Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tips

Tips

La ringen vandre

Tipsnummer 5111 Vanskelighetsgrad: Lett
Deltagerne står i ring eller på rad og rekke, og holder hverandre i hendene. Den som står først har en rockering i hånda. Leken begynner med at førstemann kommer seg gjennom rockeringen med hodet først, og deretter går ringen videre til nestemann i rekka som skal komme seg gjennom ringen med beina først, nestemann med hodet først osv. Lag gjerne konkurranse mellom flere lag. Øk vanskelighetsgraden og reduser ventetiden ved å bruke flere ringer.
Passer til 30 barn
kr 148,00

I settet inngår:

Et ekstra godt valg

Rockering 60 cm

Art.nr 74958
Polyetenplast. Passer for de små.
kr 74,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.