Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Sensoriske leker

FILTER

21 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Speilsteiner sølvfarget

  Speilsteiner sølvfarget

  Art.nr: 12090
  20 stk/pk. Barna blir oppslukt av disse fine og blanke steinene. Kan fint brukes til å bygge svaiende tårn eller månelandskap i miniatyr. Finnes i fire ulike størrelser og har fine matematiske egenskaper. Noter forskjellene, sorter og legge de i rekkefølge. Fire ulike størrelser fra Ø4,5-Ø15 cm. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Av ABS. Fra 10 mndr.
  kr 1 567,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende baller

  Lysende baller

  Art.nr: 118580
  6 stk/pk. Fasinerende sensoriske baller med ulike taktile overflater som lyser opp i 60 sekunder når de ristes. De gir ro, trener finmotorikken og øye-hånd koordinasjonen. Rull de i leire for å lage spennende mønster. For de minste barna trenes årsak og virkning og stimulansrespons. Mål: 84 mm.
  kr 1 868,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske mysteriekuler

  Sensoriske mysteriekuler

  Art.nr: 58188
  6 stk/pk. Speilkuler som ser identiske ut, men som har induviduelle egenskaper. Noen vingler når de rulles, eller snur seg og ruller en annen vei. Noen lager lys når de vris eller ristes. Den reflekterende overflaten gir et forvrengt bilde som fasinerer barn. Kulene er av rustfritt stål og lette å håndtere for små barn. Ballene utvikler observasjonsevnen, øye-og håndkoordinasjonen og den auditive sansen. Mål: Ø10 cm. Fra 0 år.
  kr 789,00
 • Et ekstra godt valg
  Tresteiner pastell

  Tresteiner pastell

  Art.nr: 12062
  18 stk/pk. Slette, buete, sensoriske steiner av tre til å stable, balansere, rulle mm. 4 ulike størrelser med fine matematiske egenskaper. Se forskjeller, sorter eller legg de etter hverandre. Mål: Ø4,5-15 cm. Fra 10 mndr.
  kr 1 659,00
 • Minihus

  Minihus

  Art.nr: 17461
  Rabatt -40%! Ordinær pris 1477,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 886,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Art.nr: 118800
  De fengslende bevegelsene i disse fire rørene gir en beroligende visuell distraksjon og hjelper deg med å fokusere og roe ned tempoet. Rørene kan ikke åpnes. Mål: H22xB5 cm.
  kr 605,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

  Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

  Art.nr: 12339
  9 stk/pk. Fine treklosser i ulike farger som stimulerer den sensoriske sansen. Inneholder 3 klosser med lyd for den audiative sansen, 3 klosser med ulik tekstur for den taktile sansen og 3 klosser som stimulerer den visuelle sansen. Laget av plantet gummitre og malt med økologisk, vannbasert og giftfri maling. Mål: 3,5x3,5 cm. Leveres med oppbevaringspose av stoff. Fra 1 år.
  kr 370,00
 • Et ekstra godt valg
  Magiske plastflasker

  Magiske plastflasker

  Art.nr: 13125
  6 stk/pk. Flotte plastflasker som stimulerer fantasien og oppdagerlysten. Fyll på, hell ut og bland ulike materialer som glitter, løv, steiner og vann. Perfekt for sand-, vann- og rollelek både ute og inne. Av PVC, uten ftalater. Høyde 20 cm. Fra 18 mndr
  kr 667,00
 • Blinkende baller

  Blinkende baller

  Art.nr: 112963
  Sensoriske baller som lyser opp og blinker når de sprettes. De blinker uregelmessig og har ujevne flater som spretter i ulike vinkler år de treffer gulvet. 4 lyse farger: blå, rosa, gul og grønn.
  kr 257,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende ringer

  Lysende ringer

  Art.nr: 118579
  Bruk disse lysende sensoriske ringene til å bygge med. De er oppladbare og lyser i 1 min når du rister dem. Hver ring har en ulik struktur på utsiden som er spennende å føle på. De bygges enkelt i høyden av de minste barna med den medfølgende pinnen. Inkludert i pakken er også en dockingstasjon hvor du lader alle 5 ringene.
  kr 2 819,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende staver

  Lysende staver

  Art.nr: 122870
  12 interaktive staver som lyser opp når du trykker på dem. Lær om årsakssammenheng og få respons på en bevegelse når den lyser (den lyser i 3 minutter). Disse stavene passer inn i mange forskjellige aktiviteter, konstruksjon, matematikk, sensoriske øvelser og rollespill. De kan brukes alene eller sammen med andre lysende produkter. I leken kan stengene gjøres om til en telefon, en slange eller en rakett! De er også morsomme å danse med, kanskje i mørket. De er også morsomme å sette på lysbord for ulike effekter. 6 forskjellige farger. 3-4 timers ladetid gir 6-8 timer strålende leketid. Lades med USB-kabel. Mål: 21,2x3,3 cm. Fra 10 måneder.
  kr 2 720,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende aktivitetstavle

