Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Mikrodata & tilbehør

FILTER

22 Produkter
 • Micro:bit Club

  Micro:bit Club

  Art.nr: 56650
  Perfekt sett for å kunne arbeide med micro:bit i klasserommet. BBC micro:bit Club er en pakke med 10 micro:bit sett. Inneholder 10xBBC micro:bit, 10 USB-kabel, 10 batteriholder og 20 AAA-batterier. BBC micro:bit er en ettkortsdata i kredittkortstørrelse som du kan kode, tilpasse og styre for å gi dine digitale idéer, spill og apper liv. Elevene kan lage alt fra spill og animasjoner til "scrollings storiers". Alt du trenger i tillegg er fantasi og kreativitet. BBC micro:bit er helt programmerbar. Det betyr at hver og en av disse LED-pærene kan programmeres individuelt akkurat som knappene, innganger og utganger, accelerometer, magnetometer og Bluetooth kan. BBC micro-bit har en hjemmeside full av ferdige programmeringskoder, veiledning og leksjonsplanlegging. Mål: 5x4x1 cm
  kr 3 237,00
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Art.nr: 56675
  Rabatt over 25%. Ferdig nedpriset.
  kr 690,00
 • littleBits STEAM skolesett

  littleBits STEAM skolesett

  Art.nr: 56864
  Til littleBits STEAM Student Set behøves det ingen datamaskin eller nettbrett - elevene kan bygge oppfinnelsene direkte med de elektroniske byggeklossene. Ved å engasjere elevene i oppfinnelsebasert læring, utvikler de evner som problemløsing, kreativ tenking og samarbeid. Det følger med en oppfinnelsesguide og på web finnes det flere tips og ideer. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 19 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, 9V batteri og kabel, hjul, skruer, skrutrekker, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 4 336,00
 • Micro:bit Go

  Micro:bit Go

  Art.nr: 56649
  Et komplett oppsett som inneholder alle deler og inspirerende idéer for å komme i gang med BBC micro:bit. Hver BBC micro:bit Go inneholder 1xBBC micro:bit, USB-kabel, batteriholder og 2 AAA-batterier sammen med en hurtigstartsguide med 4 morsomme idéer. BBC micro:bit Go er den raskeste og enkleste måten for elevene å komme i gang med micro:bit. BBC micro:bit er en ettkortsdata i kredittkortstørrelse som du kan kode, tilpasse og styre for å gi dine digitale idéer, spill og apper liv. Elevene kan lage alt fra spill og animasjoner til "scrollings storiers". Alt du trenger er fantasi og kreativitet. BBC micro:bit er helt programmerbar. Det betyr at hver og en av disse LED-pærene kan programmeres individuelt akkurat som knappene, innganger og utganger, accelerometer, magnetometer og Bluetooth kan. BBC micro-bit har en hjemmeside full av ferdige programmeringskoder, veiledning og leksjonsplanlegging. Mål: 5x4x1 cm.
  kr 340,00
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Art.nr: 56676
  Rabatt over 25%. Ferdig nedpriset.
  kr 690,00
 • Electronic Starter Kit for micro:bit

  Electronic Starter Kit for micro:bit

  Art.nr: 56902
  Ferdig nedpriset.
  kr 300,00
 • Micro: Bit

  Micro: Bit

  Art.nr: 56648
  Inneholder 1xBBC micro:bit og en guide for å komme raskt i gang. Dette er det perfekte alternativet for elever til å komme i gang med å lage micro:bit prosjekt og oppfinnelser (det kreves en USB-kabel til programmering og en batterilader og 2 AAA-batterier for å drive en BBC-micro:bit dersom den ikke er tilsluttet din PC). BBC micro:bit er en ettkortsdata i kredittkortstørrelse som du kan kode, tilpasse og styre for å gi dine digitale idéer, spill og apper liv. Elevene kan lage alt fra spill og animasjoner til "scrollings storiers". Alt du trenger i tillegg er fantasi og kreativitet. BBC micro:bit er helt programmerbar. Det betyr at hver og en av disse LED-pærene kan programmeres individuelt akkurat som knappene, innganger og utganger, accelerometer, magnetometer og Bluetooth kan. BBC micro-bit har en hjemmeside full av ferdige programmeringskoder, veiledning og leksjonsplanlegging. Mål: 5x4x1 cm.
  kr 250,00
 • Kom igang med micro:bit

  Kom igang med micro:bit

  Art.nr: 114795
  Lær om micro:bits alle funksjoner og få beskrivelser på enkle programmeringsoppgaver som du deretter kan teste på din micro:bit.
  kr 99,00
 • Arduino Uno

