Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Tips

Tips

Pop Fidget - finn perlen

Tipsnummer 9460 Vanskelighetsgrad: Lett
For to eller flere spillere. En person gjemmer en perle/kule under en av buene, og legg fidgeten flat på et bord. Nå er det opp til motstander å poppe så mange som mulig før man treffer buen hvor perlen er gjemt. Hvem klarer å poppe flest før perlen er funnet? Flere spillere kan også være med på samme fidget. Treffer man på perlen så ryker man ut og perlen blir lagt under en ny upoppet bue (uten å tilbakestille de som er poppet). Sistemann vinner og får gjemme perlen i neste omgang. Perlen/kulen må være så stor at man kjenner den når buen poppes, men tilpass perlen etter barnas alder og påse at ingen putter smådeler i munnen.
Passer til 2 barn
kr 45,00

I settet inngår:

Pop Fidget Pad, grønn kvadrat

Art.nr 130329
Ved å trykke på knappene på denne grønne Popit red...
kr 45,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.