Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Lekolar-Heutink-1000x562px_16-9.jpg

PRESSENOTAT 14. MAI 2024

Lekolar Group kjøper den nederlandske markedslederen Heutink

Lekolar Group er Nordens markedsleder innen kreative og pedagogiske produkter for skolen og barnehagens leke- og læringsmiljøer. Konsernet fusjonerer nå med Heutink, den nederlandske markedslederen innen utdanningsprodukter. Heutink blir en del av Lekolar Group, men fortsetter under sin eget sterke merkevare. Med oppkjøpet blir Lekolar Group en ledende aktør i Europa innen kreative og pedagogiske produkter.

Lekolar Group har inngått avtale om å kjøpe Heutink. Selskapet er en ledende nederlandsk leverandør av undervisningsmateriell, pedagogiske produkter og møbler. Heutink, basert i Nijverdal i Nederland har over hundre års relevant kompetanse. I tillegg til sin sterke posisjon i hjemmemarkedet, leverer selskapet produkter til over 80 ulike land, mest kjent for ikoniske merker som Educo og Nienhuis Montessori.

– Samarbeidet med Heutink er en viktig milepæl for oss i Lekolar. Vår ambisjon er å bli Europas ledende leverandør av inspirerende og bærekraftige løsninger for kreativ, pedagogisk og leken læring. Heutink er markedsleder i Nederland med solid pedagogisk innsikt, gode produkter og en sterk og innovativ drivkraft. Sammen deler vi lidenskapen for å hjelpe pedagoger, elever og barn med å blomstre til kunnskap og læring. Vi deler også sterke verdier med svært høye ambisjoner innen bærekraft, kvalitet og sikkerhet. Takket være vår størrelse og komplementære styrker, kan vi sammen skape et nesten uslåelig tilbud til kundene, sier David Persson, administrerende direktør i Lekolar Group.

Heutink vil fortsette under sin sterke merkevare, og blir under ledelse av konsernsjef Henk Fokke, en egen forretningsenhet i Lekolar Group. Selskapets kontorer og logistikksenter vil forbli i Nijverdal Nederland.

– Vårt ønske er å sikre fremtiden til både Heutink og våre ansatte også de neste 100 årene. Vi er overbevist om at vi har funnet en likesinnet partner som gjør dette mulig, sier Henk Fokke, administrerende direktør i Heutink.

 

-Helt siden Heutink ble grunnlagt har vår ambisjon vært å gi så mange barn og unge som mulig det aller beste undervisningsmateriellet, og bidra til lik læring for alle. Sammen med Lekolar tar vi neste skritt mot å nå disse målene, sier Jessica Heutink, hovedeier av Heutnik.

Transaksjonen forventes å bli sluttført sommeren 2024, etter vanlig konkurranse-gjennomgang.

For ytterligere informasjon kontakt:
David Persson, CEO Lekolar Group, david.persson@lekolar.com
Henk Fokke, CEO Heutink Group, h.fokke@heutink.nl

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.