Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Mikrodata & tilbehør

FILTER

 • Fra xx år
89 Produkter
 • Electronic Starter Kit for micro:bit

  Electronic Starter Kit for micro:bit

  Art.nr: 56902
  Med dette settet får du alt du trenger for å koble elektronikk til Micro: bit. Alt kobles til ved hjelp av krokodilleklemmer, slik at det ikke er behov for lodding. Det medfølgende instruksjonsheftet inneholder følgende prosjekter: bevegelsesalarm, fyr, desibelmåler, termometer, viftehastighetsregulator, automatisk vifte og et thereminlignende musikkinstrument. Eksempler på eksperimenter du kan gjøre: kontrollere en lyspære, spille av lyd, måle temperatur, etc.
  kr 404,00
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Art.nr: 56676
  Totem Crabs er et byggesett i metall som bygges sammen til en robotkrabbe som interagerer med elevene gjennom et unikt sensorisk kretskort. Peker du på roboten blir den sint, men om du klapper den blir den rolig. Følg instruksjonene for å bygge en krabbe eller en helt egen robot eller oppfinnelse. Robotsettet inneholder instruksjonsbok på engelsk, skrutrekker, LED-pærer, sensorer, en buzzer og en motor som programmeres via en grafisk blokkprogrammering via et Micro:bit (OBS! Micro:bit følger ikke med).
  kr 1 097,00
 • Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

  Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

  Art.nr: 114454
  Et klasseromssett som inneholderr: 10 Strawbees Robotics boards for the micro: bit, 10 Strawbees micro: bit clip, 10 servomotorer 120 (SM-S2309S), 20 servomotor mounts hvit, 30 servomotor arm, 30 skruer for servomounts og armer, 10 mini skrutrekkere, 10 servo skjøteledning og en plakat. (Inkluderer ikke micro: bit, USB-kabel, batterier, rør eller kontakter.)
  kr 5 590,00
 • Micro:bit Go

  Micro:bit Go

  Art.nr: 56649
  Et komplett oppsett som inneholder alle deler og inspirerende idéer for å komme i gang med BBC micro:bit. Hver BBC micro:bit Go inneholder 1xBBC micro:bit, USB-kabel, batteriholder og 2 AAA-batterier sammen med en hurtigstartsguide med 4 morsomme idéer. BBC micro:bit Go er den raskeste og enkleste måten for elevene å komme i gang med micro:bit. BBC micro:bit er en ettkortsdata i kredittkortstørrelse som du kan kode, tilpasse og styre for å gi dine digitale idéer, spill og apper liv. Elevene kan lage alt fra spill og animasjoner til "scrollings storiers". Alt du trenger er fantasi og kreativitet. BBC micro:bit er helt programmerbar. Det betyr at hver og en av disse LED-pærene kan programmeres individuelt akkurat som knappene, innganger og utganger, accelerometer, magnetometer og Bluetooth kan. BBC micro-bit har en hjemmeside full av ferdige programmeringskoder, veiledning og leksjonsplanlegging. Mål: 5x4x1 cm.
  kr 382,00
 • Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit single pack

  Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit single pack

  Art.nr: 114453
  Tilleggssettet til strawbees Add-on inkluderer: Strawbees Robotics board for the micro: bit, Strawbees micro: bit clip, servomotor 120 (SM-S2309S), 2 servomotor mounts, 3 servomotor arms, 3 skruer for servomount og armer, mini skrutrekker, servo skjøteledning. (Inkluderer ikke micro: bit, USB-kabel eller batterier.)
  kr 590,00
 • Makeblock CyberPi Go Kit

  Makeblock CyberPi Go Kit

  Art.nr: 129127
  CyberPi er en programmerbar mikrocomputer som er designet for undervisning i programmering gjennom blokkprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den er liten, men har fullfargeskjerm og flere sensorer som mikrofon, akselerometer og gyroskop. CyberPi har et uavhengig utviklet CyberOS-system med mulighet for å koble til et stort utvalg av moduler og sensorer. CyberPi ligger inne i et pocketshield som driver og utvider CyberPis kapasitet. Den leveres med et oppladbart, høypresterende litiumsbatteri (800mAh), 2 DC-motorporter og 2 servoporter. Programmer eller lad opp CyberPi ved å koble den til en pc eller et Pocket Shield med en USB-C-kabel. CyberPi kan også programmeres trådløst via en pc eller en mobil enhet.
  kr 830,00
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Art.nr: 56675
  Totem Spider er et byggesett i metall som bygges sammen til en robotedderkopp som interagerer med elevene gjennom et unikt sensorisk kretskort. Peker du på roboten blir den sint, men om du klapper den blir den rolig. Følg instruksjonene for å bygge en edderkopp eller en helt egen robot eller oppfinnelse. Robotsettet inneholder instruksjonsbok på engelsk, skrutrekker, LED-pærer, sensorer, en buzzer og en motor som programmeres via grafisk blokkprogrammering via et Micro:bit (OBS! Micro:bit følger ikke med).
  kr 1 097,00
 • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 56903
  Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
  kr 281,00
 • littleBits STEAM skolesett

  littleBits STEAM skolesett

  Art.nr: 56864
  Til littleBits STEAM Student Set behøves det ingen datamaskin eller nettbrett - elevene kan bygge oppfinnelsene direkte med de elektroniske byggeklossene. Ved å engasjere elevene i oppfinnelsebasert læring, utvikler de evner som problemløsing, kreativ tenking og samarbeid. Det følger med en oppfinnelsesguide og på web finnes det flere tips og ideer. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 19 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, 9V batteri og kabel, hjul, skruer, skrutrekker, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 4 870,00
 • Et ekstra godt valg
  SAM Labs Inventor kit

