Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

OPPDATERING AV NETTBUTIKK!

Vi oppdaterer for tiden vår nettbutikk og det betyr at i perioden tirsdag 9. april til fredag 12. april kan nettbutikkens funksjonalitet, oppdatering av lagersaldo samt våre leveringstider påvirkes. Kontakt vår kundeservice på 3372 9800 mellom kl.0800-1600 eller på mail bestilling@lekolar.no for mer informasjon. Vi beklager ev. bryderi dette medfører!

Vi vil vekke barns lyst til å lære – ikke minst gjennom lekens fantastiske verden - det gjør Lekolar til en litt annerledes arbeidsplass. Her våger vi å være barnslige, tenke annerledes og jobber hver dag for å gi hvert eneste barn muligheten til å blomstre. Kjenner du deg igjen i dette?

Vi i Lekolar utvikler oss løpende for å kunne oppfylle våre kunders krav om å være den foretrukne totalleverandør av utstyr til barnehage og skole. Vi fokuserer på kvalitet i alt vi gjør, og ønsker hele tiden å forbedre oss.

Vil du bli en av oss?

Velkommen med din søknad!

* Vi søker etter en kreativ, dedikert og selvgående landskapsarkitekt

  

Kontakt

Ønsker du kontakt med HR hos Lekolar kan du sende en mail til hr@lekolar.com

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.