Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tips

Tips

Økosystem

Tipsnummer 3007 Vanskelighetsgrad: Lett
Vask 2 PET-flasker grundig. Del flaske nr. 1 på midten. Hell ren sand i bunnen og fyll på med ca. 2 cm vann. (Toppen av flasken brukes ikke og kan ev. legges bort til andre eksperimenter.) Del flaske nr. 2 ca. 3 cm fra bunnen. Øverste del av flasken settes opp ned i flaske nr. 1. Heng et bomullssnøre gjennom tuten slik at det når vannet. Fyll på med jord og plant i en plante eller så et frø i jorden. Bruk bunnen av flaske nr. 2 og som et lokk til økosystemet. Studer hvordan planten vokser i dette kunstige økosystemet.
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.