Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Grammatikk

Miljømerking
Varemerke
Mål
Trinn
9 Produkter
  • Språkspill Toporama preposisjoner

    Språkspill Toporama preposisjoner

    Art.nr: 50223
    Med dette språkutviklende materialet får barna mulighet til å trene forståelse av romslig posisjoner, rekkefølge og retning. Plasser figurene som vist på bildekortet på brettets ulike posisjoner. Pedagogen kan gi instruksjoner verbalt. Det presenteres flere ulike varianter av språkøvelser i den engelske veiledningen som følger med. Inneholder 24 bildekort 19x13 cm, 2 brett av tre samt 14 figurer av tre. For 2-4 barn. Fra 3 år.
    kr 1 062,00
  • Babblarna Lotto Babbas verb

    Babblarna Lotto Babbas verb

    Art.nr: 138679
    Spillet består av 6 dobbeltsidige lottobrett med 24 tilhørende kort. På kortene er det illustrasjoner av babblarna som gjør forskjellige ting og på den andre siden står ordbildene for de tilsvarende verbene. Babbas lotto kan brukes på flere måter med ulike formål, f.eks. å bygge vokabular eller sette sammen enkle setninger (Bablernes navn + verb). Lottobrikkene er 20x20 cm og kortene er 7x7 cm.
    kr 270,00
  • Bildekort - Verb

    Bildekort - Verb

    Art.nr: 129206
    54 bilder av ulike verb i hverdagen.
    kr 524,00
  • Språkkort substantiv og verb, engelsk

    Språkkort substantiv og verb, engelsk

    Art.nr: 50304
    Denne boksen inneholder kort med fotografier som viser ord og begrep innen femten ulike kategorier, bl.a. farger, former, kroppen, følelser, vær, årstider, mat og familie. Fotografiene representerer f eks ordklasser som substantiv, adjektiv og verb. På hvert kort er det engelske ordet skrevet nederst på den ene siden, på den andre siden med samme bilde er det plass til å skrive ordet på det språk man selv velger. Overflaten kan skrives på med whiteboradtusj og kan tørkes av. Kortene kan være en fin språkøvelse for barn/elever som har engelsk som første- eller andrespråk og skal lære bedre norsk. Materialet fungerer også perfekt til begrepstrening i den ordinære engelskundervisningen. Boksen inneholder 156 kort som er delt inn i kategorier med avdelere. Mål på kort: 9x9 cm.
    kr 470,00
  • Bildekort - Adjektiv

    Bildekort - Adjektiv

    Art.nr: 129209
    54 bilder som representerer de vanligste adjektivene.
    kr 524,00
  • Bildekort - verb

    Bildekort - verb

    Art.nr: 50225
    Tren på begrep og beskrivende ord som er viktige i språkutviklingen med disse tydelige bildekortene. Motiv på ulike daglige aktiviteter som å hoppe, spise, sove mm. Boksen inneholder 50 fotografiske bildekort 21x15 cm samt en lærerveiledning. Fra 3 år.
    kr 810,00
  • Flano - De tre bilene Bruzzo

    Flano - De tre bilene Bruzzo

    Art.nr: 134367
    Eventyret minner om klassikeren «De tre bukkene Bruse», men handler i stedet om tre biler og en traktor. Tips! Øv på preposisjonene over, under, før, etter osv. med bilene og traktoren. Matematikk: liten, stor og midt i mellom. Bildearket er i A3-format. Trykket med flanellografpapp på baksiden i slitesterk og miljøvennlig papp.
    kr 320,00
  • Engelske verb

    Engelske verb

    Art.nr: 129205
    Assosiasjonsspill for å matche 108 engelske verb med riktig bilde. Selvrettende.
    kr 758,00
  • Fox in the box, positional Words Activity Set, engelsk

    Fox in the box, positional Words Activity Set, engelsk

    Art.nr: 130399
    Engelske preposisjoner og rim på en morsom måte! Fungerer like bra i en gruppe som individuelt. Inneholder 4 gjenstander (tre, boks, stol og hatt), 16 bildekort, 40 dobbeltsidige aktivitetskort, spinner og en aktivitetsguide.
    kr 578,00
  • Glemt passord?

    Vil du bli kunde hos oss?

    Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

    Registrere meg

    Tilbakestill passord

    Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.