Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Friluftsliv & vinterlek

Livet er best ute! Med de rette produktene blir tur- elelr utedagen på skolen en lek. Se vårt store utvalg av oppbevaring ute, vogner, bålpanner, spise og drikke, stormkjøkken, sitteunderlag, refleksvester, termoser og sekker. Og til vinteren har vi også masse morsomme og solide akebrett og sklimadrasser.
Mål
Farge
Trinn
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
16 Produkter
 • Rumpeakebrett

  Rumpeakebrett

  Art.nr: 129226
  1 stk/pk. Sittemål 26x34 cm. Lengde med håndtak 45 cm. Av HDPE i assorterte farger.
  kr 20,00
 • Ryggsekk 25 L

  Ryggsekk 25 L

  Art.nr: 135467
  Praktisk ryggsekk som passer for dagsturer. Justerbare og polstrede skulderstropper. Inneholder 2 rom, totalt volum på 25 liter. Laget av nylon og polyester.
  kr 479,00
 • Lommelykter mini 4 stk

  Lommelykter mini 4 stk

  Art.nr: 130054
  4 stk/pk. 9-LED-pærer drevet av 3 AAA-batterier, ikke inkludert. Leveres i blandede farger: rød og blå. Mål: 3x9,5 cm.
  kr 69,00
 • Ryggsekk 10 L

  Ryggsekk 10 L

  Art.nr: 121413
  Praktisk ryggsekk som passer for dagsturer. Justerbare og polstrede skulderstropper. Totalt volum på 10 liter. Mål: 41x22x12 cm. Laget av vannavstøtende polyester.
  kr 199,00
 • Vaffeljern Ø24 cm

  Vaffeljern Ø24 cm

  Art.nr: 137803
  Vaffeljern i støpejern med trehåndtak. Næringsmiddelgodkjent. Mål: Ø24 cm, skaft 75 cm. Vekt: ca 3,5 kg.
  kr 890,00
 • MyCup med lokk

  MyCup med lokk

  MyCup med lokk er solid, stabil, stablebar og enkel å ta med seg. Kruset er laget på en bærekraftig måte. Kompletter gjerne med sugerør, artikkel 139220. Laget av BPA-fri, næringsmiddelgodkjent biobasert plast som kan vaskes i oppvaskmaskin.
  Pris fra:
  kr 128,00
 • Spork original

  Spork original

  Med en skje i den ene enden og en gaffel med takket kant i den andre, er dette et allsidig verktøy når du er ute og reiser. Spork kan brukes i stekepanner og gryter med non-stick belegg. Laget av 100 % BPA-fri, næringsmiddelgodkjent biobasert plast og tåler oppvaskmaskin.
  Pris fra:
  kr 45,00
 • Sugerør til MyCup

  Sugerør til MyCup

  Den ovale formen gjør sugerøret lett å gripe, lett å vaske og gjør at det kan brukes til litt tykkere drikke. Laget av næringsmiddelgodkjent biobasert plast fra sertifisert sukkerrør og trefiber. 100 % BPA-fri og tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
  Pris fra:
  kr 39,00
 • Ryggsekk 14 L

  Ryggsekk 14 L

  Art.nr: 135466
  Fleksibel og komprimerbar ryggsekk med glidelås for sikker lukking. Kan pakkes inn i en veldig liten størrelse for enkel portabilitet. Laget av nylon.
  kr 125,00
 • Skjærebrett

  Skjærebrett

  Art.nr: 139223-27
  Skjærebrett som er perfekt å pakke med seg på turen. En smart kombinasjon av skjærebrett og sil for matlaging på farten. Brukes til å kutte, hakke og tilberede kjøtt og grønnsaker. Bruk deretter silen til å helle av pastavannet. Laget av biobasert, BPA-fri og næringsmiddelgodkjent plast. Rengjøres lett i oppvaskmaskinen.
  kr 75,00
 • Tennstål, resirkulert

  Tennstål, resirkulert

  Art.nr: 139225
  Tennstål som holder til hele 3000 tenninger. Den har ergonomisk design og innebygd fløyte for nødstilfeller. Laget av resirkulert materiale og biobasert plast.
  kr 199,00
 • Opptenningsved naturlig

  Opptenningsved naturlig

  Art.nr: 139226
  Helt naturlig opptenningsved, med et innhold på opptil 80 % harpiks som brenner sterkt og lenge. Lett å tenne i all slags vær. Ingen skadelige kjemikalier er tilsatt.
  kr 59,00
 • Spork, stor

  Spork, stor

  Art.nr: 139208-27
  En større versjon med serveringsskje/sleiv i den ene enden og stor gaffel med takket kant i den andre, samt betydelig lengre håndtak enn originalen. Laget av BPA-fri, næringsmiddelgodkjent biobasert plast. Sikker å bruke på non-stick belagte overflater og tåler oppvaskmaskin.
  kr 69,00
 • Oppbevaringsboks med lokk, 2 stk

  Oppbevaringsboks med lokk, 2 stk

  Art.nr: 139222
  Det tettsittende lokket sørger for at innholdet holder seg der det skal være, og de ulike fargene hjelper deg med å holde styr på hvilken boks som rommer hva. Laget av biobasert, BPA-fri og næringsmiddelgodkjent plast. Sikker for bruk i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
  kr 129,00
 • Spork, venstre 2 stk

  Spork, venstre 2 stk

  Art.nr: 139204
  Med en skje i den ene enden og en gaffel med takket kant i den andre, er dette et allsidig verktøy når du er ute og reiser. Kan brukes i stekepanner og gryter med non-stick belegg. Laget av 100 % BPA-fri, næringsmiddelgodkjent biobasert plast og tåler oppvaskmaskin.
  kr 79,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.