Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tips

Tips

Skape med is

Tipsnummer 1242 Vanskelighetsgrad: Lett
Fyll vann i kopper og kar av plast i ulike størrelser. Sett de i fryser over natten. (For klarere is, bruk kokt vann som er avkjølt.) Løsne isklumpene med varmt vann og legg de på et brett/tallerken med høye kanter, gjerne utendørs i solen. Begynn med å helle litt husholdningssalt på isen. Vent og se hvordan saltet først danner raviner langs kantene. Dryss litt mer salt på ulike steder slik at det oppstår hulrom og tunneler i isen. Det krever noe tid og tålmodighet. Drypp deretter flytende akvarellmaling blandet med vann (bruk varmt vann hvis dere er utendørs i kaldt vær) i tunnelene og på overflaten for å få frem effekten. La barna ta bilder og lag en utstilling.
kr 434,00

I settet inngår:

Sprøyteflaske 250 ml

Art.nr 53702
Av polyeten.
kr 56,00

Akvarellmaling flytende 10x35 ml

Art.nr 76334
Innhold: sitrongul, rød, cerise, rødfiolett, blå, ...
kr 378,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.