Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

"Vi vil vekke lysten til å lære gjennom å utvikle gode læringsmiljøer for barn og unge". Slik oppsummerer vi vårt produktløfte til deg.

Vi tilbyr mer enn 20 000 produkter. Hvert eneste produkt er nøye utvalgt for å oppfylle de pedagogiske og praktiske kravene du har rett til å stille.

Hvert produkt er dessuten grundig undersøkt, testet og sammenlignet med andre alternativer for å sikre det beste sluttprodukt.

Vi inngår aldri kompromiss når det gjelder kvalitet, sikkerhet og pris!

Vårt løfte til deg

Våre produkter skal bidra til positiv lek og læring:

  • Vi har et av markedets aller største sortiment, og forhandler ledende og kjente kvalitetsmerker.
  • Vi setter barn og ungdommer i sentrum. Vi tar alltid utgangspunkt i deres verden når vi utvikler vårt sortiment. 
  • Det er viktig for oss å kjenne og forstå lærere og pedagogers hverdag. Derfor har vi knyttet til oss pedagogisk utdannede medarbeidere på flere områder og nivåer.
  • Vi er miljø- og kvalitetssertifiserte.

Vi hører gjerne fra deg!

Har du synspunkter, ideer eller annet du vil formidle hører vi gjene fra deg. 
På den måten hjelper du oss å utvikle vårt sortiment og forbedre vår service!

Med vennlig hilsen, 
David Persson, adm.dir.

Fakta om selskapet

Mange kjenner oss gjennom det tidligere selskapet BRIO AB. I 2004 kjøpte Lekolar AB det utskilte forretningsområdet BRIO Educational med et uttalt mål om å videreutvikle virksomheten. Lekolar er i dag markedsledende i Norden, og er totalleverandør til barnehage og skole med over 20 000 produkter i porteføljen. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige, med 300 medarbeidere og en omsetning på rundt 1 milliard svenske kroner. Siden februar 2017 har Lekolar vært eid av investeringsselskapet Nalka. Vil du lese mer om Lekolar i de øvrige landene gå inn via de repspektive internettsider.

 

Om våre eiere, Nalka

Nalka (www.nalka.com) investerer i små og mellomstore selskaper primært i Norden. De har et langsiktig fokus på å utvikle selvstendige, konkurransedyktige og lønnsomme selskaper gjennom engasjement og samarbeid. Selskapet har en langsiktig eierstrategi. Nalka eies av Interogo Holding (www.interogoholding.com).

 

Kontaktperson i Nalka

Johan Hesser, tel nr: +46 (0)8 551 176 80, info@nalka.com

  

Kort om vår virksomhet i Norge

I Norge drives virksomheten gjennom Lekolar AS. I Norge er vi markedsledende leverandør av pedagogiske hjelpemidler, møbler, leker og forming -og forbruksartikler til den skole, SFO barnehage og institusjon. Vi er eneforhandler i Norge av det  finske merket Lappset, en betydelig leverandør av utelekeplasser.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.