Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Noe av det aller viktigste for oss i Lekolar, er at vi gjør forretninger på en ansvarlig og forsvarlig måte. Derfor har vi utarbeidet en Atferdskodeks (Code of Conduct), der vi beskriver hva vi forventer oss av våre leverandører.

Lekolars miljø- og samfunnspolicy/CSR-policy

Vår miljø- og samfunnspolicy inneholder de miljømessige og sosiale kravene vi stiller til oss selv og til våre leverandører og samarbeidspartnere. Den beskriver vårt og våre leverandørers miljø- og samfunnsmessige ansvar, og selskapets fremgang er knyttet til den evnen vi har til å oppfylle disse kravene.

Lekolars Bærekraft, miljø- og samfunnspolicy/CSR-policy

Atferdskodeks

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å bidra til anstendige arbeidsvilkår og miljøstandarder gjennom hele vår leverandørkjede. Som et ledd i dette arbeidet har vi utformet en Atferdskodeks som beskriver hva vi i Lekolar forventer oss av våre leverandører. Atferdskodeksen omfatter menneskerettigheter, arbeidsrett og miljø.

Vi krever at våre leverandører og deres underleverandører samtykker i, og etterlever, de krav vi stiller i vår Atferdskodeks. Vi evaluerer og forbedrer vår innsats på dette området løpende.

Lekolars atferdskodeks

IEH – Initiativ for etisk handel

Lekolar er stolt medlem av Initiativ for etisk hande (IEH). Blant annet for å få en dyktig samarbeidspartner og rådgivning når det gjelder å øke vår interne kompetanse, og forbedre våre verktøy, for implementering av våre etiske retningslinjer i hele leverandørkjeden.

IEH er et bindende partnerskap mellom næringslivet, fagbevegelsen, organisasjoner og offentlige instanser. IEH er pådriver og ressurssenter for etisk handel. Etisk handel innebærer at selskaper og andre aktører bidrar til forbedringer i arbeidstakernes rettigheter, arbeidsforhold og miljø i den eksisterende leverandørkjeden.

Se IEH hjemmeside for mer informasjon.

Swedish Toy Association

Vi er også stolte medlemmer av bransjeforeningen Swedish Toy Association (Swetoy), for alle aktører på det svenske markedet somjobber med leker, hobby- og babyprodukter. Det er av underordnet betydning hvilken rolle selskapet har i markedet – enten det er produsent, grossist, importør eller forhandler. Det er et arbeid som pågår på flere ulike fronter.

Vi prioriterer følgende spørsmål per i dag:

  • Sosialt ansvar
  • Produsentansvar
  • Lovgivning
  • Påvirkning og medierelasjoner

Se Swedish Toy Associations hjemmeside for mer informasjon.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.