Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tvillingvogn Lekolar polyester framovervendt

Art.nr: 61323
Vognen er vendt bort fra pedagogen slik at barnet ser forover. Tvillingvogn med kraftig og vannavvisende stoff i 100% polyester. ØkoTex-sertifisert. Leveres komplett med kalesje, fotsekk og barnesele. Ryggen kan felles ned til full liggestilling. Stillbart håndtak. Refleksdetaljer Ved regn anbefales regntrekk (52369). Svart lakkert chassi. Sittemål: 49x29 cm. Totalbredde 74 cm. Hjul Ø30 cm med kulelager og punkteringsfire dekk. Vekt 15,8 kg, uten kalesje og fotsekk. Totalvekt 18 kg. Maks belastning 45 kg. Hjulene kan tas av og gjør det enklere å gjøre rent og transportere vognen. Chassi tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
Din pris:
kr 7 193,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg Lekolar

Produktfakta

 • Tittel: Tvillingvogn Lekolar polyester framovervendt
 • Miljømerking: Oeko-Tex
 • Montering: Krever enkel montering
 • Vaskeanvisning: Tørk av med fuktig klut
 • Vedlikehold: Regntrekk anbefales ved kraftig regn. Tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
 • Størrelse: Sittemål: 49x29 cm. Totalbredde 74 cm. Hjul: Ø30 cm. Totalvekt 18 kg, 15,8 kg uten kalesje.
 • Bredde: 74 cm
 • Vekt: 18 kg

Dokumenter og filer

Andre kjøpte også

 • Tilbehør
  Regntrekk til tvillingvogn

  Regntrekk til tvillingvogn

  Art.nr: 52369
  Regntrekk til tvillingvogn. Nylon, med borrelås og refleks. Ikke avbildet.
  kr 625,00
 • Tilbehør
  Kjørepose dobbel

  Kjørepose dobbel

  Art.nr: 18017
  Passer for både sitte- og liggevogner. Vannavstøtende ytterstoff. Vaskes på 40°C, ikke tørketrommel. Stoffet er Økotex-sertifisert og har UV-beskyttelse (40+) mot bleking. Mål: 65x95 cm.
  kr 1 427,00
 • Tilbehør
  Lekolar madrass til vogn

  Lekolar madrass til vogn

  Art.nr: 52391
  En myk og deilig madrass som øker komforten for barna. Passer til Lekolars tvillingvogner. Med hull til sele. Av Øko-tex sertifisert stoff. Finvask 40°C. Mål: 90x50 cm.
  kr 613,00
 • Tilbehør
  Kalesje til 61323

  Kalesje til 61323

  Art.nr: 93205
  Justerbar kalesje av økosertifisert trekk.
  kr 1 827,00
 • Et ekstra godt valg
  Tvillingtrille Sandra med kalesje

  Tvillingtrille Sandra med kalesje

  Art.nr: 113832
  En tvillingvogn med kalesje. Ryggen er sammenleggbar til full liggestilling. Vognen har punkteringsfrie dekk og firehjuls fjæring for bedre komfort. Hjulene er også utstyrt med kulelager som gjør vognen lett å kjøre og behagelig for barna å sitte i. Hjulene er avtakbare som forenkler rengjøring og transport av vognen. Vognen har en sammenleggbar frontbue som du enkelt kan ta av for lettere å løfte barna inn og ut. Barnesele inkludert. Svart lakkert chassis. Trekket er av 100% polyester, Oeko-Tex-sertifisert, klasse 1.
  kr 6 230,00
 • Passer til

  Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Tvillingtrille Lekolar

   Tvillingtrille Lekolar

   Art.nr: 52340
   Vår tvillingtrille har polstret trekk i 100 % polyester som kan vaskes i 30°C. ØkoTex-sertifisert. Regulerbar rygg- og fotstøtte. Leveres med barnesele, punkteringsfrie dekk og svartlakkert chassi. Refleksdetaljer. Sittemål inkl. rygg/fotstøtte: 100x51 cm. Bredde: Totalt 72 cm. Hjul Ø24 cm. Hjulene kan tas av og forenkler rengjøring og transport av vognen. Vekt: ca 12,5 kg. Maks belastning 35 kg. Bruk alltid barnesele og hold øye med barn som sitter i barnevogn. Regntrekk (52369) anbefales ved kraftig regn. Chassi tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
   kr 4 040,00
  • Vogn 4-seter Lux

   Vogn 4-seter Lux

   Art.nr: 93001
   En stabil og praktisk sittevogn med plass til 4 barn. Store punkteringsfrie hjul av EVA gjør at vognen også passer i ujevnt terreng. Framhjul med snurrehjul gjør vognen lettkjørt. Stor og romslig varekurv. Enkel å legge sammen. Som ekstra sikkerhet stopper vognen når du slipper håndtaket. Har også fotbrems med hjullåsing. Setene har en hvilestilling på 30°. Barnesele følger med. Sittemål: 30 cm, Mål: 86x127x96 cm. Maksvekt 15 kg/sete. Vognen anbefales for barn fra 6 mndr.
   kr 17 393,00
  • Et ekstra godt valg
   Tvillingvogn Lekolar PU fremovervendt

   Tvillingvogn Lekolar PU fremovervendt

   Art.nr: 93201
   Vognen er vendt bort fra pedagogen slik at barnet ser framover. Vognen leveres komplett med kalesje, fotsekk og barnesele. Punkteringsfrie dekk og firehjulsfjæring for bedre komfort. Hjulene kan tas av og forenkler rengjøring og trasport. Med trekk av polyuretan, som er lett å tørke av. Økotex-sertifisert. Ryggen kan felles ned til liggestilling. Sittemål: 49x29 cm. Bredde: totalt 74 cm. Hjul ø30 cm. Vekt: ca 18 kg komplett, 15,8 kg uten kalesje. Maksvekt: 45 kg. Ved kraftig regn anbefales regntrekk (52369). Chassi tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
   kr 8 230,00
  • Tvillingvogn Lekolar galon bakovervendt

   Tvillingvogn Lekolar galon bakovervendt

   Art.nr: 61213
   Vognen er vendt slik at pedagogen har mulighet til å ha øyekontakt med barna og føre en samtale med dem. Leveres komplett med kalesje, fotsekk og barnesele. Ryggen kan felles ned til liggestilling. Høyderegulerbart håndtak. Vognen har vannavvisende galontrekk og er enkel å tørke av. Økotex-sertifisert. Ved kraftig regn anbefales regntrekk (52369). Sittemål: 49x29 cm. Bredde totalt 74 cm. Hjul Ø30 cm med kulelager og punkteringsfrie dekk. Firehjulsfjæring. Totalvekt 18 kg. Vekt 15,8 kg, uten kalesje og fotsekk. Maks belastning 45 kg. Chassi tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
   kr 7 625,00
  • Tvillingvogn Lekolar galon framovervendt

   Tvillingvogn Lekolar galon framovervendt

   Art.nr: 61212
   Vognen er vendt bort fra pedagogen slik at barnet ser forover. Leveres komplett med kalesje, fotsekk og barnesele. Ryggen kan felles ned til liggestilling. Høyderegulerbart håndtak. Vognen har vannavvisende galontrekk og er enkel å tørke av. Økotex-sertifisert. Sittemål: 49x29 cm. Bredde totalt 74 cm. Hjul Ø30 cm med kulelager og punkteringsfrie dekk. Hjulene kan tas og forenkler rengjøring og transport. Firehjulsfjæring. Vekt 15,8 kg, uten kalesje og fotsekk. Totalvekt 18 kg. Maks belastning 45 kg. Ved kraftig regn anbefales regntrekk (52369). Chassi tørkes av og rengjøres ved behov for å forhindre rustskader.
   kr 7 625,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.