Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

FILTER

 • Miljømerking
14 Produkter
 • Cellulosesvamp 10-pack

  Cellulosesvamp 10-pack

  Art.nr: 41525
  10 stk/pk. Mål: 13x9,5x3,5 cm.
  kr 402,00
 • Beckers A penselvask

  Beckers A penselvask

  Art.nr: 46349
  1 l luktfri løsemiddel til oljemaling. For rengjøring av pensler og verktøy. Kan også brukes for å tynne ut oljemalingen. Brytes ned i miljøet etter 24 timer.
  kr 189,00
 • Effektpensel rund

  Effektpensel rund

  Art.nr: 41640
  Effektpensel med topp av syntetisk semsket skinn. Toppen er rynkete og flikete. Fungerer med de fleste malinger med varierende effekt. Toppen måler Ø31 mm, høyde 35 mm. Rustfri mansjett. Kort skaft i FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 140,00
 • Malebrett 3-delt

  Malebrett 3-delt

  Art.nr: 44462
  Lite rullebrett med tre seksjoner for å kunne bruke flere farger samtidig. Passer til skumruller 7,5 cm og skumpensler. Riflet flate for avrulling. Rengjøres i lunkent vann eventuelt med mildt såpevann innen malingen har tørket. Av polypropen.
  kr 51,00
 • Rubber kidney

  Rubber kidney

  Art.nr: 41637
  Nyreformet silikonpute for utjevning, modellering eller fuging. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen leire, maling eller fugemasse har tørket. Mål: 12x6x0,9 cm.
  kr 53,00
 • Effektpensel flat

  Effektpensel flat

  Art.nr: 41639
  Effektpensel med topp av syntetisk semsket skinn. Toppen er rynkete og flikete. Fungerer med de fleste malinger med varierende effekt. Kan gi fjærlette effekter på tyntflytende maling og spre fargen ujevnt og med sprekker. Toppen måler 50x30 cm. Rustfri mansjett. Skaft i FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 97,00
 • Strukturpensel grov solfjær

  Strukturpensel grov solfjær

  Art.nr: 41643
  Strukturpensel med solfjærformet, grov syntetisk bust av piasavatype. Den lange og tynne busten gir fjærlette effekter og strukturer. Passer både tyktflytende og tyntflytende maling og strukturpasta. Kan også brukes på våt leire. Passer ved papirmarmorering. Busten måler 21mm ved mansjetten, høyde 115 mm. Svartlakkert mansjett av metall og rundt skaft av FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 140,00
 • Semsket skinn

  Semsket skinn

  Art.nr: 24297
  Semsket skinn ekte mokka. Effektiv oppsugingsevne. Mål: 53x35 cm
  kr 287,00
 • Silikonpensel slett topp

  Silikonpensel slett topp

  Art.nr: 41634
  Pensel eller strukturverktøy med rett, slett topp i silikon. Mål: 50x24 mm. Kan brukes til applikasjon, utjevning eller forme litt tykkere maling. Passer for akryl- og oljemaling eller maling blandet med strukturmedium. Kan også brukes til leire. Lakkert skaft i FSC-sertifisert tre, topp av silikon med rustfri mansjett. Rengjøres med vann og mild såpe innen malingen eller leiren har tørket.
  kr 107,00
 • Terpentin 75 ml Sansodor

  Terpentin 75 ml Sansodor

  Art.nr: 85698
  4 stk/pk. Sansodor 75 ml. Fortynningsvæske med svak lukt. Tørker langsomt og er derfor fin å bruke for å justere og kontrollere oljemalingens konsistens. Lavt flammepunkt.
  kr 298,00
 • Strukturpensel grov flat

  Strukturpensel grov flat

  Art.nr: 41641
  Rett, flat strukturpensel med grov og fleksibel syntetisk bust av piasavatype. Den lange busten gjør det mulig å variere penseldragene kraftig i bredden. Penselen passer for strukturer i tyktflytende maling, men kan også brukes for overflatestruktur på våt leire eller granuleringsflater. Fin til papirmarmorering. Busten måler 50x90 cm. Svartlakkert mansjett av metall og skaft av FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 184,00
 • Silikonpensel riflet topp

  Silikonpensel riflet topp

  Art.nr: 41636
  Pensel eller strukturverktøy med riflet topp i silikon. Mål: 50x24 mm. Kan brukes til å strukturere eller forme litt tykkere maling. Passer for akryl- og oljemaling eller maling blandet med strukturmedium. Kan også brukes til leire. Lakkert skaft i FSC-sertifisert tre, topp av silikon med rustfri mansjett. Rengjøres med vann og mild såpe innen malingen eller leiren har tørket.
  kr 107,00
 • Silikonpensel tagger

  Silikonpensel tagger

  Art.nr: 41635
  Pensel eller strukturverktøy med tagget topp i silikon. Mål: 50x24 mm. Kan brukes til å strukturere eller forme litt tykkere maling. Passer for akryl- og oljemaling eller maling blandet med strukturmedium. Kan også brukes til leire. Lakkert skaft av FSC-sertifisert tre, topp av silikon med rustfri mansjett. Rengjøres med vann og mild såpe innen malingen eller leiren har tørket.
  kr 107,00
 • Strukturpensel grov rund

  Strukturpensel grov rund

  Art.nr: 41642
  Rund strukturpensel med lang og grov syntetisk bust av piasavatype. Gjør det mulig å variere mellom fjærlette og dypere strukturer. Passer tyktflytende maling, men kan også brukes på leire eller for granuleringsflater. Busten måler Ø17 mm, høyde 75 mm. Svartlakkert mansjett av metall og skaft av FSC-sertifisert tre. Rengjøres med vann og eventuelt mild såpe innen malingen har tørket.
  kr 107,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.