Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Noe av det aller viktigste for oss i Lekolar, er at vi gjør forretninger på en ansvarlig og forsvarlig måte. Derfor har vi utarbeidet en Atferdskodeks (Code of Conduct), der vi beskriver hva vi forventer oss av våre leverandører.

Lekolars miljø- og samfunnspolicy/CSR-policy

Vår miljø- og samfunnspolicy inneholder de miljømessige og sosiale kravene vi stiller til oss selv og til våre leverandører og samarbeidspartnere. Den beskriver vårt og våre leverandørers miljø- og samfunnsmessige ansvar, og selskapets fremgang er knyttet til den evnen vi har til å oppfylle disse kravene.

Lekolars Bærekraft, miljø- og samfunnspolicy/CSR-policy

Policy for Responsible Business Conduct_2023

Atferdskodeks

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å bidra til anstendige arbeidsvilkår og miljøstandarder gjennom hele vår leverandørkjede. Som et ledd i dette arbeidet har vi utformet en Atferdskodeks som beskriver hva vi i Lekolar forventer oss av våre leverandører. Atferdskodeksen omfatter menneskerettigheter, arbeidsrett og miljø.

Vi krever at våre leverandører og deres underleverandører samtykker i, og etterlever, de krav vi stiller i vår Atferdskodeks. Vi evaluerer og forbedrer vår innsats på dette området løpende.

Lekolars atferdskodeks

Etisk Handel Norge – initiativ for bærekraftig handel

Lekolar er stolt medlem av Etisk Handel Norge. Blant annet for å ha en dyktig samarbeidspartner og få rådgivning når det gjelder å øke vår interne kompetanse, og forbedre våre verktøy, for implementering av våre etiske retningslinjer i hele leverandørkjeden.

Etisk Handel Norge er en medlemsorganisasjon og et ressurssenter for bærekraftig handel. Deres formål er å fremme ansvarlig forretningspraksis i leverandørkjeder slik at handel bidrar til å ivareta menneske- og arbeidstakerrettigheter, dyr, samfunn og miljø. Alle medlemmer rapporterer årlig om fremdrift på etisk handel.

Se Etisk Handel Norge for mer informasjon.

Årsrapport 2023 Etisk Handel Norge.jpg
Klikk på bildet over for å lese Lekolar rapport2023 Åpenhetsloven.

Swedish Toy Association

Vi er også stolte medlemmer av bransjeforeningen Swedish Toy Association (Swetoy), for alle aktører på det svenske markedet somjobber med leker, hobby- og babyprodukter. Det er av underordnet betydning hvilken rolle selskapet har i markedet – enten det er produsent, grossist, importør eller forhandler. Det er et arbeid som pågår på flere ulike fronter.

Vi prioriterer følgende spørsmål per i dag:

  • Sosialt ansvar
  • Produsentansvar
  • Lovgivning
  • Påvirkning og medierelasjoner

Se Swedish Toy Associations hjemmeside for mer informasjon.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.