Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Tips

Seppo

Tipsnummer 4056 Vanskelighetsgrad: Ganske vanskelig
Seppo er et innovativt digitalt verktøy hvor man lager egne lærerike spill. Logg deg inn på Seppos nettside (www.seppo.io/en/) og lag din egen quiz ved å følge anvisningene. Velg hvordan elevene skal besvare spørsmålene - multiple choice, fritekst, ta bilde eller filme. Spørsmålene knyttes til et geografiske steder som elevene skal finne og deretter løse oppgavene de har fått via nettsiden. Et spørsmål kan f.eks. være "Ta en selfie med ei eik" eller "Hvor tung er steinen?" Alt samles på Seppos nettside og læreren kan se hva elevene har svart.
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.