Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Tips

Egg i eddik

Tipsnummer 2186
Dette trenger du: 2 stk rå egg ca. 1,5 dl vann ca. 1,5 dl eddik 2 stk 250 ml begerglass Slik gjør du: 1. Legg et egg i hvert glass. 2. Hell vann i det ene glasset og eddik i det andre (til egget dekkes). La de stå i væsken i minst 24 timer. 3. Fjern skummet fra overflaten i glasset med eddik. Det kan finnes rester av skall rundt egget, skyll i så fall egget og fjern forsiktig skallrestene. Tips! Test gjerne med andre væsker (oppvaskmiddel, brus osv.) og se hvordan skallet påvirkes.
Glemt passord?

Logg inn for å se dine avtalepriser.

Har du ikke kundenummer eller registrert deg i vår nettbutikk? Ved å logge inn får du direkte tilgang til dine avtalepriser og vil motta våre nyhetsbrev med kampanjer, nyheter og annen nyttig informasjon. Trenger du hjelp til registrering, kontakt vårt kundesenter på info@lekolar.no eller 33 72 98 00.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.