Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Mikrodata & tilbehør

Mål
Trinn
129 Produkter
 • Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 133844
  The Lesson in a Box The Enviroment Pack for micro:bit er en komplett løsning for elever og lærere på mellomtrinnet og ungdomsskolen. Pakken inneholder detaljerte timeplaner, arbeidsbøker, sjekklister og mye mer, og strekker seg over emner som programmering, design, teknologi og biologi. La elevene lære om forholdet mellom planter og deres miljø ved hjelp av Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kode micro:bit for å automatisk overvåke og vanne for den beste vekstopplevelsen. Krever 1 micro:bit per sett (ikke inkludert). Se PDF for mer informasjon.
  kr 8 063,00
 • littleBits STEAM skolesett

  littleBits STEAM skolesett

  Art.nr: 56864
  Til littleBits STEAM Student Set behøves det ingen datamaskin eller nettbrett - elevene kan bygge oppfinnelsene direkte med de elektroniske byggeklossene. Ved å engasjere elevene i oppfinnelsebasert læring, utvikler de evner som problemløsing, kreativ tenking og samarbeid. Det følger med en oppfinnelsesguide og på web finnes det flere tips og ideer. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 19 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, 9V batteri og kabel, hjul, skruer, skrutrekker, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 5 715,00
 • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 56903
  Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
  kr 330,00
 • CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

  CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

  Art.nr: 129150
  4 stk/pk. En programmerbar mikrodatamaskin for blokkprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den har en fargeskjerm og flere sensorer som mikrofon, akselerometer og gyroskop. CyberPi har muligheten til å koble til et stort antall moduler og sensorer. Leveres med et oppladbart litiumionbatteri (800 mAh), 2 DC-motorporter og 2 servoporter. Servoportene kan kobles til LED -strips, Arduino digitale og analoge sensorer. Programmeres trådløst via datamaskin eller mobil enhet. Innhold: 4 CyberPi, 4 hurtigstartmanualer (engelsk) og 4 USB-C-kabler
  kr 2 107,00
 • Electronic Starter Kit for micro:bit

  Electronic Starter Kit for micro:bit

  Art.nr: 56902
  Med dette settet får du alt du trenger for å koble elektronikk til Micro: bit. Alt kobles til ved hjelp av krokodilleklemmer, slik at det ikke er behov for lodding. Det medfølgende instruksjonsheftet inneholder følgende prosjekter: bevegelsesalarm, fyr, desibelmåler, termometer, viftehastighetsregulator, automatisk vifte og et thereminlignende musikkinstrument. Eksempler på eksperimenter du kan gjøre: kontrollere en lyspære, spille av lyd, måle temperatur, etc.
  kr 474,00
 • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  Art.nr: 123565
  Startsett som inneholder alt du trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 AAA-batterier.
  kr 463,00
 • Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

  Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

  Art.nr: 114454
  Et klasseromssett som inneholderr: 10 Strawbees Robotics boards for the micro: bit, 10 Strawbees micro: bit clip, 10 servomotorer 120 (SM-S2309S), 20 servomotor mounts hvit, 30 servomotor arm, 30 skruer for servomounts og armer, 10 mini skrutrekkere, 10 servo skjøteledning og en plakat. (Inkluderer ikke micro: bit, USB-kabel, batterier, rør eller kontakter.)
  kr 6 561,00
 • Kitronik Compact All-In-One Robotics Board for BBC micro:bit

  Kitronik Compact All-In-One Robotics Board for BBC micro:bit

  Art.nr: 133854
  Med Kitroniks Compact Robotics Board kan micro:bit programmeres med MakeCode for å drive 4 motorer og/eller 8 servoer. Krever 1 micro:bit, USB-kabel og strømkilde, som alle selges separat. Se datablad for ytterligere spesifikasjoner.
  kr 255,00
 • littleBits Kodesett

  littleBits Kodesett

  Art.nr: 56865
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 4870,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 2 435,00
 • ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  ElecFreaks Ring:bit Bricks Pack

  Art.nr: 134323
  Utvidelsespakke for micro:bit. 6 forskjellige programmeringsøvelser: trafikklys, bil, katapult, vindusvisker, temperaturstyrt vifte og smart lys. Programmeringsinstruksjoner og øvelser er inkludert. Vær oppmerksom på at micro:bit og batterier kjøpes separat.
  kr 523,00
 • Rasberry Pi 3+

