Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Bilderemser.png

"Vi vil vekke lysten til å lære gjennom å utvikle gode læringsmiljøer for barn og unge".
Slik oppsummerer vi vårt produktløfte til deg.

Vi tilbyr mer enn 20 000 produkter. Hvert eneste produkt er nøye utvalgt for å oppfylle de pedagogiske og praktiske kravene du har rett til å stille.

Hvert produkt er dessuten grundig undersøkt, testet og sammenlignet med andre alternativer for å sikre det beste sluttprodukt.

Vi inngår aldri kompromiss når det gjelder kvalitet, sikkerhet og pris!

Vårt løfte til deg

Våre produkter skal bidra til positiv lek og læring:

  • Vi har et av markedets aller største sortiment, og forhandler ledende og kjente kvalitetsmerker.
  • Vi setter barn og ungdommer i sentrum. Vi tar alltid utgangspunkt i deres verden når vi utvikler vårt sortiment. 
  • Det er viktig for oss å kjenne og forstå lærere og pedagogers hverdag. Derfor har vi knyttet til oss pedagogisk utdannede medarbeidere på flere områder og nivåer.
  • Vi er miljø- og kvalitetssertifiserte.

Vi hører gjerne fra deg!

Har du synspunkter, ideer eller annet du vil formidle hører vi gjerne fra deg. 
På den måten hjelper du oss å utvikle vårt sortiment og forbedre vår service!

Med vennlig hilsen, 
David Persson, adm.dir.

Fakta om selskapet

Mange kjenner oss gjennom det tidligere selskapet BRIO AB. I 2004 kjøpte Lekolar AB det utskilte forretningsområdet BRIO Educational med et uttalt mål om å videreutvikle virksomheten. Lekolar er i dag markedsledende i Norden, og er totalleverandør til barnehage og skole med over 20 000 produkter i porteføljen. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige, med 300 medarbeidere og en omsetning på rundt 1 milliard svenske kroner. Siden februar 2017 har Lekolar vært eid av investeringsselskapet Nalka. Vil du lese mer om Lekolar i de øvrige landene gå inn via de repspektive internettsider.

Om våre eiere, Nalka

Nalka (www.nalka.com) investerer i små og mellomstore selskaper primært i Norden. De har et langsiktig fokus på å utvikle selvstendige, konkurransedyktige og lønnsomme selskaper gjennom engasjement og samarbeid. Selskapet har en langsiktig eierstrategi. Nalka eies av Interogo Holding (www.interogoholding.com).

Kontaktperson i Nalka

Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80, info@nalka.com

Kort om vår virksomhet i Norge

I Norge drives virksomheten gjennom Lekolar AS. I Norge er vi markedsledende leverandør av inventar/innredning, møbler, pedagogiske produkter/utdanningsmateriell, utemøbler/utelekeapparater, leker, spill, formings- og kontormateriell til skole, SFO, barnehage og institusjon.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.