Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Tips

Tips

Programmeringstips Blue-Bot og Bee-Bot

Tipsnummer 9482 Vanskelighetsgrad: Middels
Aktivitetsforslag: 1. Bruk fantasien, bygg baner og miljøer med byggeklosser, og la robotene kjøre rundt. 2. Lag baner med materiell som passer robotenes steg-lengde, altså 15x15 cm. Kakkelfliser og Magna-Tiles er gode eksempler på hvordan man kan lage egne baner og rutenett. 3. Bruk Bee-Bots tilhenger (eller lag egen av f.eks. Lego) og frakt ulike ting. Enten fritt i leken eller som en pedagogstyrt aktivitet, f.eks. slå terning og hent tallet som terningen viser. 4. Øk vanskelighetsgraden: a. Marker kakkelfliser med farger, tall eller figurer. Bilen TUT fra Babblarna skal kjøre alle Babblarna-figurene til riktig farge – hvor mange steg trenger man for å flytte seg for-/bakover for å komme dit? b. Bruk piler og programmering TUT i riktig retning. c. Slå terningen og programmer Bee-Bot til å kjøre til et tall eller en figur. Hvor mange steg trenger Bee-Bot for-/bakover for å komme dit? d. Legg kakkelfliser i et rektangel og programmer riktig antall steg/svinger for å komme til en gitt destinasjon. 5. Fargeprogrammering: lag et rutenett av farger som festes med tape/kontaktpapir på gulvet. Slå fargeterningen og programmer roboten så den ender på riktig sted. Øk vanskelighetsgraden: slå terningen flere ganger og programmer roboten til å lande på de ulike fargene i riktig rekkefølge. Et pedagogisk tips fra Johanna Widesson @iktlyckeby.
Passer til 4 barn
kr 6 663,00

I settet inngår:

Blue-Bot

Art.nr 56611
Blue-Bot er en gulvrobot med bluetooth, noe som in...
kr 1 364,00

Magna-Tiles transparent byggesett 200 deler Magna-Tiles transparente 200 deler

Art.nr 15139
Magna-Tiles er store magnetiske byggeklosser, som ...
kr 2 200,00

Magnetiske kuber

Art.nr 117794
64 stk. Magnetiske kuber som kan vris og vendes og...
kr 1 646,00

Blue-Bot tilhenger Blue-Bot vogn

Art.nr 112034
Denne brukervennlige tilhengeren er utmerket til å...
kr 341,00

Bee-Bot

Art.nr 55205
Bee-Bot® er en robust robot. Roboten programmeres...
kr 1 112,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.