  Art.nr: 111259
  Arduino UNO er ​​et utviklingskort som har mikrokontrolleren ATmega328P (MCU). Det er en perfekt introduksjon til elektronikk og koding. UNO demonstrerer også det grunnleggende om sensorer og aktuatorer. UNO er ​​det perfekte inngangsbrettet for de som er nye til å utvikle seg på Arduino-plattformen. Det er et populært brett, da det er veldig robust når det gjelder å tippe.
  kr 320,00
 • TOTEM Tortoise

  TOTEM Tortoise

  Art.nr: 56677
  Rabatt over 25%. Ferdig nedpriset.
  kr 690,00
 • littleBits Kodesett

  littleBits Kodesett

  Art.nr: 56865
  littleBits Code Kit introduserer enkel programmering gjennom spill og oppfinnelser. Elektroniske byggeklosser programmeres med grafisk blokkprogrammering. Man trenger ingen direkte forkunnskaper for å komme i gang. Elevene får enkle trinn for trinn-instruksjoner i littleBits app. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 16 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, oppladbart batteri, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 4 336,00
 • Rasberry Pi 3+

  Art.nr: 111255
  Raspberry Pi er et kompakt datakort som tilbyr uendelige muligheter. Bare koble til TV, tastatur, mus og strømforsyning, så er du klar til å gå. Det er også utvidelseskort tilgjengelig for å aktivere annen bruk, f.eks. kamera- og LCD-skjermmoduler. Det flotte med Raspberry Pi er at den passer til nesten alle aldersgrupper. Enten det introduserer programmering for barn, eller brukes av ingeniører til å lage komplekse datastyrte systemer, kan hvem som helst bruke et.
  Ingen pris
 • Dual H-Bridge Motor Driver for DC or Steppers - 600mA - L293

  Art.nr: 111275
  Hjertet er en dobbelkanal H-bridge driverbrikke som kan håndtere strøm opp til 2A per kanal, kontrollert av en Atmel ATmega8L som håndterer I2C-kommunikasjon med for eksempel en Arduino. Begge motorene kan kjøres samtidig mens de stilles i en annen hastighet og retning. Den kan betjene to børstede likestrømsmotorer eller en 4-leders tofaset trinnmotor. Det krever strømforsyning fra 6V til 15V for å betjene motoren og har en 5V spenningsregulator ombord som kan betjene I2C-bussen (kan velges med jumper). Alle driverrutiner er diodebeskyttet fra baksiden av EMF. Det enkle programvaregrensesnittet er ikke den eneste brukervennlige funksjonen fordi I2C-driveren er designet for å komme i gang i tide. Den har en lysdiode for strøm og fire lysdioder for å indikere om og i hvilken retning hver motor kjører. Skrueklemmer letter tilkoblinger mellom motor og kraft, og GROVE-systemkontakten og I2C-grensesnittet lar deg kople driveren med mange andre enheter.
  kr 399,00
 • Micro:bit batteriboks 2xAAA

  Micro:bit batteriboks 2xAAA

  Art.nr: 114282
  Batteriholder til 2 AAA-batterier, Kontakt for tilslutning til micro:bit
  kr 29,00
 • Duino LCD-kit

  Duino LCD-kit

  Art.nr: 115453
  Sett med 7 ulike byggeprosjekt med Arduino. Ingen lodding nødvendig! Arbeidet med å programmere Arduino og administrere interessante elektronikkprosjekter.
  kr 399,00
 • Micro:bit relé

  Micro:bit relé

  Art.nr: 115455
  Brukes med micro:bit for å eksperimentering. F. eks tennne og slukke en pære.
  kr 115,00
 • Micro:bit sensorer

  Micro:bit sensorer

  Art.nr: 115456
  Sensorkort til micro: bit der du kan lese av temperatur, lyd og lysnivå.
  kr 115,00
 • Micro:bit RGB LED

  Micro:bit RGB LED

  Art.nr: 115457
  Koble til med krokodilleklyper og bruk deretter de tre utgangene på micro:bit for å kontrollere de røde, grønne og blå kanalene. Lett å koble til. Nyttig for å undervise i fargeblanding. Vær oppmerksom på at micro:bit- og krokodilleklemmer kjøpes separat.
  kr 43,00
 • Micro:bit 7-segment

  Micro:bit 7-segment

  Art.nr: 115458
  Firesifret 7-segment skjerm for micro:bit. Brukes til å vise tall, bokstaver og tegn.
  kr 188,00
 • Micro:bit CO2-sensor

  Micro:bit CO2-sensor

  Art.nr: 116582
  Karbondioksid sensor for bruk med mikro: bit.
  Ingen pris
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.