Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Lydabsorberende
Miljømerking
Varemerke
Mål
Trinn
6 Produkter
 • Fly 8 stk

  Fly 8 stk

  Art.nr: 14184
  8 stk/pk. Assoterte klassiske fly i metall. Duplikater kan forekomme. Lengde 13 cm. Fra 3 år
  kr 857,00
 • Romferge

  Romferge

  Art.nr: 130151
  51 deler. Bygg din egen romrakett! Dette svært detaljerte romskipet gir fantasifulle oppdagelsesreiser i og utenfor galaksen vår. To astronauter og mye tilbehør er inkludert. Inne i raketten er det mange rom å utforske. Mål: 31x31x69 cm. Fra 3 år.
  kr 3 357,00
 • Playmobil Ambulansehelikopter

  Playmobil Ambulansehelikopter

  Art.nr: 15556
  Når ambulansen ikke kommer fram flyr ambulansehelikopteret fra Playmobil og redder mennesker i nød. En pilot og en sykepleier følger med. For lyd og lys kreves det 3 stk AAA batterier (følger ikke med). Mål: 34,5x14,5 cm. Av ABS. Fra 3 år.
  kr 726,00
 • Fisher-Price fly

  Fisher-Price fly

  Art.nr: 12462
  Trykk på piloten og musikken begynner å spille, og lyset blinker. Dør som kan åpnes. 3 figurer følger med. Krever2 AA(LR6) batterier (følger med). Mål: 30 cm. Av polyetenplast. Fra 1 år.
  kr 529,00
 • Fly

  Fly

  Art.nr: 13014
  Snurr igang propellene og fly ivei. Et fint og klassisk fly med to små figurer. Av næringsmiddelgodkjent PE. Stille hjul av LDPE. Tåler maskinvask. Lengde 30 cm. Fra 1 år.
  kr 250,00
 • Green Toys Fly

  Green Toys Fly

  Art.nr: 14880
  Snurr igang propellene og sett fart for rullebanen! Nå kan også de minste pilotene fly blandt skyer med dette lettvektsflyet. Flyet er laget av resirkulert polyetenplast. Kan brukes både ute og inne. Mål: 22x10 cm. Fargekombinasjonene kan variere. Fra 1 år.
  kr 528,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.