Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Gjennom et aktivt og forebyggende kvalitetsarbeid skal Lekolar bidra til et bedre miljø og høyere kvalitet. Dette omfatter også et godt arbeidsmiljø og god helse for Lekolars medarbeidere.

Kvalitetspolicy

Lekolar har i over 40 år tilbudt produkter til barnehage og skole, og har i alle disse årene gjenspeilet et tydelig fokus på kvalitet, miljø og læreplaner/rammeplaner. Gjennom å løpende utvikle og forbedre våre produkter og tjenester og tilpasse de til våre kunders behov, skal vi beholde og helst styrke tilliten våre kunder, leverandører og deres ansatte har til oss. Kvalitet er vårt aller viktigste konkurransefortrinn, og det viktigste målet for vårt kvalitetsarbeid, er økt kundeverdi. Gjennom å håndtere tilbakemeldinger systematisk, og gjennom dokumentert dialog med kundene våre, skaper vi en oppdatert, engasjert og kunnskapsrik organisasjon som stadig gjør virksomheten vår bedre.

Vår viktigste internressurs er våre medarbeidere. Opplæring og kompetanseutvikling er blant de viktigste tiltakene vi har for å sikre at alle Lekolars medarbeidere skal kunne utføre sitt arbeid på en serviceinnstilt, korrekt og ansvarsfull måte.

Vi velger våre leverandører med omhu og med et sterkt fokus på langsiktige leverandørsamarbeid med tydelige og målbare kvalitetsmål. Som leverandør til Lekolar er det også uhyre viktig at virksomheten er sosial, etisk, miljømessig og økonomisk bærekraftig.

PDF av vår miljø- og kvalitetspolicy ser dere her.

Internt kvalitetsarbeid

Alle Lekolars medarbeidere kjenner til våre miljø- og kvalitetsmål for virksomheten, slik at de kan bidra til løpende forbedringer med et redusert antall avvik. Dette arbeidet er systematisert i Lekolars miljøstyringssystem som er ISO14001-sertifisert.

For å nå overordnede mål skal alle ansatte jobbe for å:

  • Skape kundetilfredshet.
  • Redusere negativ miljøpåvirkning.
  • Sikre et godt arbeidsmiljø.

For å nå dette skal vi:

  • Følge gjeldende lovgivning og krav, samt levere på det vi har blitt enige om med våre interessenter.
  • Kontinuerlig jobbe for å levere våre produkter med forventet kvalitet og til rett tid.
  • Fastsette målbare kvalitets- og miljømål for å sikre kontinuerlig forbedring i virksomheten, og forebygge kvalitetsmangler og miljøforurensning.
  • Fremme helseinitiativ for Lekolars medarbeidere. 
  • Internopplæring og informasjon i Lekolars kvalitets- og miljøpolicy.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.