  Rasberry Pi 3+

  Art.nr: 111255
  Raspberry Pi er et kompakt datakort som tilbyr uendelige muligheter. Bare koble til TV, tastatur, mus og strømforsyning, så er du klar til å gå. Det er også utvidelseskort tilgjengelig for å aktivere annen bruk, f.eks. kamera- og LCD-skjermmoduler. Det flotte med Raspberry Pi er at den passer til nesten alle aldersgrupper. Enten det introduserer programmering for barn, eller brukes av ingeniører til å lage komplekse datastyrte systemer, kan hvem som helst bruke et.
  kr 693,00
 • Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Art.nr: 133841
  Kitronik LAB: bit for micro:bit er spesielt designet for klasserommet og tilbyr elevene å lære om programmering på en oppmuntrende og aktiv måte. Selve programmeringen kjøres gjennom MakeCode-blokkeditoren og standardvalg er tilgjengelige som gjør den egnet for elever i alderen 7-10 år. Krever 1 micro:bit, USB-kabel og 3 AA-batterier, alt kjøpes separat. Se PDF for mer informasjon.
  kr 679,00
 • ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  ElecFreaks Micro:bit Tinker Kit

  Art.nr: 134324
  Utvidelsespakke for micro:bit. Lær hvordan du lager tonnevis av digitale produsentprosjekter ved å bruke dette settet som inkluderer LED-indikatorer, sensorer og servokontroller. Kompatibel med Makecode programmeringsspråk for grafisk programmering. Over 30 programmeringsutfordringer å se frem til. Micro:bit og batterier kjøpes separat.
  kr 692,00
 • Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Art.nr: 133842
  The Lesson in a Box (Simple Robotics) er et komplett sett med elektronikk- og programmeringsdeler, inkludert undervisningsmateriell for lærere og elever. Leksjonsplanene inkluderer oppsummering av leksjoner, hvordan du bruker micro:bit, programmeringseksempler og mye mer. En robust løsning for hele klasserommet med materialer som egner seg for gjentatt bruk. Krever 1 micro:bit og 3 AA-batterier per robot, papp, strikk, tape eller lim (selges separat). Se PDF for mer informasjon.
  kr 6 339,00
 • ElecFreaks Micro:bit Starter Kit (Without Micro:bit board)

  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit (Without Micro:bit board)

  Art.nr: 134325
  ElecFreaks Micro:bit Starter Kit er rettet mot elever som har begynt å bli kjent med grunnleggende programmering og elektriske kretser. Med 24 elektroniske komponenter kan elevene ta for seg en rekke eksperimenter, f.eks. å bygge et trafikklys eller fotocelle som styrer en micro:bit LED-skjerm. Programmeringsspråk som er kompatible med Starter Kit er bl.a. Makecode, JavaScript og Python. Vær oppmerksom på at micro:bit ikke følger med, men kjøpes separat.
  kr 400,00
 • Bit:bot XL

  Bit:bot XL

  Art.nr: 133180
  En tohjuls robot som er ferdigbygd og styrt med micro:bit (ikke inkludert). Roboten har en rekke funksjoner som kan styres, f.eks. LED på begge sider, sensorer som kan male fargen på underlaget (linjesensor) og en summer for lydsignaler.
  kr 665,00
 • Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Kitronik Smart Greenhouse Kit for the BBC micro:bit

  Art.nr: 133838
  La elevene lære om forholdet mellom planter og deres miljø ved hjelp av Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kode deretter micro:bit for å overvåke og automatisk vanne for den beste vekstopplevelsen. Manualer og dyrkingsforslag er inkludert. Krever micro:bit V2 og 3 AA-batterier, frø og jord (ikke inkludert i settet). Se datablad for ytterligere spesifikasjoner.
  kr 668,00
 • Micro:bit Stop:bit

  Micro:bit Stop:bit

  Art.nr: 115142
  Formontert trafikklys ,ed 3 lysdioder som kan kodes og kontrolleres av en micro:bit.
  kr 82,00
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Art.nr: 56676
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 1097,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 549,00
 • Micro:bit relé

  Micro:bit relé

  Art.nr: 115455
  Brukes med micro:bit for å eksperimentering. F. eks tennne og slukke en pære.
  kr 153,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.