Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Programmeringsspill

FILTER

 • Fra xx år
 • Mål
 • Lengde (cm):
 • Bredde (cm):
 • Høyde (cm):
13 Produkter
 • Hopspot sett

  Hopspot sett

  Art.nr: 56846
  Hopspot er et interaktivt læremiddel designet for å skape læring gjennom bevegelse. Via danske apper til iPad, høytalere og trådløse brett, som reagerer på berøring, programmerer barna sine egne spill. Med Hopspots kan man lage digital teknikk, istedet for å ta den passivt imot. Innehoder: 12 brett, 1 stativ med Bluetoothenhet, høytaler og ladere for alle brett, fri tilgang til Hopspots app inkl. alle spill og øvelser.
  kr 65 000,00
 • Et ekstra godt valg
  Code & Go mouse mania

  Code & Go mouse mania

  Art.nr: 124335
  Stimulerende brettspill som lærer barna å programmere robotmusen rundt på spillebrettet for å plukke så mange ostebiter som mulig. Introduserer enkel koding, logisk tankegang og problemløsning. Inneholder veiledning på engelsk. 2-4 spillere. Fra 5 år.
  kr 350,00
 • Rolf Essentials - Pixel fun

  Rolf Essentials - Pixel fun

  Art.nr: 130518
  I Pixel fun lærer barn å oppdage tegning ved hjelp av piksler. Spillet er basert på prinsippene for binær koding der koden tildeler et mønster av binære tall til hver figur. Hvert tall i rutenes oppgavekort tilsvarer antall piksler som skal plasseres på spillbrettet for å se hvilken pikselfigur som vises.
  kr 1 145,00
 • Rolf Originals - Coding in pixels

  Rolf Originals - Coding in pixels

  Art.nr: 130511
  Koding i piksler lærer barn å tegne i form av piksler. Spillet er basert på prinsippene for binærkoding der koden tildeler et mønster av binære tall til hver figur. Hvert tall i rutenes oppgavekort tilsvarer antall piksler som skal plasseres på spillbrettet for å se hvilken pikselfigur som vises.
  kr 2 340,00
 • Rolf Originals - Coding arrows

  Rolf Originals - Coding arrows

  Art.nr: 130515
  Introduserer programmering far barn uten data. For å programmere en robot må barna lære seg å bruke piler og retninger for å navigere.
  kr 1 095,00
 • Robotkoding

  Robotkoding

  Art.nr: 129506
  Barna samarbeider for å dele opp utfordringer i mindre sekvenser og løse utfordringer sammen. Spillet trener oppmerksomhet og konsentrasjon, logisk tenkning, problemløsning og samarbeid samtidig som en romslig bevissthet utvikler seg. Inneholder 1 spillbrett, 4 roboter, 2 rouletter, 57 spillkort og 12 pilkort.
  kr 320,00
 • Sphero Specdrums 1 ring

  Sphero Specdrums 1 ring

  Art.nr: 121909
  Musikkring som gjør hele verden til ditt instrument ved å gjøre om farge til lyd. Koble Specdrums MIX-appen og berør hva som helst - klærne dine, et bilde eller det medfølgende spillbrettet - for å lage og blande lyder, beats og looper, som deretter spilles via mobil eller nettbrett. Inkluderer: Spesiell fingerrig, Play Pad, USB-ladekabel, bag og startguide.
  kr 1 079,00
 • Rolf Connect - Coding

  Rolf Connect - Coding

  Art.nr: 130521
  Lær enkel programmering på en helt ny måte. Elevene interagerer med det digitale spillet ved hjelp av fysiske brikker. Inneholder 15 brikker og instruksjoner. Brukes sammen med 130519, Rolf Connect Hub.
  kr 1 660,00
 • littleBits Educator starter kit

  littleBits Educator starter kit

  Art.nr: 121912
  littleBits Code kit introduserer enklere programmering gjennom spill og oppfinnelser. Elektroniske byggebllokker er programmert med grafisk blokkprogrammering. Du trenger ikke direkte forkunnskaper for å komme i gang: elevene får enkle trinnvise instruksjoner i littleBits-appen. Mer enn 100 tverrfaglige øvelser og leksjonstips er inkludert, og enda flere er tilgjengelige på nettet. Alle littleBits er fargekodede, magnetiske og gjenbrukbare. Inneholder: 5 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, oppladbart batteri, USB-dongle, feste for servomotor, magnetfester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 1 078,00
 • Bits & Bytes

  Bits & Bytes

  Art.nr: 113518
  Tren programmering med et morsomt kortspill som engasjerer og oppmuntrer til læring gjennom lek. Samtidig lærer barna å lage datakonsepter som algoritmer og sekvensering av instruksjoner for å få mer kunnskap om problemløsning. Bra for å utvikle logisk tenkning, som er en grunnleggende forutsetning for koding / programmering (og mange andre emner)
  kr 289,00
 • Logikk og koding - Alver

  Logikk og koding - Alver

  Art.nr: 129404
  Logikk og koding utvikler barns evne til å konsentrere seg og observere så vel som hukommelse ved å tilby flere løsninger på to spillebrett. Sammen med morsomme aktivitetskort lærer barna også tall og den numeriske rekkefølgen opp til 10. La barna forvandle seg til detektiver og bruk ledetråder for å plassere brikkene på rett sted! Innhold: 1 guide for lærere, 12 aktivitetskort, 2 spill, 1 trebrett
  kr 625,00
 • Rolf Essentials - Coding in steps

  Rolf Essentials - Coding in steps

  Art.nr: 130516
  Velg et dyr på spillbrettet og deretter hvilken retning dyret skal gå ved hjelp av pilkortene. La så motstanderen din finne kodesekvensen for å prøve å finne samme spor. Når barn har lært betydningen av piler og retning, er Coding on steps et naturlig skritt i introduksjon til programmering i tidlig alder.
  kr 735,00
 • Rolf Essentials - Coding with dots

  Rolf Essentials - Coding with dots

  Art.nr: 130517
  Coding with dots er en oppfølger til spillene oding in arrows og Coding in steps. Her lærer du å gjøre en lengre kodesekvens til en kortere ved hjelp av prikker. I stedet for å legge ut antall pilkort, brukes prikker med riktig antall for å vise hvor mange trinn i en bestemt retning sekvensen skal finne sted.
  kr 885,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.