Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre tekniske utfordringer med vårt telefonsystem, men håper å være tilbake ila kort tid. Kontakt oss gjerne på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Programmering i skole, SFO og barnehage

Programmering og digital teknikk utgjør en stor del av samfunnet i dag, og vi møter programmering overalt i vår hverdag. Ved å utforske, leke og eksperimentere med kreative, digitale verktøy, så lærer man seg programmering samt trener problemløsning og logisk tenking.

Vårt brede sortiment av programmeringsprodukter som Blue-Bot-roboter, LEGO® Education, digitale verktøy, micro:bit og analoge programmeringsspill gjør at du som lærer og pedagog kan lære programmering fra nybegynnerstadie til mer avansert programmering.

Sortimentet i katalogen over er delt inn etter ferdighetsgrad fremfor alder for å gjøre valg av produkter enklere. Bla digitalt ved å trykke på bildet over, eller kontakt oss så sender vi kostnadsfritt til dere.

I listen til venstre kan du også lese mer om de ulike programmeringsproduktene.
 

NYHET! mTiny og Sphero indi

Her forteller vår svenske kollega Sofia, pedagogisk ekspert og opplæringsansvarlig i Sverige, om mTiny og Sphero indi!

 • mTiny Discover Kit – Pedagogisk robot

  mTiny Discover Kit – Pedagogisk robot

  Art.nr: 125024
  mTiny er en liten skjermfri robot som er fin å bruke for begynneropplæringen i programmering. I Discovery Kit har mTiny en penneholder innebygget i roboten, hvor man kan sette noen av pennene som følger med. På denne måten kan mTiny tegne. Grunnleggende funksjoner: Retningskommandoer, lyd og lys. Innebygget batteri som kan lades via USB-kabelen som følger med. Passer fra 4 år.
  kr 2 571,00
 • codey rocky_EN

  codey rocky_EN

  Art.nr: 123577
  Smart robot for nybegynnere i programmering. Din nye programmeringsledsager. Codey Rocky er en programmeringsrobot for STEAM-undervisning. Det gir deg underholdning og erfaring mens du lærer å programmere. Fra 6 år og oppover. Kombinasjonen av en brukervennlig robot og maskinvare med den blokkbaserte programmeringsprogramvaren, mBlock5, garanterer nybegynneren en rask og enkel start på programmeringen.
  kr 1 630,00
 • Makeblock mBot2

  Makeblock mBot2

  Art.nr: 129156
  Makeblock mBot2 er en morsom robot for elever fra 14 år og oppover. MBot2 er en ny oppgradert variant av forrige mBot-robot og inkluderer nå også mikrodatamaskinen CyberPi. Med mBot lærer elevene både å konstruere forskjellige typer roboter og å programmere dem med både blokkprogrammering, men også gjennom tekstprogrammering. Settet inneholder: motorer, hjul, forskjellige sensorer (inkludert linjesporere, avstandsmålere), lysmodul, fjernkontroll, CyberPi med flere sensorer og innganger og utganger for å koble til flere motorer og sensorer. Kan kobles til både via Bluetooth og WiFi.
  kr 1 956,00
 • Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Art.nr: 129124
  Et avansert programmerbart robot-sett som inneholder mer enn 550 mekaniske deler og elektroniske moduler til å bygge 10 ulike roboter og mange andre «maker – prosjekter».
  kr 5 276,00
 • Makeblock CyberPi Go Kit

  Makeblock CyberPi Go Kit

  Art.nr: 129127
  CyberPi er en programmerbar mikrocomputer som er designet for undervisning i programmering gjennom blokkprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den er liten, men har fullfargeskjerm og flere sensorer som mikrofon, akselerometer og gyroskop. CyberPi har et uavhengig utviklet CyberOS-system med mulighet for å koble til et stort utvalg av moduler og sensorer. CyberPi ligger inne i et pocketshield som driver og utvider CyberPis kapasitet. Den leveres med et oppladbart, høypresterende litiumsbatteri (800mAh), 2 DC-motorporter og 2 servoporter. Programmer eller lad opp CyberPi ved å koble den til en pc eller et Pocket Shield med en USB-C-kabel. CyberPi kan også programmeres trådløst via en pc eller en mobil enhet.
  kr 928,00
 • Makeblock HaloCode

