Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Mål
Farge
Trinn
14 Produkter
 • Fotgynge SWNX® One School

  Fotgynge SWNX® One School

  Art.nr: 133342
  SWNX® fotgynge er spesielt utviklet for barn og unge med motorisk uro, som har problemer med å sitte stille. SWNX® gir muligheten til å bevege bena og føttene kontinuerlig uten å forstyrre andre. Gyngen gir ingen lyd og bevegelsen får utløp under bordet. Sittestillingen forbedres og blir mer ergonomisk. Modellen SWNX® One School med en diameter på 31 cm passer for barn fra ca 7 år og også voksne. Høyden på fotgyngen kan justeres enkelt og trinnløst. Braketten er utformet slik at festepunktet kan endres litt forover eller bakover for å passe ulike kroppslengder. Platen er laget av hardplast med elementer av mykere plast som hindrer føttene i å skli. SWNX® fothuske finnes også i en mindre modell og i tre. Beslag og skruer for montering medfølger. Tykkelsen på bordplaten bør være minst 20 mm for montering. Ekstra beslag er tilgjengelig for enkelt å flytte SWNX® mellom ulike bord og skolepulter. Robust kvalitet som varer lenge. Designet i Danmark og testet av danske skoler.
  kr 1 430,00
 • Balansepute Design

  Balansepute Design

  Art.nr: 119406-90
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 906,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 453,00
 • Taktil ståmatte massasje

  Taktil ståmatte massasje

  Art.nr: 59116
  Denne taktile ståmatten gir trykk på spesifikke deler av føttene og gir stimulanse og energi til hele kroppen. Med bare noen minutter på massasjematten øker blodsirkulasjonen og energinivået samtidig som smerte og stress avtar. Massasjematten kan enkelt brukes både stående og sittende eller for å lage taktile stier og aktiviteter. Matten kan enkelt rulles sammen for oppbevaring. Av EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  kr 869,00
 • Balanseball Design

  Balanseball Design

  Kroppen har godt av varierende arbeidsstillinger og en balanseball bidrar til aktiv sitting i løpet av dagen. Passer fint i ulike læresituasjoner i klasserommet eller i arbeidsrommet. Det kraftige trekket gir økt komfort og er mykt å sitte på. Tyngden i bunnen gjør at ballen holder seg på plass når den ikke er i bruk. Det fine trekket i filt fungerer også som lydabsorbent. Ball av PVC, uten forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe følger med.
  Pris fra:
  kr 2 781,00
 • Bouncyband til stol 43–61 cm

  Bouncyband til stol 43–61 cm

  Art.nr: 135103
  Å kunne bevege føttene mens du lytter reduserer angst og stress og gjør det lettere å konsentrere seg. Festes til stolbena uten verktøy. Passer for stoler med 43–61 cm mellom stolbena. Mål på støtterørene: 10x4 cm.
  kr 614,00
 • Bouncyband til stol 33–43 cm

  Bouncyband til stol 33–43 cm

  Art.nr: 135104
  Å kunne bevege føttene mens du lytter reduserer angst og stress og gjør det lettere å konsentrere seg. Festes til stolbena uten verktøy. Passer for stoler med 33–43 cm mellom stolbena. Mål på støtterørene: 10x4 cm.
  kr 614,00
 • Føtter til gyngende stol

  Føtter til gyngende stol

  Art.nr: 135106
  Bevegelse er beroligende. Med disse føttene på stolen har du mulighet til å bevege deg litt hele tiden. Selve vuggingen styrker også musklene i overkroppen. Passer til stoler med ben som er 2,8-3,2 cm. Mål: 6,6x9,6 cm
  kr 794,00
 • Fotrulle

  Fotrulle

  Art.nr: 59027
  Løkker av gummi som gjør fotrullen enkel å feste på en standard stol med 4 ben. Hjelper barna å holde orden på urolige føtter og gir konsentrasjon og fokus på rett sted. Av formpresset skummateriale. Mål på rullen er 26 cm, gummibåndet kan strekkes opp til 80 cm. Av polystyren og polyetylen.
  kr 492,00
 • Bouncyband til bord 50–71 cm

  Bouncyband til bord 50–71 cm

  Art.nr: 135105
  Å kunne bevege føttene mens du lytter reduserer angst og stress og gjør det lettere å konsentrere seg. Festes til bordbena uten verktøy. Passer til bord/benker med 50–71 cm mellom bena. Mål på støtterørene: 20x4 cm.
  kr 614,00
 • Beslag til SWNX

  Beslag til SWNX

  Art.nr: 133343
  Ekstra beslag / brakett som passer til alle modeller av SWNX® Foot Swing. Braketten gjør det enkelt å trinnløst endre høyden på fothusken. Festepunktet kan endres forover eller bakover for å passe til ulike kroppslengder. En ekstra brakett er praktisk hvis du enkelt skal kunne flytte SWNX® fotgynge mellom ulike bord og skolepulter. Innhold: 1 beslag / brakett i plast, 6 skruer, Torx 20 mm, For montering skal bordplaten ha en tykkelse på minst 20 mm.
  kr 186,00
 • Klasseromsykkel, medium

  Klasseromsykkel, medium

  En smidig klasseromssykkel som enkelt plasseres ved et ståbord. Gjennom bevegelse får hjernen mer oksygen, som har mange positive effekter bl.a. økt konsentrasjonsevne, bedre hukommelse og forbedret fokus. Et godt kompement om man vil jobbe i et aktivt og mobilt klasserom. Passer for personer 165-185 høye. Max vekt: 120 kg. Stillbart sete 85-95 cm. Mål 66 cm dyp og 50 cm bred.
  Pris fra:
  kr 11 528,00
 • Klasseromsykkel

  Klasseromsykkel

  Art.nr: 112184-97
  En liten klasseromsykkel som er perfekt å ha under elevbordet sammen med elevens vanlige stol. Ved hjelp av denne minivarianten kan eleven lett få muligheten til å bevege seg i løpet av timen. Sykkelen har 8 forskjellige motstandsnivåer. Displayet måler hastighet, tid, avstand og kaloriforbruk, men trenger ikke å brukes. Vekt: 10,5 kg. Mål: 61x51x26 cm.
  kr 8 664,00
 • Klasseromsykkel

  Klasseromsykkel

  Art.nr: 59132
  I ulike læringsmiljøer blir denne klasseromssykkelen et perfekt komplement ved et ståbord. Under bruk øker elevenes energinivå, produktivitet, konsentrasjon og blodsirkulasjon. Ulike sittehøyder og pedalmotstand kan stilles inn for å tilpasses den enkelte. Den har utstyr som måler distanse, tid, kalorier og hastighet. Klasseromsykkelen har et fint sete og kan enkelt legges sammen og flyttes ved hjelp av hjulene. Stillegående. Av stål og ABS. Vekt 24,5 kg. Mål: 111x50x63 cm.
  kr 8 245,00
 • Klasseromsykkel, liten

  Klasseromsykkel, liten

  En smidig klasseromssykkel som enkelt plasseres ved et ståbord. Gjennom bevegelse får hjernen mer oksygen, som har mange positive effekter bl.a. økt konsentrasjonsevne, bedre hukommelse og forbedret fokus. Et godt kompement om man vil jobbe i et aktivt og mobilt klasserom. Passer for personer 130-165 cm høye. Stillbart sete. Mål 66 cm dyp og 50 cm bred.
  Pris fra:
  kr 11 528,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.