Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Det kan ofte være utfordrende å holde seg oppdatert, eller raskt finne ut, hvilke produkter som har minimal eller redusert  miljøpåvirkning. Lekolar har derfor valgt  å basere seg på uavhengige tredjepartssertifiseringer, og du vil finne blant annet disse kjente miljømerkene på våre produkter: 

Svanen, miljömärkning

Svanemerket

Svanemerket viser at et produkt er et godt valg for miljøet. Det grønne symbolet brukes for rundt 60 ulike produktgrupper der miljømerking behøves og er nyttig. I dag svanemerkes alt fra vaskemidler til møbler og hoteller. Svanen kontrollerer at produktene oppfyller visse krav, blant annet gjennom tester fra uavhengige laboratorier, kontrollbesøk og attester.

Alt forbruk påvirker miljøet, men det finnes produkter som påvirker mindre enn andre. Disse produktene kan bli sertifisert av Svanen. Ved å velge et Svanemerket produkt kan du som innkjøper bidra til et bedre miljø.

FSC

FSC

Forest Stewardship Council er det internasjonale miljømerket for skogsprodukter, som viser at trevirket kommer fra skogsbruk som drives på en ansvarlig og forsvarlig måte.

PEFC - miljömärkning

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification er et system for sertifisering av skog og merking av tre- og papirprodukter. Målet er å fremme et bærekraftig skogsbruk med god balanse mellom skogsproduksjon, miljøvern og sosiale interesser

PEFC - miljömärkning

Möbelfakta

Möbelfakta er et referanse- og merkingssystem for møbler. Systemet omfatter krav til kvalitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar. Som medlemmer av Möbelfakta kan vi tidlig fange opp omverdenens krav på alle tre områdene og tilpasse vår produktutvikling og våre innkjøp.

Møbler som oppfyller alle tre kravene kan merkes med Möbelfaktas logo, og betyr at møblene oppfyller kravene til miljøet, er produsert i henhold til etiske retningslinjer og overholder gjeldende kvalitetskrav.

Blå ängeln - miljömärkning

Blaue Engel

Blaue Engel er verdens eldste miljømerke og feiret 30 årsjubileum allerede i 2008. Symbolet tildeles produkter og tjenester som gir tydelige miljøfordeler sammenlignet med andre produkter og tjenester innenfor samme område/kategori. Kriteriene regulerer blant annet utslipp, energiforbruk, lydnivå, levetid og sikkerhet for brukeren.

Paper Profile - miljömärkning

Paper Profile

Paper Profile gir informasjon om et papirs miljøegenskaper: utslipp til vann og luft, produktets bestanddeler, energiforbruk og avfallshåndtering. De standardiserte miljødeklarasjonene er produktrelaterte og inneholder detaljerte og åpne opplysninger og fakta om ulike papirkvaliteter.

Det er et frivillig system som utvikles og brukes av de ledende papirprodusentene. Selskapene som deltar er Arctic Paper, Holmen Paper, International Paper, Klippan, M-real, Myllykoski Corp., Norske Skog, Sappi, Stora Enso og UPM.

I vår webshop/hovedkataloger fremgår det hvilke produkter som er miljømerket. Der finnes det også informasjon om hvilke materialer produktene er laget av.
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.