Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Nyt årstidene

Art.nr: 135936
Inneholder 37 kort og 1 terning. Et originalt assosiasjonsspill for å oppdage hva du kan gjøre i løpet av de forskjellige årstidene. Inspirasjonsbilder som vekker minner fra sommer, høst, vår og vinter. Inngående råvare FSC-merket. Fra 3 år.
Din pris:
kr 373,00

På lager

Merker og symboler

fsc

Produktfakta

 • Tittel: Nyt årstidene
 • Miljømerking: FSC

Andre kjøpte også

 • Årstidspill

  Årstidspill

  Art.nr: 133990
  Med dette spillet kan barna observere endringer i løpet av de fire årstidene. Det er 4 dobbeltsidige A4-brett for å matche kortene for hver sesong på den ene siden, eller spill et sesongbasert bingospill på baksiden. Det følger med 4 fotokopierbare skriverammer slik at barna kan tegne bilder og skrive notater om en bestemt årstid. For 1-4 spillere. Fra 5 år.
  kr 614,00
 • Vårt oppdrag: Rydd i skogen

  Vårt oppdrag: Rydd i skogen

  Art.nr: 135054
  Et samarbeidsspill der barn lærer hvor viktig det er å plukke søppel og sortere det riktig for å beskytte miljøet vårt. For 2-6 deltakere. Fra 4 år.
  kr 811,00
 • Gjenvinningsspill

  Gjenvinningsspill

  Art.nr: 133860
  Perfekt spill for å lære resirkulering. Barna plukker opp et kort og legger det så på det riktige stedet. Det er totalt 30 kort som representerer 5 gjenvinningskategorier: glass, metall, papir og papp, plast og ikke-resirkulerbare. En 8-siders lærerveiledning på engelsk viser riktig sted for hvert kort og gir også omfattende informasjon om hvert gjenvinningsområde. Fra 5 år.
  kr 636,00
 • Min planet og energien

  Min planet og energien

  Art.nr: 130493
  Her kan barna oppdage opprinnelsen til energi og hvordan den transformeres for å nå husene og byene, mens de lærer om jordens forskjellige energikilder.
  kr 330,00
 • Vi lærer oss naturen

  Vi lærer oss naturen

  Art.nr: 130185
  Flott spill for å lære om hvordan ting henger sammen. Velg en årstid og prøv å danne par av forskjellige bilder som hører sammen og legg dem på spillebrettet ditt. Hvis du har plassert bildene riktig, vil du få et fint bilde på baksiden av spillebreettet. Først til å legge ni brikker riktig vinner. Fra 4 år.
  kr 297,00
 • Liknende produkter

  • Puslespill været 8 stk

   Puslespill været 8 stk

   Art.nr: 16082
   Pedagogiske puslespill av tre med fargeglade motiv av all slags vær. Inneholder 8 puslespill med 9, 12, 15 og 18 brikker. Av FSC-sertifisert tre. Mål: 20x15 cm. PVC-fri. Fra 3 år.
   kr 687,00
  • Bildekort - Årstider

   Bildekort - Årstider

   Art.nr: 50331
   Disse vakre bildene gir barna mulighet til å oppdage det sykliske mønsteret i været og værets forandringer. Bildekortene er inndelt i 6 ulike tema; klær, frukt og vekster, dyr, landskap, fritidsaktiviteter og arbeid som utføres i forbindelse med ulike årstider. Barna kan assosiere, sortere og klassifisere. Utvikler språk og observasjonsevne. Inneholder 40 fotografiske bildekort 15x12 cm.
   kr 770,00
  • Værsteiner 10 stk

   Værsteiner 10 stk

   Art.nr: 135787
   10 deler. Brukes til å diskutere vær, lage en værmelding, trykke motiver i leire eller lage en spennende værhistorie. Laget av steinmateriale. Kan brukes utendørs, uansett vær! Mål: 7,5x5,5 cm. Fra 2 år.
   kr 604,00
  • Værhane

   Værhane

   Art.nr: 143170
   Værhane som viser vindretningen. Montert på stålstativ og støpejernplate.
   kr 716,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.