Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

OPPDATERING AV NETTBUTIKK!

Vi oppdaterer for tiden vår nettbutikk og det betyr at i perioden tirsdag 9. april til fredag 12. april kan nettbutikkens funksjonalitet, oppdatering av lagersaldo samt våre leveringstider påvirkes. Kontakt vår kundeservice på 3372 9800 mellom kl.0800-1600 eller på mail bestilling@lekolar.no for mer informasjon. Vi beklager ev. bryderi dette medfører!

Cluedo Jr

Art.nr: 16681
Noen var på kjøkken og spiste kake før middag. Kan du finne ut hvem det var, når de hendte elle hva han eller hun drakk ved siden av? Gi detektivene en sjanse til å løse mysteriet. 2-6 spillere. Fra 5 år.
Din pris:
kr 385,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: Cluedo Jr

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Piratjakten

  Piratjakten

  Art.nr: 16668
  Snik dere om bord på piratskipet og samle opp viktig utstyr, ta dere så ned til Skattkammeret med hver deres lykt, nett og fotbøyle - nå er dere klare til å utfordre piratene. Alle spiller på samme lag mot piratene, dere vinner eller taper - sammen. Av kraftig papp. Spilletid 30 min. 1-6 spillere. Fra 4 år.
  kr 436,00
 • Et ekstra godt valg
  Choco

  Choco

  Art.nr: 16277
  Et morsomt hukommelsesspill hvor målet er å samle så mange peanøtter som mulig. Et trykk på Pop-O-Matic terningen vil si om du får plukke et kirsebær eller en peanøtt, men pass på! Det grønne krypet ønsker å spise alle brikkene dine! Spilleren med flest Choco brikker ved spillets slutt vinner. For 2-4 spillere. Fra 3 år.
  kr 290,00
 • Et ekstra godt valg
  Vampyrjakten

  Vampyrjakten

  Art.nr: 16392
  Nysgjerringheten har lokket deg inn i et slott fullt av vampyrer. Du må komme deg ut av Draculas slott, men du må passe deg for å bli fanget og bitt. Skjer det så blir du også vampyr og begynner å jage de andre spillerne. Et underholdende spill som krever taktikk og er utrolig spennende. 2-6 spillere. Spilletid ca 30 min. Fra 5 år.
  kr 475,00
 • Et ekstra godt valg
  Ubongo

  Ubongo

  Art.nr: 16509
  Utfordrende spill med puslebiter i ulike former. Den spilleren som først lykkes å løse puslespillet vinner juveler. Når spillet er slutt, vinner den spilleren med flest juveler i samme farge. For 2-4 spillere. Spilletid ca. 30 min. Fra 8 år.
  kr 593,00
 • Et ekstra godt valg
  Labyrint

  Labyrint

  Art.nr: 16315
  I denne labyrinten bytter veggen plutselig plass. Alle leter seg frem gjennom gangene i sin iver etter å finne hemmeligheter og du må planlegge nøye. Den som først har samlet sammen alle sine hemmeligheter og kommer tilbake til utgangspunktet har vunnet. Spilletid ca 20-30 min. 1-4 spillere. Fra 8 år.
  kr 400,00
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Sjakk

   Sjakk

   Art.nr: 16732
   Av tre. Filtkledd underside både på brikker og brett. Mål: 29x29 cm. Kongens høyde 7 cm. 2 spillere. Fra 6 år.
   kr 170,00
  • Et ekstra godt valg
   UNO

   UNO

   Art.nr: 72355
   Her gjelder det å spille bort kortene sine etter farge eller valør. Den som er først ferdig vinner omgangen, som blir poengtellende. Første spilleren eller laget som når 500 poeng, vinner. Fra 7 år. For 2-4 spillere.
   kr 132,00
  • Et ekstra godt valg
   Frukthagen (kråkespillet)

   Frukthagen (kråkespillet)

   Art.nr: 16170
   Med fire enkle varianter spiller man seg gjennom årstidene. Spilletid ca 15 min. 2-6 spillere. Fra 3 år. Spillebrikker av tre.
   kr 437,00
  • Et ekstra godt valg
   Stigespill

   Stigespill

   Art.nr: 72263
   Bruk stigene for å komme raskt til toppen, men pass deg for de røde feltene for der ramler du ned. 2-5 deltakere fra 6 år.
   kr 190,00
  • Kortstokk

   Kortstokk

   Art.nr: 72348
   Vanlige spillekort.
   kr 45,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.