Hvor mye vokser deigen når den gjærer?
Glemt passord?

Logg inn for å se dine avtalepriser.

Har du ikke kundenummer eller registrert deg i vår nettbutikk? Ved å logge inn får du direkte tilgang til dine avtalepriser og vil motta våre nyhetsbrev med kampanjer, nyheter og annen nyttig informasjon. Trenger du hjelp til registrering, kontakt vårt kundesenter på info@lekolar.no eller 33 72 98 00.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.