Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tips

Tips

Blomsterkasse i stoff

Tipsnummer 2067 Vanskelighetsgrad: Vanskelig
"Ta en pakke LEKOLAR bomullstwill (5 meter?) og del den på midten i lengderetningen. Klipp bort ytterkanten på den siden som fremdeles har en slik kant. Brett sidene inn dobbelt omtrent 2 cm langs hele lengden, fest med nåler. Sy en søm i kanten av bretten, gjerne med litt lange sting. Brett inn omtrent 2 cm på den ene kortsiden, og deretter ytterligere 6 cm. Sy en søm i kanten på bretten. Nå har du en kanal/tunnel i den ene kortsiden av tøyet, det er den du henger opp ""posen"" i. Nå skal du lage lommer. Mål omtrent 80 cm fra den øverste kanten / kanalen, og brett tøyet med rettside mot rettside. Omtrent 20 cm fra brettelinjen bretter du tøyet innover og nedover, slik at det danner en stor lomme. Stoffet foldes igjen nede i lommen og kommer ut oppover. Fest med nåler til lommen sitter på plass. Omtrent 20 cm ovenfor kanten på lommen folder du igjen ned stoffet innover, og folder det opp igjen nede på bunnen av lommen. Sett inn noen nåler for å holde den andre lommen også på plass. Gjenta dette en tredje gang, men klipp av stoffet som blir til overs inne i den øverste lommen. Nå har du 3 brede lommer i høyden. Mål ut på bredden så du får fire deler. Du kan enten feste nåler i en linje gjennom alle lommene, eller så markerer du med blyant eller kritt (blyant går ikke bort, men du kan tørke av kritt med en fuktig klut). Sy rette linjer fra den nederste kanten av posen til den øverste kanten på den øverste lommen i sidene og for å dele posen inn i 4 deler. Tre en kraftig snor eller et tau gjennom kanalen øverste på posen, og heng den opp på veggen. Hvis du har en rundstav eller en tynn gardinstang, kan du også bruke det til å tre gjennom kanalen. Sett en plastlomme eller en tett plastpose i hver lomme og plant i disse. Siden posen er tett, kan du ikke så direkte, du kan kun bruke ferdige planter."
Passer til 10 barn
kr 850,00

I settet inngår:

Plastlomme A4 0,06 mm

Art.nr 27056
100 stk/pk. Refleksfri polypropenplast. Åpen i ove...
kr 116,00
Et ekstra godt valg

Twill-stoff 3m Hvit

Art.nr 45638-97
3 m/pk. 210g/m². 100% bomull. Bredde 150 cm. Vaske...
kr 521,00

Hampetråd

Art.nr 28630
250 g, 290 m. Ø1 mm. Passer til våre perler med in...
kr 168,00

Sytråd bomull 500 m Hvit

Art.nr 45245-97
100% bomull. Fargeekte.
kr 45,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.