Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Nyt årstidene

Art.nr: 135936
Inneholder 37 kort og 1 terning. Et originalt assosiasjonsspill for å oppdage hva du kan gjøre i løpet av de forskjellige årstidene. Inspirasjonsbilder som vekker minner fra sommer, høst, vår og vinter. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
Din pris:
kr 352,00

På lager

Merker og symboler

fsc

Produktfakta

 • Tittel: Nyt årstidene
 • Miljømerking: FSC

Andre kjøpte også

 • Årstidspill

  Årstidspill

  Art.nr: 133990
  Med dette spillet kan barna observere endringer i løpet av de fire årstidene. Det er 4 dobbeltsidige A4-brett for å matche kortene for hver sesong på den ene siden, eller spill et sesongbasert bingospill på baksiden. Det følger med 4 fotokopierbare skriverammer slik at barna kan tegne bilder og skrive notater om en bestemt årstid. For 1-4 spillere. Fra 5 år.
  kr 579,00
 • Min planet og energien

  Min planet og energien

  Art.nr: 130493
  Her kan barna oppdage opprinnelsen til energi og hvordan den transformeres for å nå husene og byene, mens de lærer om jordens forskjellige energikilder.
  kr 311,00
 • Memo Hygiene og helse

  Memo Hygiene og helse

  Art.nr: 130489
  Hvor mange sunne vaner kjenner du til? Med dette spillet lærer du om forskjellige vaner som er bra for helsen din. Samtidig trenes hukommelse og oppmerksomhet. Inneholder 34 kort
  kr 299,00
 • Verdens barn

  Verdens barn

  Art.nr: 134331
  Verdens barn er et stort, fargerikt vindu til hele den vide verden og noen av alle kulturene du kan møte. Spillere spiller sammen, beveger seg over brettet og utfører morsomme oppgaver for å samle stempler i passene sine. Lær mer om tingene som forener alle verdens barn og også om tingene som gjør hver enkelt helt unik! For 2-4 spillere. Spilletid ca 15 minutter. Fra 5 år.
  kr 477,00
 • Vi lærer oss naturen

  Vi lærer oss naturen

  Art.nr: 130185
  Flott spill for å lære om hvordan ting henger sammen. Velg en årstid og prøv å danne par av forskjellige bilder som hører sammen og legg dem på spillebrettet ditt. Hvis du har plassert bildene riktig, vil du få et fint bilde på baksiden av spillebreettet. Først til å legge ni brikker riktig vinner. Fra 4 år.
  kr 280,00
 • Liknende produkter

  • Puslespill været

   Puslespill været

   Art.nr: 16082
   8 stk/pk. Pedagogiske puslespill av tre med fargeglade motiv av all slags vær. Inneholder 8 puslespill med 9, 12, 15 og 18 brikker. Må: 20x15 cm. Fra 3 år.
   kr 648,00
  • Bildekort - Årstider

   Bildekort - Årstider

   Art.nr: 50331
   Disse vakre bildene gir barna mulighet til å oppdage det sykliske mønsteret i været og værets forandringer. Bildekortene er inndelt i 6 ulike tema; klær, frukt og vekster, dyr, landskap, fritidsaktiviteter og arbeid som utføres i forbindelse med ulike årstider. Barna kan assosiere, sortere og klassifisere. Utvikler språk og observasjonsevne. Inneholder 40 fotografiske bildekort 15x12 cm.
   kr 726,00
  • Værsteiner 10 stk

   Værsteiner 10 stk

   Art.nr: 135787
   10 deler. Brukes til å diskutere vær, lage en værmelding, trykke motiver i leire eller lage en spennende værhistorie. Laget av steinmateriale. Kan brukes utendørs, uansett vær! Mål: 7,5x5,5 cm. Fra 2 år.
   kr 570,00
  • Vindspill

   Vindspill

   Art.nr: 58226
   20 deler. Lag et visuelt og audiativt stimulerende utemiljø med ulike vindsnurrer, uroer, vindspill og vindfangere. Ved å lage sanselige opplevelser ute gir man barna et annet inntrykk av utemiljøer og det kan også gi ro og skjønnhet ute. Det er spennende for barn å se hvordan vindkraft virker når det blåser og det kan føre til diskusjoner om naturvitenskaplige fenomener. Måleksempel på vindsnurre 50x96 cm. Av ABS-plast. Fra 3 år.
   kr 2 750,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.