  Lysende aktivitetstavle

  Art.nr: 122883
  Kombiner IKT, stimulansrespons og årsak og virkning med finmotorikk, sammen med et ønske om å utforske. Hver del har ulike teknikker som kreves for at lyset skal tennes. Du kan trykke, rotere, dra eller skyve for å få sirkelen til å lyse.En sensorisk tavle som kan monteres på vegg eller brukes på gulv eller bord. Krever 3 x AAA-batterier (ikke inkludert). Mål: 25x80x4 cm. Fra 10 måneder.
  kr 1 737,00
 • Et ekstra godt valg
  Skwish

  Skwish

  Art.nr: 12162
  En klassisk rangle som fasinerer barn. Med morsomme farger, bevegelige kuler og gummibånd til å dra og holde i blir barnet sysselsatt lenge. Trener motorikk og øye-hånd koordinasjon. Av tre. Mål: 14x14 cm. Fra 0 mnd.
  kr 474,00
 • Et ekstra godt valg
  Paljettbilder - sommerfugler

  Paljettbilder - sommerfugler

  Art.nr: 122915
  4 stk/pk. Vakre, sensoriske og interaktive bilder med glitrende sommerfugler og øyenstikkere. Barna er fasinert av paljettene og trener sine motoriske ferdigheter og øye-hånd-koordinering. Mål: B35xH24 cm. Fra 3 år.
  kr 1 600,00
 • Et ekstra godt valg
  Kreativt domino

  Kreativt domino

  Art.nr: 118701
  Et annerledes og sensorisk domino der du assosierer farger på forskjellige måter og skaper fantastiske figurer. Utvikler kreativitet og visuell intelligens. 35 kort, 9x9 cm.
  kr 313,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske oppdagelsesposer

  Sensoriske oppdagelsesposer

  Art.nr: 122904
  8 stk/pk. Poser i forskjellige stoffer med forskjellige fester. Hver pose er laget av ulike stoff eller tekstur og med forskjellige måter å lukke dem på. Perfekt for finmotorikk. Fyll posene med forskjellige ting som interesserer barna. Kanskje en dinosaur i den grønne pelsposen og en skatt i sølvposen! Av polyester, bomull og jute. Fra 0 år.
  kr 874,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk stimuleringspakke

  Sensorisk stimuleringspakke

  Art.nr: 122852
  Et komplett sett for å stimulere de ulike sansene. Med disse 29 produktene utvikles motorikk, øye-hånd koordinasjon, språk og visuell tolkning. Alder 3-11 år.
  kr 11 547,00
 • Et ekstra godt valg
  Steinsamling i kurv

  Steinsamling i kurv

  Art.nr: 122862
  I en myk, stor kurv er det et utvalg av steiner i forskjellige former, vekt, størrelser og teksturer. Sammenlign, bær, sorter, stable og utforsk. Gir en sensorisk opplevelelse ved å se på den blanke overflaten, kjenn på de glatte tresteinene og oppdag de stoffmønstrede variantene. Oppmuntre barn til å eksperimentere ved å balansere steinene oppå hverandre, oppdage sitt eget speilbilde i speilsteinene og spinne steinene på gulvet. Utvikle barnas språk ved å beskrive forskjellige strukturer, størrelser og farger. Start nysgjerrigheten ved å spørre hva steinene kan være for noe. Kan juvelsteinen være en skatt? Kan metallsteinene være en gigantisk mynt? Fra 0 år.
  kr 3 052,00
 • Et ekstra godt valg
  Paljettbilder - dinosaur

  Paljettbilder - dinosaur

  Art.nr: 122916
  3 stk/pk. Disse glitrende dinosaurene, med en taktil og fasinerende overflate, gleder og engasjerer barn. Paljetter tiltrekker deg til å trene finmotorikk og lage mønstre. Et fantastisk tillegg til vegger, korridorer, sensoriske rom og mer. Sommerfugler, øyenstikkere og gressplater er ikke inkludert. Mål: Stegosaurus B106xH56 cm, Triceratops B108xH52 cm, T-Rex B110xH47 cm. Fra 3 år.
  kr 4 573,00
 • Et ekstra godt valg
  Oppdagelseskikkert

  Oppdagelseskikkert

  Art.nr: 122861
  En kikkert der du putter inn det du er interessert i å se litt ekstra på i den ytre plastdelen. En sensorisk kikkert som oppfordrer til å oppdage, observere og lære mer om ting i vårt nærmiljø. Se på blader, kvister, juveler, bark, mose etc. Mål: L198 cm, Ø 8 cm. Fra 3 år.
  kr 542,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.