  SAM Labs Inventor kit

  Art.nr: 56632
  Med dette settet og tilhørende app kan man lage spennende prosjekter, spill og oppfinnelser. Lær deg morsekode, lag elektronisk musikk, beskytt eiendeler med alarm, sett lys på tegninger og programmer trommemaskinen. Inneholder 4 oppladbare deler: 1 lyssensor, 1 buzzer, 1 bevegelsesensor og 1 elmotor samt USB-ledning, bluetooth 4.0 og en motordel. Detaljert bruksanvisning. Fra 7 år.
  kr 2 033,00
 • Servo:Lite motorstyrekort micro:bit

  Servo:Lite motorstyrekort micro:bit

  Art.nr: 113633
  Lag morsomme robotprosjketer med styrekort til micro:bit.
  kr 189,00
 • TOTEM Tortoise

  TOTEM Tortoise

  Art.nr: 56677
  Totem Tortoise er et byggesett i metall som bygges sammen til en robotskilpadde som interagerer med elevene gjennom et unikt sensorisk kretskort. Peker du på roboten blir den sint, men om du klapper den blir den rolig. Følg instruksjonene for å bygge en skilpadde eller en helt egen robot eller oppfinnelse. Robotsettet inneholder instruksjonsbok på engelsk, skrutrekker, LED-pærer, sensorer, en buzzer og en motor som programmeres via grafisk blokkprogrammering via et Micro:bit (OBS! Micro:bit følger ikke med).
  kr 1 097,00
 • Micro:bit batteriboks 2xAAA

  Micro:bit batteriboks 2xAAA

  Art.nr: 114282
  Batteriholder til 2 AAA-batterier, Kontakt for tilslutning til micro:bit
  kr 32,00
 • Micro:bit relé

  Micro:bit relé

  Art.nr: 115455
  Brukes med micro:bit for å eksperimentering. F. eks tennne og slukke en pære.
  kr 130,00
 • Micro:bit robotkort All-in-One

  Micro:bit robotkort All-in-One

  Art.nr: 113642
  Tilslutningskort som brukes for å kpble opp til 4 motorer og 8 servoer til micro:bit.
  kr 323,00
 • Micro:bit

  Micro:bit

  Art.nr: 56648
  Inneholder 1xBBC micro:bit og en guide for å komme raskt i gang. Dette er det perfekte alternativet for elever til å komme i gang med å lage micro:bit prosjekt og oppfinnelser (det kreves en USB-kabel til programmering og en batterilader og 2 AAA-batterier for å drive en BBC-micro:bit dersom den ikke er tilsluttet din PC). BBC micro:bit er en ettkortsdata i kredittkortstørrelse som du kan kode, tilpasse og styre for å gi dine digitale idéer, spill og apper liv. Elevene kan lage alt fra spill og animasjoner til "scrollings storiers". Alt du trenger i tillegg er fantasi og kreativitet. BBC micro:bit er helt programmerbar. Det betyr at hver og en av disse LED-pærene kan programmeres individuelt akkurat som knappene, innganger og utganger, accelerometer, magnetometer og Bluetooth kan. BBC micro-bit har en hjemmeside full av ferdige programmeringskoder, veiledning og leksjonsplanlegging. Mål: 5x4x1 cm.
  kr 281,00
 • Micro:bit 7-segment

  Micro:bit 7-segment

  Art.nr: 115458
  Firesifret 7-segment skjerm for micro:bit. Brukes til å vise tall, bokstaver og tegn.
  kr 212,00
 • Zip-LED til Inventor´s Kit

  Zip-LED til Inventor´s Kit

  Art.nr: 113631
  Lær hvordan man koder individuelt adresserbare RGB Zip LEDs med micro:bit
  kr 243,00
 • Arduino Uno

  Arduino Uno

  Art.nr: 111259
  Arduino UNO er ​​et utviklingskort som har mikrokontrolleren ATmega328P (MCU). Det er en perfekt introduksjon til elektronikk og koding. UNO demonstrerer også det grunnleggende om sensorer og aktuatorer. UNO er ​​det perfekte inngangsbrettet for de som er nye til å utvikle seg på Arduino-plattformen. Det er et populært brett, da det er veldig robust når det gjelder å tippe.
  kr 360,00
 • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  BBC micro:bit V2 - Starter Kit

  Art.nr: 123565
  Startsett som inneholder alt du trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 AAA-batterier.
  kr 394,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.