  Makeblock HaloCode

  Art.nr: 129126
  Halocode er en liten og kompakt ett-korts datamaskin som er programmerbar. Den er bare 45 mm i diameter og veier bare 10 g. Den har innebygd wifi-støtte, Bluetooth, mikrofon, bevegelsessensor, 12 programmerbare RGB LED-lysdioder for å nevne noen av hovedfunksjonene. Halocode er utviklet for å brukes som et pedagogisk verktøy på skolen. Den kan programmeres og også koble til IoT-tilbehør som gjør at studentene kan jobbe med programmering, teknologi og e-læring på en kreativ og allsidig måte. Halocode er programmert i mBlock5 som er basert på blokkprogrammering i Scratch 3.0. i mBlock5-editoren kan du også velge å programmere Halocode med tekstprogrammering i Python. Tekniske spesifikasjoner: Ett-korts mikrocomputer med Xtensa 32-biters LX6-prosessor med to kjerner Prosessorens hovedfrekvens, 240MHzWifi / Bluetooth-tilkoblinger / Micro-USB, seriell port, flash-ROM-minne, 12 RGB LED-lysdioder, bevegelsessensor (6 aksels akselerometer og gyroskop) , mikrofon (tale- og volumregistrering), programmerbar knapp, 4 berøringssensorer som også fungerer som I/O-porter, 3, 3 V-driftsspenning. 45 mm i diameter, 10 gram i vekt. App/programvare: mBlock 5 for PC (Win7 eller Win 10) og MAC (macOS 10.12+), mBlock for smarttelefoner og nettbrett (Android 6.0+, IOS 10.0+). mBlock nettversjon (krever godkjenning av nettleserutvidelse)
  kr 491,00
 • Makeblock LaserBox Pro Laserskjærer

  Makeblock LaserBox Pro Laserskjærer

  Art.nr: 124394
  En smart laserkutter spesielt utviklet for skole. Med høy oppløsning, vidvinkelobjektiv og AI har laserkutteren muligheten til å automatisk identifisere materialer og konvertere tegninger til konkrete objekter. Funksjoner: automatisk materialidentifikasjon, automatisk parameterprogrammering, autofokus, intelligent bildeutvinning og forhåndsvisning av utskriftstid. Trygg og miljøvennlig ved å sette utskrift på pause ved døråpning, filtrere/rense røyk, flere varslingssystemer og sikkerhetssertifisering. Kompatibel med MAC og Windows. Se PDF for ytterligere spesifikasjoner.
  kr 67 284,00
 • Sphero indi Learning Kit

  Sphero indi Learning Kit

  Art.nr: 135011
  En lett tilgjengelig læringsrobot for barn. Indi inspirerer til lekbasert STEAM-læring med sine muligheter til å designe og bygge labyrinter og øker evnen til kritisk tenkning, problemløsning og beregning. Lag labyrinter, løs gåter og ta kontroll over rattet for å kjøre. Lær kodekonsepter for nybegynnere og kickstart programmeringstenkning med den gratis Sphero Edu Jr-appen. Ladetid 1t 40 min. Brukertid ved full lading> 1t. Maksimal hastighet ~ 1,6 m/s og rekkevidde bluetooth 10 m. Innebygd fargesensor.
  kr 1 922,00
 • Sphero indi Student Kit

  Sphero indi Student Kit

  Art.nr: 135012
  STEAM-læring for 1-3 elever om gangen eller for å komplementere indi-roboter og fargeplater for indi Class Pack. Introduserer det grunnleggende om beregningstenkning, STEAM og datavitenskapelige prinsipper, samtidig som det oppmuntrer til åpen, lekebasert læring med scenarier i den virkelige verden. Velg mellom mer nedstrippet programmering ved hjelp av den innebygde fargesensoren, eller la elevene teste ferdighetene sine med flere kodealternativer i den gratis Sphero Edu Jr-appen.
  kr 2 538,00
 • Sphero indi Classroom Pack

  Sphero indi Classroom Pack

  Art.nr: 135013
  Klassesett med ressurser og verktøy som trengs for å vekke interesse for programmering. Introduserer og oppmuntrer til beregningstenkning, STEAM og datavitenskapelige prinsipper. Skjermløs programmering med innebygd fargesensor. Videre utvikling med flere alternativer finner du i den gratis Sphero Edu Jr-appen.
  kr 22 842,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.