Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Tips

Tips

Påskeegg av avispapir

Tipsnummer 2039 Vanskelighetsgrad: Middels
Riv småbiter av forskjellige størrelser av papir, ikke større enn 2 x 2 cm. Vi har brukt vanlig avispapir og morbærpapir, men du kan også bruke andre typer papir som silkepapir eller mønstret papir. Det er viktig at papiret er tynt, og at du ikke river for store biter. De uregelmessige bitene gjør det enkelt å forme papiret på egget uten at det oppstår folder. Hvis du vil at egget skal kunne åpnes, lager du delene hver for seg. Hvis ikke arbeider du med egget satt sammen. Pensle en del av overflaten med tapetklister. Legg på papirbiter slik at de ligger litt over hverandre i kantene. Stryk bitene utover med fingrene slik at de fester seg godt til egget. Når du er ferdig med den limte overflaten, legger du lim på en ny del av egget og legger på mer papir på samme måte. Hvis du bruker veldig tynt papir, kan det hende du må ha mange/flere lag.
Passer til 20 barn
kr 1 025,00

I settet inngår:

Pappegg

Art.nr 77951
10 stk/pk. Hvite delbare påskeegg som passer fint ...
kr 226,00

Artmedium Lekolar 1 l Artmedium 1 liter

Art.nr 46269
Et utrolig lim som blir transparent når det tørker...
kr 133,00

Morbærpapir

Art.nr 43677
20 ark/pk. 10 farger x 2 ark. Et vakkert, sterkt o...
kr 440,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.