Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puslespill & spill, samfunnsfag

Trinn
Miljømerking
Varemerke
Mål
10 Produkter
 • Fokus mangfold, stort sett

  Fokus mangfold, stort sett

  Art.nr: 135042
  En stor pakke med leker for å leke og snakke på en inkluderende måte om hva som gjør oss forskjellige og likeverdige med mål om å få økt forståelse for hverandre. Vi er faktisk både like og ulike og det er fantastisk på mange måter. Fra 3 år.
  kr 6 672,00
 • Memo Yrker

  Memo Yrker

  Art.nr: 129183
  Et minnespill som på en inkluderende måte viser forskjellige yrker. Her kan flest mulig barn kjenne seg igjen i spillet der normene rundt hudfarge, kroppsform, kjønn og statusyrker utfordres. En liste over yrker og forslag til forskjellige spill med brikkenefølger med. Eksempler på noen av yrkene er sykepleier, fotballspiller, veterinær, programmerer og astronaut. 20 par. Fra 3 år.
  kr 386,00
 • Maxi memory likhet

  Maxi memory likhet

  Art.nr: 118637
  Et minnespill hvor man øver på å finne likheter ved å matche 17 yrker med både menn og kvinner. 34 kort. 9x9 cm.
  kr 384,00
 • Maxi memory Oppfinnelser før og nå

  Maxi memory Oppfinnelser før og nå

  Art.nr: 136219
  34 kort. Reis tilbake i tid med dette memospillet og oppdag hvilke oppfinnelser som ble oppfunnet for lenge siden og hvordan de ser ut i dag. Mål: 9x9 cm. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
  kr 324,00
 • LEGO® DUPLO® gjenvinningsbil

  LEGO® DUPLO® gjenvinningsbil

  Art.nr: 145680
  15 deler. Beskytt miljøet og ha det gøy på samme tid. Øv på søppelsortering ved å fargematche søppelet med søppeldunkene. Tønnene har hengslede lokk som forbedrer finmotorikken. Tipp ut lasset når søppelbilen kommer til søppelplassen. I LEGO® Builder-appen er det en digital versjon av settets trykte byggeinstruksjoner. Mål på bilen: H11xL16xB7 cm. Materiale: ABS. PVC-fri. Fra 2 år.
  kr 370,00
 • Memory sosial inkludering

  Memory sosial inkludering

  Art.nr: 141569
  36 stk. Et fantastisk memory som viser mangfold og sosial inkludering på sitt beste! Oppdag mangfold på skolen, barnehagen, hjemme eller i livet som helhet og tenk på verdien av respekt, toleranse, samarbeid, integrering, solidaritet. Laget av FSC-merket materiale. Fra 3 år.
  kr 419,00
 • Trefigurer kjøretøy

  Trefigurer kjøretøy

  Art.nr: 130291
  15 fine kjøretøyer på stabile trebiter trykt på begge sider. Her er alle kjøretøyene du ser i samfunnet, politibiler, redningstjenester, busser, traktorer og mye mer. Mål: ca. 20x15x15 cm.
  kr 832,00
 • Kategoriser yrker

  Kategoriser yrker

  Art.nr: 130499
  24 trefigurer som du trer på en snor for å koble sammen yrke med tilbehør. Gir god innsikt i forskjellige yrker og utmerket finmotorisk trening. Figurene kan stå alene og er morsomme å leke med!
  kr 603,00
 • Superkrefter i sunn mat

  Superkrefter i sunn mat

  Art.nr: 130488
  Oppdag superkreftene til sunn mat og bli en superhelt ved å spise det som er bra for deg og kroppen din! Gjennom dette spillet lærer du om viktigheten av å spise riktig og variert. Det gir også kunnskap om forskjellige næringsstoffer og hvilke grupper de tilhører. Inneholder 5 personkort og 45 matkort.
  kr 372,00
 • Familiekvartetten

  Familiekvartetten

  Art.nr: 139279
  Målet med spillet er å lære å respektere våre forskjeller i kjønn, etnisitet og familiesammensetning og at alle familier er unike. Fra 4 år.
  kr 455,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.